Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

از نهایت PC دز حد وسعش استفاده می کنه ، مثکه دستتو بشکونن بعد بگن بیا برامون اسلم دانک بزن :دی فوقش بتونی 2 تا بزنی بعدش له میشی . تمام مدلینگ و لول دیزاین و آبجکت هاش رو متناسب با کنسول ساخته ، یعنی Build اولیه بازی مطابق با کنسوله ! حالا تو Build PC بازی تو توقع برج خلیفه داری از فندانسیون ارگ کریم خان مشکل خودته :دی

خود کرایتک اخرین چیزی که گفته بود که ما سعی میکنیم با تکنیک های شبیه سازی شده نسخه کنسولی را نزدیک و شبیه به pc کنیم !

اگه اینطور باشه ما هرچی بگیم و یه بهانه بیارین پس منم میگم سفید همون سیاهه !

تا الان غیر این گفتی ؟
biggrin1.gif
لول
biggrin1.gif
تو این بحث کاملا مشخصه ! به کی بیشتر میاد ! حتی خود سازنده هم اشتباه میگه !

آخرین ویرایش:
هیچ پیشرفتی به هیچ صنعتی صدمه نمی زنه :دی مشکل اینجاست که خود زیر و رو شدنه صنعته که به مخاطبین قدیمی ترش وفا نمی کنه .
مشکل اینجاس که شما بجای یک بازی درست حسابی باید بری GeoW 3 و Crisis 2 رو بازی کنی. اینم ازین پیشرفت شگرف صنعت بازی. مثل نماشگاه نقاشی شده، نمایشگاه انجین راه انداهتن برای ما!

مشکل اینجاس که شما بجای یک بازی درست حسابی باید بری GeoW 3 و Crisis 2 رو بازی کنی. اینم ازین پیشرفت شگرف صنعت بازی. مثل نماشگاه نقاشی شده، نمایشگاه انجین راه انداهتن برای ما!

مشکل اینجاست که وقت نمیزاری بشینی بازی درست حسابی پیدا کنی :دی بازی های Indie ریخته . بازی های بلاک باستر فرمول دارن که ملت رو جذب کنن تو اونا باید دنبال پیروی از فرمول باشی :دی مشکل اینجاست که از عناوین بلاک باستر انتظار خیلی نوآوری دارین .
بازیسازی اگه هنر صرف می موند هیچ وقت انقد همه گیر نمی شد .
البته بگم یه خرده از همین قحطی های بازی های خوب به قول شما بخاطر پیشرفت سریعه که یه Void و فضای خالی رو پیش آورده بین نسل جدید بازیسازان و نسل قدیم ، تو سینما خیلی روند تدریجی بوده ولی گیم چون داره تغییر مخاطب هم میده تو این چن سال هنوز راه داره قد سینما پخته شه .

@ فرخ :
خوشم میاد به هیچ صراطی مستقیم نیستی !! :d

ببین فرخ نمی دونم چرا قضیه به این سادگی اینقدر می پیچونی ! الان به نظرت اگه کارمک Rage رو فقط مختص pc و سخت افزار قدرت مندش می ساخت ، متفاوت نمیشد؟ اگه DOOM 4 فقط مختص pc بسازه با زمانی که نسخه های کنسولی رو هم در نظر بگیره تفاوت نداره ؟

از طرفی حداقل واسا دوتا بازی رلیز شن بعد بیا از برتری های SW صحبت کن :d والا اون tech demo ای که از Crysis 3 نشون دادن چیزی از Sw کم نداشت !

@ فرخ :
خوشم میاد به هیچ صراطی مستقیم نیستی !! :d

ببین فرخ نمی دونم چرا قضیه به این سادگی اینقدر می پیچونی ! الان به نظرت اگه کارمک Rage رو فقط مختص pc و سخت افزار قدرت مندش می ساخت ، متفاوت نمیشد؟ اگه DOOM 4 فقط مختص pc بسازه با زمانی که نسخه های کنسولی رو هم در نظر بگیره تفاوت نداره ؟

از طرفی حداقل واسا دوتا بازی رلیز شن بعد بیا از برتری های SW صحبت کن :d والا اون tech demo ای که از Crysis 3 نشون دادن چیزی از Sw کم نداشت !

بهتر نیست این نسبیات را به خودت بدی ؟:دی

عزیز من کارمک از اولین روز پیدایش بازیه rage گفت این بازی مختص کنسول و با محدودیت کنسول ساخته میشه یعنی خودشون از اول گفتند تفاوت فقط رزولوشن و aa تو بازیه و قرار نبوده با تکنیکهای خاص نسخه کنسولی را شبیه به نسخه pc کنه !
تو اینکه کارمک گفته فقط یک سوم قدرت انجینش صرف نسخه کنسولی شده و اگه doom4 بیاد با اینکه روی کنسول میتونه 3 برابر پر افکتیوتر نسبت به rage باشه باشه ولی همچنان نسخه pc تفاوت بسیاری خواهد داشت !

ولی اینجا علنا کرایتک گفته ما از حداکثر قدرت pc استفاده میکنیم و با تکنیکهای مختص و شبیه سازی که میکنیم نسخه کنسولی را بهش نزدیک میکنیم که از لحاظ بصری تفاوتی بینشون نباشه .
اول شما برید تکلیفتون را با خود بازساز روشن کنید بعد بیاید برای ما ایراد بگیرید :دی

والا اون tech demo ای که از Crysis 3 نشون دادن چیزی از Sw کم نداشت !

یه کلمه بگو کل دنیا شدند علیه کرایتک خودت را راحت کن دیگه :دی انتخابات نمایشگاه هنوز موجوده :دی

@ فرخ :خوشم میاد به هیچ صراطی مستقیم نیستی !! :dببین فرخ نمی دونم چرا قضیه به این سادگی اینقدر می پیچونی ! الان به نظرت اگه کارمک Rage رو فقط مختص pc و سخت افزار قدرت مندش می ساخت ، متفاوت نمیشد؟ اگه DOOM 4 فقط مختص pc بسازه با زمانی که نسخه های کنسولی رو هم در نظر بگیره تفاوت نداره ؟ از طرفی حداقل واسا دوتا بازی رلیز شن بعد بیا از برتری های SW صحبت کن :d والا اون tech demo ای که از Crysis 3 نشون دادن چیزی از Sw کم نداشت !
سلام من نظرم رو میگم فقط من که فکر نمیکنم کارمک بتونه با کرایتک برابری کنه . اگر کارمک بیاد از نهایت قدرت pc در doom4 استفاده کنه باز هم از کرایتک خیلی عقب تر هست . آخه این چه تکنیک بی مصرفی هست که تکسچر ها از رو هارد در بازی لود بشه! از طرفی میزان افکت های موتور کرایتک میتونه موتور کارمک رو درو کنه . ! جناب Gartall دوست عزیز کارمک با rage گندی که نباید میزد رو pc زد . حالا نمیدونم شما چرا می خوای بازی کرایتک رو ببری زیر سوال .قدرت گرافیکی فعلا فقط دست کرایتک هست . حالا چه با نهایت قدرت pc باشه یا نباشه . فرقی نمیکنه . مهم اینه که این شرکت تونسته با موتورش کاری کنه که دیگران نمیتونن انجام بدن . سلطان گرافیک ریل تایم فقط کرایتک هست و بس . زمانی که کارمک داشت دووم 3 رو میداد بیرون ما شاهد درخشش بازی کرایتک بودیم که علنا بازی doom3 زیر سایه فار کرای قرار گرفت . اون زمان هم نکنه کارمک بازیش رو بر روی کنسول ها اپتیمایز میکرد؟

سلام من نظرم رو میگم فقط من که فکر نمیکنم کارمک بتونه با کرایتک برابری کنه . اگر کارمک بیاد از نهایت قدرت pc در doom4 استفاده کنه باز هم از کرایتک خیلی عقب تر هست . آخه این چه تکنیک بی مصرفی هست که تکسچر ها از رو هارد در بازی لود بشه! از طرفی میزان افکت های موتور کرایتک میتونه موتور کارمک رو درو کنه . ! جناب Gartall دوست عزیز کارمک با rage گندی که نباید میزد رو pc زد . حالا نمیدونم شما چرا می خوای بازی کرایتک رو ببری زیر سوال .قدرت گرافیکی فعلا فقط دست کرایتک هست . حالا چه با نهایت قدرت pc باشه یا نباشه . فرقی نمیکنه . مهم اینه که این شرکت تونسته با موتورش کاری کنه که دیگران نمیتونن انجام بدن . سلطان گرافیک ریل تایم فقط کرایتک هست و بس . زمانی که کارمک داشت دووم 3 رو میداد بیرون ما شاهد درخشش بازی کرایتک بودیم که علنا بازی doom3 زیر سایه فار کرای قرار گرفت . اون زمان هم نکنه کارمک بازیش رو بر روی کنسول ها اپتیمایز میکرد؟
موافقم ..
قدرت (لفظ قدرت) بطور قطع دست کرایتک هست !!
حالا محبوبیت و معروفیت و میزان فروش و غیره ربطی به این موضوع نداره که چون انریل بیشتر میفروشه پس قوی تره یا بهتره یا ...

موافقم ..
قدرت (لفظ قدرت) بطور قطع دست کرایتک هست !!
حالا محبوبیت و معروفیت و میزان فروش و غیره ربطی به این موضوع نداره که چون انریل بیشتر میفروشه پس قوی تره یا بهتره یا ...

دقیقا حالا خودت کرایسیس 3 را در مقایسه با اخرین بازی های که انریل روشون هست را داشته باش ببین کدوم برترند :d

آخه این چه تکنیک بی مصرفی هست که تکسچر ها از رو هارد در بازی لود بشه!
منظورت همون تکنیکی هست که کرایتک را روی کنسول له کرد :lol: اخر سال تو کاندیها یه لگد زد بهش تا تو شرایط 60 فریم بودن به کرایتک یاد بده بهینه بودن یعنی چی ؟:lol:

زمانی که کارمک داشت دووم 3 رو میداد بیرون ما شاهد درخشش بازی کرایتک بودیم که علنا بازی doom3 زیر سایه فار کرای قرار گرفت . اون زمان هم نکنه کارمک بازیش رو بر روی کنسول ها اپتیمایز میکرد؟
وای وای الان دیگه کار به جایی رسیده نابغه کد نویس با جوجه ای مثل کرایتک مقایسه بشه ؟!:lol:
خدمت شما که همه اینجا بخندند و بدونن چطور doom3 جلوی farcry له شده ؟! محض اطلاع بیشتر که doom3 بعد از farcry اومد که نگی قبل اومدن farcry این حرفها و امتیازات برای Doom3 تعلق گرفته ! میدونی که منظورم چیه ؟!

خطاب حرفها و حدیثهای سایتها و امتیازات گرافیکی سایتهای مهم و بسیار مهم دوتا سایت که قبله عالم اون زمان بودند و حرفشون ردخور نداشت !

نکته مهم کارمک و کرایتک هردو برای اولین بار تجربه کنسولی داشتند ! یعنی از نسل قبل تا الانش مساوی هستند و متاسفانه همیشه از id شکست خوردند !

ign : DOOM3
PC:
36781753594631520716.jpg

XBOX
75846200522723624736.jpg

----------------------------------------
IGN: FAR CRY
PC:
44567700031269953752.jpg

XBOX:
37047846372122662574.jpg

---------------------------------------------------

GAME SPOT: DOOM 3
PC:
Extremely impressive from a technical standpoint yet behind the times from a first-person-shooter design standpoint: This is the dichotomy that is Doom 3, the long-awaited sequel from well-known Texas-based developer id Software. Doom 3 is quite possibly the best-looking game ever, thanks to the brand-new 3D graphics engine used to generate its convincingly lifelike, densely atmospheric, and surprisingly expansive environments

XBOX:

Extremely impressive from a technical standpoint yet behind the times from a first-person-shooter design standpoint

چون گیم اسپات در مورد DOOM3 حرف اخرش اینه حالا هرچی به FARCRY چند وقت پیش گفته مهم نیست !

در نهایت مراسم VGA و کاندیها ! کجاست FARCRY اعظم شما ؟!
Half-Life 2
Doom 3
Halo 2
Ninja Gaiden

آخر سرش هم doom4 بیاد باز بسیار شرمنده تکنولوژِیهای کرایتک هستیم :) بدون چون چرا :)
نتیجه اینه که doom3 کاملا له شد بود و doom4 هم حتما میشه :lol:

[/URL][/I]
دقیقا حالا خودت کرایسیس 3 را در مقایسه با اخرین بازی های که انریل روشون هست را داشته باش ببین کدوم برترند
yahoo_4.gif

الان داشتم ؟آخرین بازی Star Wars 1313
yahoo_1.gif

همینم سال پیش تو مراسم vga بازیه batman
yahoo_1.gif

اونقت کرایتک اعظم شما کجا تشریف داشتند ؟!
yahoo_1.gif

فرخ حالا اون دوستمون رو هوا یه چیزی گفت ولی خداییش خسته نشدی هر کی میاد یه چیزی به rage بگه تو میگی تو vga فلان شد؟!

خودمون که کور نیستیم دیدیم بازی چی بوده ...

آهان منظور شما الان اینه rage زباله بوده ؟! و شما چشم بصیرت داشتید و اونوقت چشم من ! و شاید موافقان من ! و چشم همه سایتها کور تشریف داشته و کارمک رفته رشوه داده که سایتها و تو مراسم vga کاندیدش کنند ؟!

نه دیگه مخالفت کنی اول و اخرش یعنی حرفی که من دارم میزنم ! ادم بده کیه این وسط ؟!
نمیخواید یکم واقع بین باشید و با چشم نفرت به rage نگاه نکنید ؟!

-----------------------------------

نمیخواستم تایپ کنم مجبور شدم >:d< آخه استکبار جهانی علیه کرایتک رخ داده !
آخه من مهم نیستم !سایتها مهم نیستند ! لایسنش و فروش انجین مهم نیست ! کاندید شدن اخر سال مهم نیست ! فقط و فقط حرف یه تعداد مخالف مهمه ! مسئله این است !

آخرین ویرایش:
فرخ حالا اون دوستمون رو هوا یه چیزی گفت ولی خداییش خسته نشدی هر کی میاد یه چیزی به rage بگه تو میگی تو vga فلان شد؟!

خودمون که کور نیستیم دیدیم بازی چی بوده ...

این Rage که توی گرافیک خیلی داغون بود :دی. کارمک تو نسل قبل که نه بحث فیزیک بود نه نورپردازی داینامیک اینا خیلی خوب عمل کرد.
ولی تو این نسل دیگه خدایی گند زد.
Rage تمامن از فیزیک ساقط بود. درحالی که Crysis 2 روی کنسول ها یک فیزیک چشم نوازی رو داشت.
بعدش Rage بجای افت فریم، افت رزولیشن داشت :دی.
در کنار این مسئله، افکت های زنده ای که توی Crysis 2 به کار رفته بود در مقابل Rage اصلن قابل مقایسه نیست.
یعنی منی که Crytek رو میکوبم، نمیتونم قبول کنم Rage و Id tech 5 رو از Cry Engine3 برتر بدونم. اونم با مقایسه C2 و Rage . . .
مقایسه ی گرافیکی Rage با Crysis 2 خدائیش فوشه به هیکل Crytek :دی.

هی نیا برا من کاندیدا ردیف کن، چشم دارم میبینم :دی.

فرخ حالا کاندید و این چیزا هم ردیف میکنی بکن عیب نداره. فقط جان همون استاد کارمک هی نیا بگو با وجود 60 فریم پوز 30 فریم ها رو به خاک مالید و این چیزا :دی

اگه دوزار Rage رو تحویل گرفتن و 4 جا کاندیدش کردن به خاطر همون 60 فریمش بود (صرف نظر از AI و انیمیشن) وگرنه در حد COD هم تحویلش نمی گرفتن :دی.
به عبارت ساده تر ریج هرچی داره از همون 60 فریم بودنش داره وگرنه اگه با همین گرافیک 30 فریم بود خیلی راحت زیر همون C3 و U3 و KZ3 له میشد. (میدونم انیمشن ها و هوش مصنوعیش هم عالی بود ولی در عوض مثلا کلا فیزیک نداشت بازی)

استاد راست میفرمایند

موتورشون خیلی خفنگ تر از مالِ اپیکِ!

اما کسی نمیتونه با موتورشون کار کنه،موتورشون هم رو کنسول ها که جُواب نمیده (همون نسل بعد هم بیاد میشه همین بساطی که الآن هست)
کل یوم:
موتور اپیک همچنان یکی از پر فروشترین ها خواهد بود،تکسچر های هر دو هی میپرن:))بقیه با unrealenginge چیز های بهتر میسازند تا خودِ اپیکی ها (مثل Batman Arkham City) و با موتور CRY هم فقط خود بکسشون میتونن هر 2 سال یک بازی بسازن که بهترین گرافیک رو خواهد داشت بدونه شکزجگک!

این دمو بهترین و فک انداز ترین دمویی بود که تا این لحظه دیدم :d

Crytek کاری کرد که کارمک نتونس
بهترین گرافیک دنیا رو سال 2007 با crysis 1 به وجود اورد
بعد شدن جوجه

LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or