Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

آهان منظور شما الان اینه rage زباله بوده ؟! و شما چشم بصیرت داشتید و اونوقت چشم من ! و شاید موافقان من ! و چشم همه سایتها کور تشریف داشته و کارمک رفته رشوه داده که سایتها و تو مراسم vga کاندیدش کنند ؟!

نه دیگه مخالفت کنی اول و اخرش یعنی حرفی که من دارم میزنم ! ادم بده کیه این وسط ؟!
نمیخواید یکم واقع بین باشید و با چشم نفرت به rage نگاه نکنید ؟!

-----------------------------------

نمیخواستم تایپ کنم مجبور شدم >:d< آخه استکبار جهانی علیه کرایتک رخ داده !
آخه من مهم نیستم !سایتها مهم نیستند ! لایسنش و فروش انجین مهم نیست ! کاندید شدن اخر سال مهم نیست ! فقط و فقط حرف یه تعداد مخالف مهمه ! مسئله این است !

چرا شور حسینی میگیری! من چیکار اسکتبارُ کرایتکُ لایسنس و کاندید دارم! کی با چشم نفرت به rage نگاه کرد، منظورم اینه هر کی میاد ایراد از rage "که اکثرا pcبازن" میگیره زرتی این vga رو عَلَم نکن، rage ایراد داشت وگرنه جان کارمک کرم نداشت بیاد عذرخواهی کنه

"خودش قبول کرده شما هنوز قبول نکردی"

نمیخواید یکم واقع بین باشید

شما هم عینک فنبویانتون رو بردارید و کمی واقع بین باشید ...

Miesam
شما یه جایی بگو که من از اونجا ردیف کنم. مثلا DF را قبوال داری ؟!
بعد میثم ! از کجا میشه تشخیص داد چشم تو واقع بین ترین چشمی هست که خداوند متعال برات هدیه داده ؟ و این هدیه را خداوند نه به من و نه به بقیه و چشم ادمهایی که پشت سایتها و ......نشستند داده نشده ؟

چرا شور حسینی میگیری! من چیکار اسکتبارُ کرایتکُ لایسنس و کاندید دارم! کی با چشم نفرت به rage نگاه کرد، منظورم اینه هر کی میاد ایراد از rage "که اکثرا pcبازن" میگیره زرتی این vga رو عَلَم نکن، rage ایراد داشت وگرنه جان کارمک کرم نداشت بیاد عذرخواهی کنه
"خودش قبول کرده شما هنوز قبول نکردی"
شما هم عینک فنبویانتون رو بردارید و کمی واقع بین باشید ...

اگه شما واقع بین بودید از سال 2007 تا همین امروز میدونستی قضیه چیه !
عزیز برادر کارمک از اول هم قرار نبوده بازی بسازه که pc را هدف بگیره از سال 2007 خودشون اعلام فرمودند هدف ما کنسول هست ولی DOOM4 قضیش متفاوته .ایا درکش اینهمه سخته ؟؟!!!

پس ما حقه اینو داریم نسخه کنسولی را مقایسه کنیم که اگه بازم قبول نداری پس :
چشم من کور ! چشم سایتها کور ! چشم VGA کور ! چشم DF کور! فقط چشم شما بصیرت داره !

این دمو بهترین و فک انداز ترین دمویی بود که تا این لحظه دیدم :d

Crytek کاری کرد که کارمک نتونس
بهترین گرافیک دنیا رو سال 2007 با crysis 1 به وجود اورد
بعد شدن جوجه

LOL
موافقم.......
کرایتک همیشه یک پایه برای ورود به عرصه جدید تکلونوژی گرافیک بوده..............
lol خوب اومدی !

فرخ حالا کاندید و این چیزا هم ردیف میکنی بکن عیب نداره. فقط جان همون استاد کارمک هی نیا بگو با وجود 60 فریم پوز 30 فریم ها رو به خاک مالید و این چیزا :دی

اگه دوزار Rage رو تحویل گرفتن و 4 جا کاندیدش کردن به خاطر همون 60 فریمش بود (صرف نظر از AI و انیمیشن) وگرنه در حد COD هم تحویلش نمی گرفتن :دی.
به عبارت ساده تر ریج هرچی داره از همون 60 فریم بودنش داره وگرنه اگه با همین گرافیک 30 فریم بود خیلی راحت زیر همون C3 و U3 و KZ3 له میشد. (میدونم انیمشن ها و هوش مصنوعیش هم عالی بود ولی در عوض مثلا کلا فیزیک نداشت بازی)
من کاری به بحث ندارم :دی ولی Rage اگه میخواست 30 فریم باشه همین گرافیک رو نداشت مطمئنن .

فرخ یعنی رسما داری چشم همه رو در میاری با این سایتها و DF و VGA و...
باو خودمونم آدمیم 2 تا چشم داریم میتونیم بفهمیم چه خبره.
واقعا شانس آوردیم و خطر از بیخ گوشمون رد شد که همین سایتها و VGA و... ریج رو بهترین گرافیک سال انتخاب نکردن و به کاندید کردنش بسنده کردن! وگرنه الان تو تاپیک های PES و Fifa هم نقل قول هاشون رو ردیف میکردی...
این VGA هم انقد نکش وسط! خودتون به اندازه ی کافی زیر سوال بردینش. حالا یهو عزیز شد؟ دیدیم غیر از Rage و U3 (که مسلما حقش بوده) چه بازیهایی رو کاندید کرده بود. الان یعنی طبق کاندید های VGA قبول داری که L.A Noire و B: AC هر دو گرافیکشون از Gears و Forza و C3 بالاتر بودن؟
من کاری به بحث ندارم :دی ولی Rage اگه میخواست 30 فریم باشه همین گرافیک رو نداشت مطمئنن .
میدونم :دی واسه همین گفتم "اگه همین گرافیک رو رو 30 فریم داشت." :دی.
آخه فرخ اسرار داره با همین گرافیک، بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم از همه جلو تره :دی

آخرین ویرایش:
فرخ یعنی رسما داری چشم همه رو در میاری با این سایتها و DF و VGA و...
باو خودمونم آدمیم 2 تا چشم داریم میتونیم بفهمیم چه خبره.
واقعا شانس آوردیم و خطر از بیخ گوشمون رد شد که همین سایتها و VGA و... ریج رو بهترین گرافیک سال انتخاب نکردن و به کاندید کردنش بسنده کردن! وگرنه الان تو تاپیک های PES و Fifa هم نقل قول هاشون رو ردیف میکردی...
این VGA هم انقد نکش وسط! خودتون به اندازه ی کافی زیر سوال بردینش. حالا یهو عزیز شد؟ دیدیم غیر از Rage و U3 (که مسلما حقش بوده) چه بازیهایی رو کاندید کرده بود. الان یعنی طبق کاندید های VGA قبول داری که L.A Noire و B: AC هر دو گرافیکشون از Gears و Forza و C3 بالاتر بودن؟
میدونم :دی واسه همین گفتم "اگه همین گرافیک رو رو 30 فریم داشت." :دی.
آخه فرخ اسرار داره با همین گرافیک، بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم از همه جلو تره :دی

خب شما به ما توضیح بده اگه rage با 30 فریم ساخته میشد و الان کارمک میتونست با 30 فریم بودنش افکتهای خیلی بیشتر و..............واسش ایجاد میکرد اونوقت به نظر شما نظر سایتها و اخر سال و vga چی میتونست بوده باشه ؟! مثلا الان رتبش چی بود ؟!

یالا جواب بده ببینم واقعا اون چیزی که حدس میزنم ازت شنیده میشه یا نه ؟ چون کاملا دارم پیشبینی میکنم که چی میخوای بگی !

خب شما به ما توضیح بده اگه rage با 30 فریم ساخته میشد و الان کارمک میتونست با 30 فریم بودنش افکتهای خیلی بیشتر و..............واسش ایجاد میکرد اونوقت به نظر شما نظر سایتها و اخر سال و vga چی میتونست بوده باشه ؟! مثلا الان رتبش چی بود ؟!

یالا جواب بده ببینم واقعا اون چیزی که حدس میزنم ازت شنیده میشه یا نه ؟ چون کاملا دارم پیشبینی میکنم که چی میخوای بگی !
اولا که چه ربطی داره؟ شما میگی ریج بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم از بقیه ی بازیها سرتر بود، من میگم نخیر اینطور نیست. اون 60 فریمش هم تاثیر فوق العاده زیادی داشت تو این انتخاب های سایت ها. حالا ربطش به اینی که گفتی چیه نمیدونم.

دوما نه در تخصص من هست از این پیش بینیا بکنم، نه در تخصص شما. هیچ کس به هیچ وجه نمیتونه حساب بکنه که اگه 30 فریم از بازی کم بشه به جاش چقدر به AA ، تکنیک های مختلف، نور پردازی و سایه زنی، کیفیت تکسچر ها، فیزیک بازی و... اضافه میشه. غیر از خود سازنده.
الان اگه من بگم یه چیز هیولایی میشد که U3 و C3 و... رو یکجا قورت بده چرت گفتم، اگه بگم نه، باز هم عمرا به این بازیا نمی رسید باز هم چرت گفتم!
خب شما باید اینو در نظر بگیری که 60 فریم بودن تنها ملاک نیست ! مثلا الان سوپرما ریو 60 فریم باشه باید تو vga انتخاب بشه ؟! اینجا ارزش کاری را نگاه میکنن که ببین 60 فریم بودن بازی کنار گرافیک بازی چی را به ارمغان میاره ؟
مثلا همین MW 2,3 هم 60 فریم بودن یا مثلا چندتا بازی دیگه از جمله همین GT5 و FORZA 3,4 را .............. ولی کدوم یکیش مثل RAGE ستایش شده ؟
خب منم همینو میگم دیگه! گرافیک ریج خیلی خوب بود، اما برای 60 فریم. با همین گرافیک اگه 30 فریم بود باقالی هم بارش نمیکردن.
گذشته از اینها وقتی مثلا IGN میگه بدون شک بین بهترین گرافیکهای تاریخ قرار میگیره و براش امتیاز 10 میده منظورت اینه گفته بین بازی ها 60 فریم تاریخ یکی از بهترین گرافیکها را داره ؟!
یا مثلا GAMESPOT میگه از لحاظ تکنیکال سروری میکنه منظورش بین بازیهای 60 فریم بوده ؟!
یا مثلا DF میگه وقتی محیطها را ادم نگاه میکنه فکش مییاد پایین از رو 60 فریم گفته ؟!
نخیر منظور این نبوده که بین بازی های 60 فریم جزو بهترین هاست. اما خود 60 فریم بودن رو به عنوان یه امتیاز مثبت برا بازی حساب کرده. مگه تعداد و ثبات فریم جزو قسمت تکنیکال نیست؟ همون طوری که افت فریم یه بازی باعث انتقاد میشه، ثبات فریم و همینطور 60 فریم بودن هم باعث تعریف و تمجید میشه.
یکم به نوع جملاتی که گفته شده اندیشه کن بعد ببین با چیزی خودت میگی منطقی در میاد یا نه ؟ چطور ممکنه یه بازی گرافیکش بد یا فقط خوب باشه ولی فقط به خاطر 60 فریم بودنش انتخاب کنند ؟ این با کدوم عقل و منطق جور در میاد ؟

اووقت اگه کارمک با این کلک کاری ها که بازی را 60 فریم ساخته و گرافیک اشغال تحویل داده و باعث شده همین گرافیک اشغال اینهمه تعریف و تمجید بشه چرا تا حالا بازیسازها دیگه به این کلک و کلاه برداری پی نبردند که خیلی راحت بیاند بازیشون را 60 فریم کنند و اینهمه جتعریف بشن ؟
مشکل اصلی ریج اینه که گرافیکش متعادل نیست! 60 فریم هست ولی از اون طرف افت رزولوشن داره. انیمیشن هاش عالیه ولی از اونور فیزیک نداره! دورنما های بازی عالیه ولی از نزدیک آدم حالش بهم میخوره! هوش مصنوعی عالیه ولی از اونور تکسچر لودینگ داره و AA نداره.
من ترجیح میدم همه ی این ها رو به صورت متعادل تو یه بازی ببینم (مثل MW3) تا اینکه یکیش رو در حد عالی و یکیش رو در حد زیر خط فقر ببینم!

آخرین ویرایش:
اولا که چه ربطی داره؟ شما میگی ریج بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم از بقیه ی بازیها سرتر بود، من میگم نخیر اینطور نیست. اون 60 فریمش هم تاثیر فوق العاده زیادی داشت تو این انتخاب های سایت ها. حالا ربطش به اینی که گفتی چیه نمیدونم.

دوما نه در تخصص من هست از این پیش بینیا بکنم، نه در تخصص شما. هیچ کس به هیچ وجه نمیتونه حساب بکنه که اگه 30 فریم از بازی کم بشه به جاش چقدر به AA ، تکنیک های مختلف، نور پردازی و سایه زنی، کیفیت تکسچر ها، فیزیک بازی و... اضافه میشه. غیر از خود سازنده.
الان اگه من بگم یه چیز هیولایی میشد که U3 و C3 و... رو یکجا قورت بده چرت گفتم، اگه بگم نه، باز هم عمرا به این بازیا نمی رسید باز هم چرت گفتم!

خب شما باید اینو در نظر بگیری که 60 فریم بودن تنها ملاک نیست ! مثلا الان سوپرما ریو 60 فریم باشه باید تو vga انتخاب بشه ؟! اینجا ارزش کاری را نگاه میکنن که ببین 60 فریم بودن بازی کنار گرافیک بازی چی را به ارمغان میاره ؟
مثلا همین MW 2,3 هم 60 فریم بودن یا مثلا چندتا بازی دیگه از جمله همین GT5 و FORZA 3,4 را .............. ولی کدوم یکیش مثل RAGE ستایش شده ؟

گذشته از اینها وقتی مثلا IGN میگه بدون شک بین بهترین گرافیکهای تاریخ قرار میگیره و براش امتیاز 10 میده منظورت اینه گفته بین بازی ها 60 فریم تاریخ یکی از بهترین گرافیکها را داره ؟!
یا مثلا GAMESPOT میگه از لحاظ تکنیکال سروری میکنه منظورش بین بازیهای 60 فریم بوده ؟!
یا مثلا DF میگه وقتی محیطها را ادم نگاه میکنه فکش مییاد پایین از رو 60 فریم گفته ؟!

یکم به نوع جملاتی که گفته شده اندیشه کن بعد ببین با چیزی خودت میگی منطقی در میاد یا نه ؟ چطور ممکنه یه بازی گرافیکش بد یا فقط خوب باشه ولی فقط به خاطر 60 فریم بودنش انتخاب کنند ؟ این با کدوم عقل و منطق جور در میاد ؟
یعنی کارمک اینهمه از تکنولوژی عقب افتاده چندین سال تلاش کرد که یه گرافیک اشغال را 60 فریم بسازه ؟!:-s

اونوقت اگه کارمک با این کلک کاری ها که بازی را 60 فریم ساخته و گرافیک اشغال تحویل داده و باعث شده همین گرافیک اشغال اینهمه تعریف و تمجید بشه چرا تا حالا بازیسازها دیگه به این کلک و کلاه برداری پی نبردند که خیلی راحت بیاند بازیشون را 60 فریم کنند و اینهمه جتعریف بشن ؟

...............
Behnam_Yakuza

یا خودت را زدی اون راه یا واقعا نیفهمی . مثل این میمونه من بخوام ثابت کنم سفید همون سفیده ! وقتی داری همه چی بر طبق میل خودت معنی میکنی من بخوام برات هی توضیح خودم از راه بدر میشم .

آخرین ویرایش:
عزیز برادر کارمک از اول هم قرار نبوده بازی بسازه که pc را هدف بگیره از سال 2007 خودشون اعلام فرمودند هدف ما کنسول هست ولی DOOM4 قضیش متفاوته .ایا درکش اینهمه سخته ؟؟!!!

چی؟! یعنی چون بازی هدفش pc نبوده من ـی که pcبازم به خاطر اینکه رو کنسول خوب بوده بگم بازی حرف نداره؟! به من چه که هدفش چی بوده چیزی که تهش تحویل داده رو میبینم "که بر مبنای همین میگم خوب بود اما فوق العاده نبود" حالا تا قیامت کاندید شدنش رو رو کن و بگو فلانی کور بوده اما شما چشم بصیرت داری!

خب اصلا رو pc نمیداد که این حرف و حدیثا هم نباشه ...

چی؟! یعنی چون بازی هدفش pc نبوده من ـی که pcبازم به خاطر اینکه رو کنسول خوب بوده بگم بازی حرف نداره؟! به من چه که هدفش چی بوده چیزی که تهش تحویل داده رو میبینم "که بر مبنای همین میگم خوب بود اما فوق العاده نبود" حالا تا قیامت کاندید شدنش رو رو کن و بگو فلانی کور بوده اما شما چشم بصیرت داری!

خب اصلا رو pc نمیداد که این حرف و حدیثا هم نباشه ...

خب از حرفهای شما میشه اینو نتیجه گرفت که کارمک زور اخرش را زده و قدرت انجینش با اینکه pc ده برابر قدرتمندتر از کنسول بوده ولی بازم گرافیک اول و اخر انجینش همین بوده که ما رو pc دیدیم .مثلا کلا من فکر میکنم ps2 برای کارمک کافی بوداگه همین گرافی را روش میساخت شاید 30 فریم اجرا میشد از بس که گرافیک بازی اشغال بوده .روی این نسل کنسولها هم قدرت انجینش هم اونقدر کم بوده و گرافیکش اشغال بوده و اونقدر بد بوده که خود به خود 60 فریم شده . بفرما دیگه حرفت اینه ؟! مثلا ما کاری نداریم انجینه بازی میتونست 128k تکسچر رزولوشن داشته باشه و فقط 4k روی کنسول بکار رفته .پس ما نتیجه میگیریم کارمک دروغ گفته و انجینه بازی همین 4k را ساپورت میکرده .

افرین بر کارمک مارمولک >:)که فهمید چی را بهانه کنه ! اومد این نسل یه 60 فریم انداخت وسط تا هم ضعف انجینش را پوشش بده و هم باعث شد با تعریف شدید منابع و مراجع معتبر قرار بگیره ;;) کارمک عجب شیطونی بوده ها ما خبر نداشتیم :-b

یا باید حرف من مورد قبول باشه یا اینکه حرفی که زدم باید در مورد شما صدق کنه ! شما بفرما ما همونجوری برقصیم !

آخرین ویرایش:
کارمک اگر میخواست با CE رقابت کنه،باید یاد میگرفت که نمایش اول همیشه مهمتر از نمایش های ثانویست.................
در این که UE حرفی در مقابل CE نداره شکی نیست.
CryTek نوآوری به خرج میده ......

آخرین ویرایش:
خب از حرفهای شما میشه اینو نتیجه گرفت که کارمک زور اخرش را زده و قدرت انجینش با اینکه pc ده برابر قدرتمندتر از کنسول بوده ولی بازم گرافیک اول و اخر انجینش همین بوده که ما رو pc دیدیم .مثلا کلا من فکر میکنم ps2 برای کارمک کافی بوداگه همین گرافی را روش میساخت شاید 30 فریم اجرا میشد از بس که گرافیک بازی اشغال بوده .روی این نسل کنسولها هم قدرت انجینش هم اونقدر کم بوده که گرافیکش اشغال بوده و اونقدر بد بوده که خود به خود 60 فریم شده . بفرما دیگه حرفت اینه ؟! مثلا ما کاری نداریم انجینه بازی میتونست 128k تکسچر رزولوشن داشته باشه و فقط 4k روی کنسول بکار رفته .پس ما نتیجه میگیریم کارمک دروغ گفته و انیجنه بازی همین 4k را ساپورت میکرده .

یا باید حرt من مورد قبول باشه یh اینکه حرفی که زدم باید در مورد شما صدق کنه ! شما بفرما ما همونجوری برقصیم !

تو گفتی از اول بازی هدفش pc نبوده و بر اساس کنسولها ساخته شده من هم گفتم من ـی که روی کامپیوتر بازی میکنم این حرفها "خوب بودن بازی رو کنسول و نقل قولهای سایتهای مختلف و کاندید شدن و ..." برام مهم نیست، تمام نگاه من به نسخه ایه "PC" که دارم انجام میدم که توی اون خوب نبود "در واقع تو میخوای من بگم چون بازی رو کنسول خوبه و سایتها گفتن حرف نداره از pc چشم پوشی میکنمُ سایتها حتما درست میگن چشمای من کوره"

من کی گفتم انجین نهایت زورش همین بوده؟ این چیزایی که گفتی و نتیجه گیریتون جز پیچوندن حرف من هیچ کاربردی نداشت ...

منظورت همون تکنیکی هست که کرایتک را روی کنسول له کرد

:lol: اخر سال تو کاندیها یه لگد زد بهش تا تو شرایط 60 فریم بودن به کرایتک یاد بده بهینه بودن یعنی چی ؟:lol:وای وای الان دیگه کار به جایی رسیده نابغه کد نویس با جوجه ای مثل کرایتک مقایسه بشه ؟!:lol: خدمت شما که همه اینجا بخندند و بدونن چطور doom3 جلوی farcry له شده ؟! محض اطلاع بیشتر که doom3 بعد از farcry اومد که نگی قبل اومدن farcry این حرفها و امتیازات برای Doom3 تعلق گرفته ! میدونی که منظورم چیه ؟!خطاب حرفها و حدیثهای سایتها و امتیازات گرافیکی سایتهای مهم و بسیار مهم دوتا سایت که قبله عالم اون زمان بودند و حرفشون ردخور نداشت !نکته مهم کارمک و کرایتک هردو برای اولین بار تجربه کنسولی داشتند ! یعنی از نسل قبل تا الانش مساوی هستند و متاسفانه همیشه از id شکست خوردند !ign : DOOM3 PC:
36781753594631520716.jpg
XBOX
75846200522723624736.jpg
----------------------------------------IGN: FAR CRYPC:
44567700031269953752.jpg
XBOX:
37047846372122662574.jpg
---------------------------------------------------GAME SPOT: DOOM 3PC:XBOX:چون گیم اسپات در مورد DOOM3 حرف اخرش اینه حالا هرچی به FARCRY چند وقت پیش گفته مهم نیست !در نهایت مراسم VGA و کاندیها ! کجاست FARCRY اعظم شما ؟!Half-Life 2Doom 3Halo 2Ninja Gaidenآخر سرش هم doom4 بیاد باز بسیار شرمنده تکنولوژِیهای کرایتک هستیم :) بدون چون چرا :)نتیجه اینه که doom3 کاملا له شد بود و doom4 هم حتما میشه :lol:[/URL][/I]الان داشتم ؟آخرین بازی Star Wars 1313 :)همینم سال پیش تو مراسم vga بازیه batman :) اونقت کرایتک اعظم شما کجا تشریف داشتند ؟!:)
بله البته برای شما که کارمک رو برای خودتون بت کردید باید هم عجیب باشه . ولی هرکسی که فار کرای 1 رو بازی کرده باشه بعد هم DOOM3 رو بازی کرده باشه متوجه میشه که کدوم بازی برتر هست از لحاظ گرافیک . بازی دوم 3 عموما در راه رو های تاریک و کوچک انجام میشد . موتور بازی در این محیط ها بسیار سبک تر بازی رو لود میکنه . ولی بازی فار کرای در محیط های بسیار وسیع تر انجام میشد . این موضوع کاملا مشخص میکنه که کدام شرکت کد نویس های برتری دارن . هر چند باید به اختلاف زمانی ما بین این دو بازی هم اشاره کنیم . بازی کرایسیس 1 در سال 2007 عرضه شد و فک ها رو به زمین چسبوند ولی بازی RAGE در سال 2011 به بازار اومد . در زمان عرضه بازی ریچ هیچ فردی از گرافیک بازی بر روی کامپیوتر ها راضی نبود . میدونید چرا ؟ چون نه تنها در مقابل عناوین روز حرفی برای گفتن نداشت بلکه در مقابل کرایسیس 1 هم بسیار کوچک جلوه میکرد . حال با 60 فریم باشد یا نباشد . موضوع این هست که بازی اصلا در حدو اندازه های بازی های روز کامپیوتر نبود . آیا میتوان بازی رو به صرف اینکه بر روی 60 فریم اجرا میشود بر تر از بازی های دیگرذدانست . بله نابغه کد نویسی شما در اینجا هم شکست خورد . در جایی که عناوین بزرگ گرافیکی بر روی PC عرضه میشدند بازی RAGE مثل یک شوخی مضحک بود . بله مردم تعجب کرده بودند . کارمک 7 سال تبلیغات در مورذد تکنیک مگا تسچر رو در بوق و کرنا کرده بود و مردم انتظار بازی بسیار زیبایی لااقل در زمینه گرافیکی و اللخصوص در زمینه تکسچر ها داشتند . ولی در کمال ناباوری با بازی روبرو شدند که نه تنها در زمینه افکتهای روز دنیا مثل نور پردازی و افک ذرات و ... هیچ حرفی برای گفتن نداشت بلکه در زمینه کیفیت تکسچر ها که این همه کارمک روش مانور میداد هم آش دهن سوزی نبود . در اینجا باید به چند نکته کلیدی هم توجه بشود . کرایتک و شرکت آی دی در یک نسل وارد بازار کنسول ها شدند ولی در اینجا باید به تعداد بازی ها هم توجه بشود . شرکت آی دی در این مدت تنها یک عنوان را روانه بازار کرد که اون هم با انتقاد هایی مواحه شد . ولی شرکت کرایتک در سال 2007 بازی کرایسیس 1 رو روانه بازار کرد . سپس در سال 2008 بازی وار هد رو وارد بازار کرد که گرافیک به مراتب بهتری نسبت به کرایسیس 1 داشت . بعد از اون بازی کرایسیس 2 بر روی 3 پلتفرم مطرح روانه بازار شد و الان هم بازی کرایسیس 3 در حال آماده شدن هست . حال باید سوال کرد که بازی DOOM4 کی باید به بازار بیاید ؟ اختلاف بین بازی های منتشر شده از سوی دو شرکت خود گواه این هست که کدام شرکت موتور بازی بهتری دارد و این مشخص کننده این هست که کدام شرکت کد نویس های بهتری دارد . دوست عزیز به جای اینکه بیای اینجا و شعور مردم و بچه های سایت رو با خط کش خودت اندازه بگیری بهتره دلایل قانع کننده ای در باره افتضاح ریچ بیاورید . نقد بازی های کرایتک پیش کش

مقایسه فار کرای 1 با دو 3 !

doom-3-pc-game1.jpg

FarCry1.jpg

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

کی میگه کارمک هدفش PC نبوده ؟ باز دروغ گفتید جناب Gartall

کارمک از همون اول افتخار میکرد که داره بازی رو بر روی 3 پلتفرم میسازه و هیچ پورتی وجود نداره !
کارمک که اینقدر شعور نداشته لااقل یه کم گرافیک رو رو PC میبرد بالا ! البته تقصیر خودش هم نبوده موتور بازیش اینقدر آشغال بوده که تواناییش رو نداشته ! =))=))=))=))=))=))
ریچ بازی بود که لود شدن تکسچر هاش 20 ثانیه طول میکشید ! این بازی با ادعای بهترین تکسچر ها روانه بازار شد و لی در این زمینه هم ر*ی*د . علاوه بر دیر لود شدن تکسچر ها کیفیت اونها از نزدیک افتضاح بود ! این بازی از لحاظ افکتهای ویژه نور پردازی و فیزیک ذرات و خود ذرات و... رنج میبرد ! تکنیک مگا تکسچر که باید تکسچر ها رو از روی هارد لود کنه در بازی اینجا خوب خودش رو نشون داد و نقطه ضعف بازی شد .

آخرین ویرایش:
تو گفتی از اول بازی هدفش pc نبوده و بر اساس کنسولها ساخته شده من هم گفتم من ـی که روی کامپیوتر بازی میکنم این حرفها "خوب بودن بازی رو کنسول و نقل قولهای سایتهای مختلف و کاندید شدن و ..." برام مهم نیست، تمام نگاه من به نسخه ایه "PC" که دارم انجام میدم که توی اون خوب نبود "در واقع تو میخوای من بگم چون بازی رو کنسول خوبه و سایتها گفتن حرف نداره از pc چشم پوشی میکنمُ سایتها حتما درست میگن چشمای من کوره"

من کی گفتم انجین نهایت زورش همین بوده؟ این چیزایی که گفتی و نتیجه گیریتون جز پیچوندن حرف من هیچ کاربردی نداشت ...

خب اگه از اول اینطوری میگفتی مشکلی نداشتم ! چون حرفه منم نسخه pc نبود . گفتم که هدف کارمک برای rage نسخه کنسولی بوده . حالا چون رو pc هم اومده همه چی را نسبت بهش داد . البته خود کارمک هم سر نسخه pc اشتباهی کرد را اعتراف کرد و گفته بود که باید نسخه pc را جدا از محدودیت های کنسولی میساختم و میتونست از چندین برابر قدرت pc استفاده کنم . به نظر من بیشتر پشیمونیش اینه که نتونسته doom4 را برای این نسل عرضه کنه شاید میخواسته توانایی های قدرت انجینش را همین نسل روی doom4 نشون ولی میتونست همین نسل با rage همین کار بکنه .

---------------------------
R!HANNA

جناب بهتره بیشتر از این مغلطه نفرمایی ! خوبه برات مدرک اوردم هرچی سایته معتبره ! اون همه سایت و.......... اونقدر فهم و شعور دارن و چشم دارن و میدونند که بازی بسته و باز چیه و بتونن مقایسش کنند و بدونن گرافیک کدوم بیشتره و انتخاب کنند .
یا همه را اینجا به مسخره گرفتی یا خودت را زدی اونور راه . ایولله داره !
یا باید سایتها بیشتر بدونند یا جناب شما ؟! بفرمایید یه بلاگ ببزنید از این به بعد همه با چشم بصیرت شما تصمیم بگیرن ؟!
----------------------

این اخرین پسته من در این رابطه بود بقیش با خودتون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or