Unreal Engine 4 از سال 2014 مورد استفاده قرار میگیرد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Tim Sweeney، بنیان گذار Epic Games به IGN خبرداد که احتمالا Unreal Engine 4 را از سال 2014 خواهیم دید، و در حال حاضر این کمپانی در حال تحقیق بر روی کنسول های نسل بعد هستند. این میتواند راهنمای خوبی برای فهمیدن زمان لانچ کنسول های نسل آینده نیز باشد.

16335731221009661698.jpg

Sweeney میگوید: این تکنولوژی ای است که احتمالا تا قبل از سال 2014 شما با آن روبرو نخواهید شد. اما تمرکز کردن بر روی هدفی که در نظر گرفته ام، مرا قادر به انجام کارهای واقعا جالبی میکند. کارهایی که در حال حاضر عملی نیستند، اما به زودی میشوند.

او ادامه میدهد: یکی از مفیدترین و پربارترین کارهای ما در این صنعت، به Unreal Engine اول در سال 1996 برمیگردد. زمانی که من نرم افزاری را عرضه کردم که دارای خصوصیات جدید زیادی بود، و چیزهایی داشت که پیش از آن تا به حال دیده نشده بود. و احساس میکنم کاری که با Unreal Engine 4 در حال انجام دادنش هستم، یعنی جستجو و دستیابی به تکنولوژی ای که در حال حاضر مردم فقط میتوانند به آن فکر کنند، چون چندین سال به عملی شدن آن ها باقی مانده است، به همین دلیل میباشد. اما من پتانسیل بسیار بالایی را در پروژه میبینم و کار ما برایمان خیلی خیلی سرگرم کننده است.

به هر حال همانطور که آخرین بازی شرکت Epic یعنی Gears of War 3 نشان داد، در اواخر نسل حاضر به سر میبریم. تنها کاری که فعلا میتوانیم انجام دهیم تصور نسل آینده است.

آخرین ویرایش:
یکبار دیگه ثابت میشه که این نسل حداقل تا سال 2013 ادامه داره چون تو این نسل که در حال حاضر درش به سر میبریم درست یک سال بعد از اومدن X360 اپیک موتور جدیدشو که همون UE3 بود همراه با گیرز عرضه کرد و اینم که گفته احتمالا تو سال 2014 موتورمون رو عرضه کنیم تقریبا ثابت میکنه این نسل تا 2013 ادامه داره

دیگه کم کم داریم وارد نسل جدید بازی‌های رایانه‌ای و کنسول‌ها میشیم، با عرضه Wii U و PS Vita رسماً نسل جدید کلید می‌خوره و رقابت‌ها در دنیای بازی‌های رایانه‌ای شکل تازه‌ای به خودش میگیره.همه شرکت‌ها خودشون رو برای نسل بعدی آماده کردند.

بنظرم با این خبر معلوم شد که عمر این نسل دیگه تا اواسط 2014 هستش همونطور که خودم پیش بینی کرده بودم
با این خبر معلوم شد نسل بعد یه نسل فرا رویایی برای گیم هست

اره تاریخ نسل بعد زسما لو رفت. هفته ی پیش کلیف بلزینسکی سازنده ی گیرز کفته من میدونم که نسل بعدی کی شروع میشه ولی نمیتونم بگم چون خلاف قرارداد ما و مایکروسافته. حالا رییسش به شکل حرفه ای لو داده تاریخو

پس تو 2013 حتما یکی از کمپانی های دیگه کنسولش رو معرفی میکنه . و تو 2014 قابل استفاده هست . این طور که احتمال میره ماکرو معرفی میکنه . امید وارم سونی هم خودش رو برسونه تا دیگه مثل این نسل لفتش نده . و ضرر کنه .

پس تو 2013 حتما یکی از کمپانی های دیگه کنسولش رو معرفی میکنه . و تو 2014 قابل استفاده هست . این طور که احتمال میره ماکرو معرفی میکنه . امید وارم سونی هم خودش رو برسونه تا دیگه مثل این نسل لفتش نده . و ضرر کنه .
تو 2014 تازه ساخت بازی شروع میشه با این انجین ! /:)

چه ربطی داره ؟! تک دموی UE3 که داشت REAL TIME اجرا میشد یادتون نمیاد ؟ همون را متونن روی نسل بعد اجراش کنن ! پس نیازی نداره انجین نسل بعد حتما 4 باشه !
اونطور تا UE4 بیاد و خودش رو تثبیت کنه خیلی بیشتر طول می کشه ، موتور هایی که اول هر نسل آماده باشن سریع تر جا میوفتن ، UE3 هم اگه دیرتر می اومد این نسل انقد خاطرخواه نداشت .

قرار نیست که همون روز اول نسل بعد یه بازی با گرافیک خیلی بالاتر از این نسل ببینیم معمولا اوایل نسل یه سری بازی میاد که هم این نسل را ساپورت میکنه هم نسل بعد مثل COD3 که پیشرفت خیلی زیادی هم ندارن ،حدقا 2-3 سال زمان لازمه تا به یه پایداری برسن ،پس نمیشه الزاما گفت که 2014 نسل بعد میاد ممکنه زودتر هم این اتفاق بیوفته ،اگه منطقی فکر کنیم همین الان هم این نسل تموم شده است ولی خوب چون هیچ شرکتی تمایلی به ساخت یه بازی انحصاری با هزینه زیاد روی PC نداره نمیتونیم به عمق این تفاوت پی ببریم ،نمونه اش را هم میتونیم تو Battlefield 3 ببینیم که با اینکه بازی انحصاری نیست وفقط پلتفرم اصلیش PC بوده ،تفاوت کاملا مشهوده ،هرچند که خیلی سعی میکنن این تفاوت اونقدرنباشه که کنسول بازها دیگه تمایلی به خرید بازی نداشته باشن

این موتور رو بندازن تو جوب بهتره جز خودشون با یه دو تا بازی دیگه هر چی باهاش ساختن درپیت بود موتورهای اختصاصی خود شرکت ها به مراتبط کیفیت بهتری دارن

این e3 هم بیاد نسل بعدم توش هست حالا هر زمانی که می خواد انریل 4 بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or