R!HANNA:
داداش شما حالت خوبه؟

الان شما با چه خط کشی داری اندازه گیری میکنی که خط کش ماها واست اندازه های غلط داده!!! از کی تا حالا کرایتک crysis 1 و warhead رو سال 2007 روی کنسول عرضه کرد؟ دوستمون داره نقد ign game spot رو واسمون از هر دو بازی میزاره بعد هم شما گفتی این بازی ( DOOM 3 ) زیر اسم فارکرای له شد در حالی که اون سال اصلا این بازی جایی به اونصورت کاندید هم نشد حالا شما با چه خط کشی حساب کردی( احتملا خط کش خودت) خدا میدونه؟!!!!یه سرچ بکن فقط ببین doom3 اون سالی که اومد چه تکنیک هایی برای اولین بار توی این صنعت انجام داد. بعد مرغ همسایه غازه واسه ی شماها مثل اینکه، بحث فارکرای که میاد و مقایسه با دووم ، OW بودن بازی میشه مزیت واسه ی فارکرای که توی سر doom بزنین ولی RAGE که OW بود 60 فریم میشه عیب. یدور دیگه پستت رو بخون داداش. بعد هم ما مرجعمون مشخصه شما رو چه سندی داری حرف میزنی؟ نظر شخصیت باشه ok ولی این که بیای fact صادر کنی همین میشه که میبینی.
شما خوب هستی ؟ من نگفتم رو کنسول عرضه کرده . بحث این بود که میزان فعالیت کرایتک بهتر و بیشتر از کارمک بوده . این نسل تقریبا از 2005 کلید خورد . البته اگر بازی مثل fear رو بخواهیم حساب کنیم شاید بشه بشه گفت که این نسل از 2004 کلید خورد . کرایتک در این نسل بسیار فعال تر ظاهر شد . کرایتک در این نسل کرایسیس 1 و وارهید رو برای pc عرضه کرد و سپس وارد بازار کنسول ها شد . اما در طرف مقابل کارمک کار خودش رو از سال 2005 بر روی ریچ آغاز کردو بازی در سال 20011 عرضه شد! . این بازی بعد از گزشت 6 سال عرضه شد و دیدیم که در مقابل عناوین بزرگ هیچ حرفی برای گفتن نداشت . ( هم در pc و هم در کنسول ها)
شما بازی فار کرای رو بازی کردید؟ دوم 3 رو چه طور ؟
ما انسانیم . خودمون عقل و شعور داریم . این سایت ها بر اثاث سیاست های خودشون یک بازی رو خراب میکنن و بازی دیگر رو میبرن بالا ! بار ها و بار ها دیدیم که بازی هایی که در لیست بهترین گرافیک سال در این گونه سایت ها انتخاب میشن اصلا با عقل جور در نمیاد . میتونید برسی کنید دوست عزیز . بازی فارکرای یک بازی ow بود با تکنیک های گرافیکی زیبا و خوب ولی در مقابل doom3 فقط در راه رو ها انجام میشد . حالا من از شما سوال دارم که رندر کدام محیط برای سیستم سنگین تر هست ؟
شما ابتدا باید موضعت رو مشخص کنید . الان میخواهید ثابت کنید که ریج برتر از کرایسیس هست .؟ بر روی چه پلتفورمی؟ و آیا میخواهید ثابت کنید که کارمک موتور بهتری از کرایتک دارد ؟
من مدعی هستم که کرایتک بسیار بهتر از جان کارمک و id عمل کرده . و برای این حرفم هم دلایل دارم
بله ما میتونیم با فارکرای و ow بودنش تو سر doom 3 بزنیم چون هر دو بازی از لحاظ گرافیکی تقریبا در یک سطح بودند . ولی با ریچ نمیتونید تو سر کرایسیس 2 بزنید! ( در پلتفورم pc که اصلا فکرش رو هم نکنید که ریچ مضحک ترین بازی در نو خودش برای PC بود ) حتی با وجود 60 فریم بودن و ow بودن . چون اولا اینکه اختلاف گرافیکی دو بازی زمین تا آسمون هست . تکنیک های به کار رفته در نور پردازی بازی کرایسیس 2 بسیار فرا تر از ریچ بود . این موضوع حتی در مورد افکت ذرات و فیزیک و ... صدق میکنه و بازی ریج در برابر کرایسیس 2 در کنسول ها هیچ حرفی برای گفتن نداشت . تکسچر های ریج از دور زیبا ولی از نزدیک افتضاح بود! نور پردازی هیچ حرفی در مقابل کرایسیس 2 نداشت ! فیزیک بازی ریچ تعطیلات رسمی بود . دیر لود شدن تکسچر ها در هر دو بازی به چشم میامد ولی این کجا و آن کجا! ریچ وقطی دوربین رو بچرخونی اول باید صبر کنی تا تکسچر ها لود بشه تا ببینی و بفهمی که اصلا راه کجا هست و به کجا میخواهی بروی! لود شدن تکسچر ها 10 ثانیه طول میکشید ! این بود مگا تکسچرتون؟ این تکنیکی که 7 سال تو بوق و کرنا کردید و فخر فروختید به عناوین دیگه رو دیدیم !
در پلتفرم pc اگر بخواهیم دو بازی کرایسیس 2 و ریج رو با هم مقایسه کنیم باید بگم که ریج نه تنها هیچ حرفی برای گفتن نداشت بلکه مثل در مقابل کرایسیس 2
درو هم شد .
حالا شما و هم کیشانتون بگید چرا ریج رو بر روی کنسول ها با کرایسیس 2 مقایسه میکنید ؟ چرا پلتفرم pc رو در نظر نمیگیرید ؟
در مقام مقایسه باید بگم بر روی PC بازی ریج با وجو د اینکه 4 سال بعد از کرایسیس 1 وارد بازار شد ولی در مقابل کرایسیس 1 فقط و فقط یک شوخی مضحک و مسخره بود !
من راستش ریچ رو رو کنسول ها بازی نکردم . سوال من اینه که چنتا سایت ریچ رو به عنوان بهترین گرافیک بر روی کنسول ها انتخاب کردن؟ ( من در این باره تحقیق نکردم )
مضعتون رو مشخص کنید . با ریج نمیتونید بازی کرایسیس رو ببرید زیر سوال .
یک موضوع دیگه در مورد 60 فریم بودن ریج هست .
طبق کدام سند میتوان گفت که اگر بازی بر روی 60 فریم اجرا شد پس برتری گرافیکی نسبت به بازی ها ی دیگر دارد؟ و طبق کدام سند میتوان مدعی شد که اگر میزان فریم رو به 30 برسونیم گرافیک 2 برابری رو میشه از این موتور گرفت ؟
من مطمئن هستم موتور ID نمیتونسته افکت های روز دنیا رو در زمان عرضه اجرا کنه وگرنه کارمک یک فکری به حال نسخه PC میکرد !