Unreal Tournament 3

بالاخره campian بازی رو تو hard تموم کردم ، فقط level آخر که یک به یک با آکاشا است نتونستم hard برم ، تو hard یارای شما خیلی بهتر بازی میکنن ، مراحل warfare از Normal راحتتر میشن (به خاطر بهتر شدن یارا) ولی مراحل CTF سختتر میشن، مراحل deathmatch هم خیلی سختتر میشن ، ولی باز قابل رد کردنه . نمیدونم میشه Insane هم بازی کرد یا نه ؟!:confused:

در کل بازی از لحاظ وسایل نقلیه خیلی پیشرفت کرده ، ولی کاش bumbing run رو هم میذاشتن ، مد خیلی با حالی بود . assult و double domination رو هم حذف کردن . چند تا از نقشه های خیلی معروف هم توش نیست که امیدوارم همه اینها رو تو ورژن بعدی اضافه کنن . (مپ morpheus و یا اون ctf ایی که رو یه سیاره بود و چند تا مپ دیگه) .
Team management هم تو 2004 بود ولی الان نیستش (شخصیاتهایی که بودن حذف شدن مثلاًً xan باد اون جمله معروفش تو UT اول که میگفت Im Alfa & The Omega و یکسری شخصیتهای دیگه) . در کل چیزهایی که حذف کردن به نظر میاد به راحتی قابل اضافه شدنه
اگه همه این موارد رو هم داشت عالی میشد:idea:

نمیدونم میشه Insane هم بازی کرد یا نه ؟!
محمد جان شدنش میشه من تا وسط های بازی روی Insane رفتم ولی نمیدونم چه مشکلی بود که هوش مصنوعی یار ها افت داشت تو بیشتر بازی .البته یه جا با یکی از دوستانم با هم بازی کردیم راحت میشد از پسِ Insane هم بر اومد.

محمد جان شدنش میشه من تا وسط های بازی روی Insane رفتم ولی نمیدونم چه مشکلی بود که هوش مصنوعی یار ها افت داشت تو بیشتر بازی .البته یه جا با یکی از دوستانم با هم بازی کردیم راحت میشد از پسِ Insane هم بر اومد.

آره ، بعضی جاها خیلی بد بازی میکنن ، مثلا اون مرحله که همون اولش یه لوایاتان داری و باید از رو پل ردش کنی . هی میرن تو لوایاتان و همونجا میمونن یا تکون نمیخورن یا میرن رو مد ion cannon و حرکت نمیکنن:sick: . من تو hard با استفاده از کارت ردش کردم ;)

راستی تو hard این آکاشا رو چیکار کردی ؟ مثل xan خیلی قویتر از bot های دیگس

مثلا اون مرحله که همون اولش یه لوایاتان داری و باید از رو پل ردش کنی . هی میرن تو لوایاتان و همونجا میمونن یا تکون نمیخورن یا میرن رو مد ion cannon و حرکت نمیکنن
من هم همین مشکل رو داشتم حالا نمیدونم اتفاقی بود یا کلا یه باگ بودش.
راستی تو hard این آکاشا رو چیکار کردی ؟ مثل xan خیلی قویتر از bot های دیگس
تنها مشکلی که روی هارد مواجه میشی همین اکاشا ست من هم نتوسنتم رو هارد این تیکه رو برم.در کل بازی اصلا بالانس نیست یه مرحله اسونه یه مرحله هم اینقدر سخته که کلا از زندگی نا امید میشی.

بالاخره campian بازی رو تو hard تموم کردم ، فقط level آخر که یک به یک با آکاشا است نتونستم hard برم ، تو hard یارای شما خیلی بهتر بازی میکنن ، مراحل warfare از Normal راحتتر میشن (به خاطر بهتر شدن یارا) ولی مراحل CTF سختتر میشن، مراحل deathmatch هم خیلی سختتر میشن ، ولی باز قابل رد کردنه . نمیدونم میشه Insane هم بازی کرد یا نه ؟!:confused:

در کل بازی از لحاظ وسایل نقلیه خیلی پیشرفت کرده ، ولی کاش bumbing run رو هم میذاشتن ، مد خیلی با حالی بود . assult و double domination رو هم حذف کردن . چند تا از نقشه های خیلی معروف هم توش نیست که امیدوارم همه اینها رو تو ورژن بعدی اضافه کنن . (مپ morpheus و یا اون ctf ایی که رو یه سیاره بود و چند تا مپ دیگه) .
Team management هم تو 2004 بود ولی الان نیستش (شخصیاتهایی که بودن حذف شدن مثلاًً xan باد اون جمله معروفش تو UT اول که میگفت Im Alfa & The Omega و یکسری شخصیتهای دیگه) . در کل چیزهایی که حذف کردن به نظر میاد به راحتی قابل اضافه شدنه
اگه همه این موارد رو هم داشت عالی میشد:idea:

Unreal Tournament 3 رو همون اوایل اومدنش رو درجه هارد تموم کردم،اینسینم تا اونجایی که باید با تیم روباتا بجنگی رفتم ولی به علت مشکلات سخت افزاری :biggrin1: بی خیالش شدم، البته اگه دوباره امکاناتش فراهم بشه بدم نمی یاد دوباره برم سراغش

در مورد اینسین به نظر من نسبت به هاردش اونقدرام سخت نمیشه البته تا اونجایی که من رفتم،از بعدش خبری ندارم چون خود هاردش به اندازه کافی سخت بود،یه جاهایی هم این سختی بخاطر ایرادای بازی بیشتر می شد،مثلا سر اون مراحل Warfare یه وقتایی یارا اون Orb هارو بر می داشتن به جایی که ببرن بذارن سر جای درستش دور خودشون می چرخیدن یا بعضی وقتا سوار وسایل نقلیه یه گوشه ای گیر می کردن،اینم بگم من اون زمان بدون پچ بازی می کردم تا همین الان سه تا پچ براش اومده که %100 این مشکلات و حل کرده .

خوب بریم سراغ اکاشا این Bot های تکی هر چه قدر هم که سخت باشن یه خوبی دارن اونم اینه که یه نفرن اینجوری میشه همه تمرکز و بذاری برا اون یه دونه BOT و با یه کم استراژی و تاکتیک(به قول آیت الله حسنی) دخل طرفو بیاری مثلا به هيچ وجه نباید گذاشت از powerup های خفن داخل مپ استفاده کنه مثل اون Double Damage یی که توی اونجای تنگ و تاریکه که باید نشست و رفت یا بعضی وقتا میشه صبر کرد به محض اینکه داره میره توی اون سوراخی با سه تا راکت خفتش کرد، یه دونه shield هم هست تو اون مپ که اگه بذاریم بگیره بدبخت میشیم. دیگه از XAN که بدتر نیستش xan و با همین روش ها تو درجه masterful می شد کشت.
در مورد اکاشا رو درجه سختی اینسین نظری ندارم هنوز خودم نرفتم ولی باز فک نمی کنم سخت تر از XAN باشه.

با توجه به فاصله زمانی پست من با M.G.S و Nameless فک کنم تا الان اکاشا خفت شده رفته:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or