Unity 5 به قصد رقابت با CRYENGINE و Unreal Engine 4 معرفی شد - تصاویر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
unitylogo.png

شرکت Unity Technologies سری جدید موتور معروف خود را با نام Unity 5 معرفی کرد. این موتور از سیستم های 64 بیتی پشتیبانی می کند و با یک سیستم صوتی کاملا بازبینی شده، نورپردازی به صورت real-time و سایه پردازی های فیزیکی ارائه می شود. Unity 5 همچنین از PhysX 3.3 و WebGL پشتیبانی خواهد کرد. شرکت های Unity Technologies و Mozilla نیز ویدئویی را منتشر کرده اند که بر روی مرورگر FireFox اجرا شده.
مدیر عامل Unity Technologies آقای David Helgason مدعی هستند که این موتور پیچیده ترین سیستم نورپردازی موجود در صنعت را دارا است. ایشان در مصاحبه خود با VentureBeat گفته اند:
ما هم اکنون پیچیده ترین سیستم نورپردازی موجود در صنعت را دارا هستیم. فکر میکنم ما به نقطه ای خواهیم رسید که هر گونه رقیبی را شکست خواهیم داد.
در آخر هم تصاویری را از نسخه اولیه Unity 5 مشاهده می کنید:

نظر شما درباره کیفیت آن در حال حاضر چیست؟
DSO

رقابت این موتور با CE4 و UE4 دست کمی از جُک نداره. o:-)
و اگر تونست رقابت کنه، اون موقع شما تبدیل به جک میشی، هوم؟
این که یک سری جوون کار درست دارن تمام تلاششون رو می کنن که پیشرفت کنن واقعاً عالیه، نمی دونم ملت چرا مسخرشون می کنن. من که خیلی منتظر کارشون ببینم چجور استقبال میشه از 5 Unity.

و اگر تونست رقابت کنه، اون موقع شما تبدیل به جک میشی، هوم؟
این که یک سری جوون کار درست دارن تمام تلاششون رو می کنن که پیشرفت کنن واقعاً عالیه، نمی دونم ملت چرا مسخرشون می کنن. من که خیلی منتظر کارشون ببینم چجور استقبال میشه از 5 Unity.
جانب داری کورکورانه از چیزی که وجود خارجی داره کار درستی نیست.
جانب داری کورکورانه ی شما از چیزی که حتی وجود خارجی هم نداره ( خیال باطل برتر بودن ) دیگه آخرشه.:-b8-|

بله، چیز بدی گفتی:دی مگه موتور ساختن راحته آخه؟ شما یه موتور 2 بعدی بخوای بسازی که همه کاری بشه باش کرد پدرت در میاد، 3 بعدیش بماند دیگه:|
بابا من بغیه شرکتا رو گفتم چیکار به خودمون دارم :| الان Ubi یکی از اون شرکت هاست ...
دیگه مثل 2006 نیست که همه با Cry Engine 2 فکاشن باز بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or