PlayStation Until Dawn

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

0emf0u8pohueith8u2k6.jpg

عنوان بازی : Until Dawn
سازنده :Supermassive Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Horror
8 نوجوان که واسه سالگرد مرگ یکی از دوستانشان دور هم جمع شدند درگیر یک سری مسائل وحشتناک مربوط به
یه قاتل زنجیره ای میشوند ...
44115108486444330593.png

wdjc2r6tv3oymk73a84v.jpg

720P

تصاویر :

آخرین ویرایش:
تو یوتیوب اگه سرچ کنید: until dawn walkthrough، میبینید که خیلی ها بازی رو تموم کردند!!!! اونجور که من حساب کردم از یکی از این افرادی که بازی رو تموم کرده بود، تقریبا بازی حدود 7 یا 8 ساعت گیم پلی داره! به نظرم صبر کنیم قیمت بیاد زیر 180 بهتره تا بازی رو الان بخریم! البته من خودم به شخصه خیلی خیلی به این بازی امید دارم.

@Sɯαsƚikα
اینم نظر یکی از کاربرا که بازی رو بازی کرده >:)
Im about 4 hours in now. So far I love the game. I played a lot of sh*t horror games but until dawn is on a whole different level. Tons of stuff to "discover". Controls can get kind of weird from time to time because of the kinda fixed camera. But the camera is awesome. You don't always see perfectly, but just right to get the feeling over.
گفته که حدود 4 ساعت بازی کردم و عاشق بازیش شدم.
در ادامه میگه که من کلی بازی horror بازی کردم ولی UD کلا یک چیز دیگه هست کلی چیزای مختلف برای کشف کردن و پیدا کردن هست ولی گاهی اوقات کنترل عجیب غریب میشه که اونم دلیلش اینه که دوربین بازی یک جورایی ثابت هستولی دوربین بازی خیلی خوبه در ادامه هم گفته به خاطر دوربین همیشه دیدتون نسبت به محیط کامل نیست ولی به حدی میبینین زیاد نیست که احساستون رو تغییر بده.
با تشکر از [MENTION=67822]Bahram B[/MENTION]

آخرین ویرایش:
والا ما که الان چک کردیم حداقل برا آمریکا شروع نشده، بقیه جا ها رو نمی دونم. کاش یک ذره زود تر شروع شه، من برا 3 شنبه یک تعداد از رفیقام رو هم دعوت کردم دور هم بریم. ضایع میشم اینجوری که داره پیش میره.... :(

کلا از اون بازی هایی که یکم دندون رو جیگر بزارید صبر کنید قیمتش وحشتناک افت میکنه چون کوتاهه انلاین هم نداره ملت سریع تموم میکنند میزارن برای فروش.یاد order 1886 افتادم سریع قیمتش رسید به 180 اکبندش

کلا از اون بازی هایی که یکم دندون رو جیگر بزارید صبر کنید قیمتش وحشتناک افت میکنه چون کوتاهه انلاین هم نداره ملت سریع تموم میکنند میزارن برای فروش.یاد order 1886 افتادم سریع قیمتش رسید به 180 اکبندش

order طفلی قربانی شد :d
دقیقا راس میگی همین مساله واسه این بازی هم پیش میاد تازه اردر که بازی های غول جلوش نیومد هفته ی بعد که متال گیر بیاد که دیگه رسما به خاطره ها میپیونند :d mad max هفته ی بعدش fifa 16 و pes16 هم هفته های بعدش :d

17 ساعتو12 دقیقه دیگه 8-| دقیقا روز عرضش . واقعا با جونو دل فحش ناموسشونو دارم میدم :wallbash:
order طفلی قربانی شد :dدقیقا راس میگی همین مساله واسه این بازی هم پیش میاد تازه اردر که بازی های غول جلوش نیومد هفته ی بعد که متال گیر بیاد که دیگه رسما به خاطره ها میپیونند :d mad max هفته ی بعدش fifa 16 و pes16 هم هفته های بعدش :d
هر کس با توجه به سلیقشه و بودجش بازی میخره، الان ربط این سبکها با هم چیه ؟ امضام نشون میده فن چیم ولی هر بازی خوبی رو میخرمو خودمو محدود نمیکنم به نمرات بازی .

یه سوال خیلی مهم...لطفا جواب بدین
من بازی رو نسخه دیجیتالیش پری اوردر کرده بودم دیشب که زده بودن پری دانلود زدم دانلود حجمش رو نوشت بنظرم 37/788
خوردش دقیق یادم نیست ولی بالای 37 گیگ بود
بعد ده دقیقه که از دانلود گذشت حجمش شد 10/248
:-o
توروخدا اگه میدونید بگید جریانش چیه؟:(
چرا حجمش کم شد...پس حجم باقیش چی میشه؟

اگه اشتباه نکنم امروز-فردا نمرات بازی میاد! امیدوارم عمق فاجعه زیاد کاری نباشه:d
از اون بازی هایی که منتقدا دوس دارن با سختگیری زیاد بکوبنش!
البته کورسوی امیدی برای موفقیتش هست ولی خب خیلی کمرنگه!

یه سوال خیلی مهم...لطفا جواب بدین
من بازی رو نسخه دیجیتالیش پری اوردر کرده بودم دیشب که زده بودن پری دانلود زدم دانلود حجمش رو نوشت بنظرم 37/788
خوردش دقیق یادم نیست ولی بالای 37 گیگ بود
بعد ده دقیقه که از دانلود گذشت حجمش شد 10/248
:-o
توروخدا اگه میدونید بگید جریانش چیه؟:(
چرا حجمش کم شد...پس حجم باقیش چی میشه؟

اون ده گیگ حجم اجرایی بازی. هستش یعنی ده گیگ رسید میتونی بازی اجرا بکنی و از اون به بعدش بک گراند دانلود میشه تا کامل بشه.

اون ده گیگ حجم اجرایی بازی. هستش یعنی ده گیگ رسید میتونی بازی اجرا بکنی و از اون به بعدش بک گراند دانلود میشه تا کامل بشه.

البته تو آپدیت جدید بک گراند نمیشه و بصوزت جدا تو همون قسمت اضافه میشه دیتا دانلود و میشه مستقیم دیدو پُزِش کرد .

- - -ویرایش - - -

اگه اشتباه نکنم امروز-فردا نمرات بازی میاد! امیدوارم عمق فاجعه زیاد کاری نباشه:d
از اون بازی هایی که منتقدا دوس دارن با سختگیری زیاد بکوبنش!
البته کورسوی امیدی برای موفقیتش هست ولی خب خیلی کمرنگه!

عمق فاجعه تروله ، بزار بیاد بعد استقبالتو از اون چیزی که دوس داری سرش بیاد نشون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or