Unity 5 به قصد رقابت با CRYENGINE و Unreal Engine 4 معرفی شد - تصاویر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
unitylogo.png

شرکت Unity Technologies سری جدید موتور معروف خود را با نام Unity 5 معرفی کرد. این موتور از سیستم های 64 بیتی پشتیبانی می کند و با یک سیستم صوتی کاملا بازبینی شده، نورپردازی به صورت real-time و سایه پردازی های فیزیکی ارائه می شود. Unity 5 همچنین از PhysX 3.3 و WebGL پشتیبانی خواهد کرد. شرکت های Unity Technologies و Mozilla نیز ویدئویی را منتشر کرده اند که بر روی مرورگر FireFox اجرا شده.
مدیر عامل Unity Technologies آقای David Helgason مدعی هستند که این موتور پیچیده ترین سیستم نورپردازی موجود در صنعت را دارا است. ایشان در مصاحبه خود با VentureBeat گفته اند:
ما هم اکنون پیچیده ترین سیستم نورپردازی موجود در صنعت را دارا هستیم. فکر میکنم ما به نقطه ای خواهیم رسید که هر گونه رقیبی را شکست خواهیم داد.
در آخر هم تصاویری را از نسخه اولیه Unity 5 مشاهده می کنید:

نظر شما درباره کیفیت آن در حال حاضر چیست؟
DSO

یه روز گفتم یونیتی یه چیزی تو مایه های گوگل می مونه که در ابتدا کسی حسابش نمی کرد. ولی بعدا یاهو و MSN را کاملا کنار گذاشت. یونیتی هم از نسخه 3 به بعد واقعا پیشرفت چشم گیری داشته و موتور آینده داری هست.

موتور Unity خوب داره پیشرفت میکنه. همه جا هم هست. از بازیهای ایندی PC گرفته تا بازیهای اندرویدی و iOS. حالا هم که داره کیفیت گرافیکیش برای بازیهای AAA هم مناسب میشه.

با اون عکس ماشین خیلی حال کردم. امیدوارم یه بازی Racing درست و حسابی باهاش بسازن.

در نهایت موتوری بهتر خواهد بود که از بقیه به نسبت خودش بهینه تر باشه.
مثل Unreal3... ملاک بهترین موتور برای من همین بهینه بودنه ولا غیر :d

خدا کنه ابزاراش تکمیل تر بشه ، رقابت با Cry و Ue4 پیشکش

دقیقا از نظر ابزار و ساخت بازی هیچ رقمه حرفی برای گفتن نداره در مقابل Unreal و Cry از اون طرف به نظر من بهترینش همون Unreal برای ساخت بازی انواع ابزار ها رو در اختیارت میزاره از اون طرف سادگی یادگیری و ساخت بازی که Unreal داره اون دوتا دیگه ندارن .;)

دوستان میتونید ویدئوی معرفی unity 5 را از این لینک مشاهده کنید ( برای مشاهده به زهر مار شکن نیاز دارید )

یک ابزار جدید هم به نام everyplay معرفی کرده که رایگان در اختیار بازیسازها قرار میگرد و در عرض فقط 2 دقیقه به تمام بازی های انجین یونیتی اضافه میشود
کارش هم اضافه کردن قابلیت تهیه ویدئو از بازی توسط بازیباز و به اشتراک گذاری آن است ( مثل instant replay در فیفا )
در انتهای ویدئو تمام قابلیت های اضافه شده به انجین معرفی میشه

از نظر من یونیتی به دلیل داشتن aset store بسیار بزرگ هیچ کمبودی در ابزارش نداره

خلق یه موتور که یه همچین گرافیکی رو به نمایش بزاره تو این دوره زمونه که دیگه کاری نداره مهم اینه که چقدر رابط کاربریش روون باشه از اون ور هم خوب ساپورت بشه :| کاری که هنور Cry Engine نتونسه انجامش بده و خیلیا هنوز از U3 استفاده میکنن ....

بنظر من بقیه ی شرکتها هم بیکار نمیشینن که یه شرکت دیگه ازشون جلو بزنه.. کل کل کردن با CryEngine کار حضرت فیله...!! ولی انصافا این موتورشون قشنگ درمیاره کار رو...حداقل تو تصاویر خوب ظاهرشده.

حالا رقابت با اون دو موتور خب یکم زیاده روی کردن ولی خیلی خیلی بهتر شده، خبر خوشحال کننده ای برای من هم هست چون بازیای indie رنگ و لعاب خیلی بهتری پیدا میکنن "سوای از اینکه همین الان هم همچین بد نیستن" ، به به ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or