United Front: کنسول PS3 را انتخاب کردیم چون PSN مجانی بود

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

modnationracers.jpg

تهیه کننده ی استودیوی United Front Games اقای Dan Sochan طی مصاحبه ای با Edge اعلام کرده دلیل انتخاب کنسول PS3 از طرف اون ها برای عرضه بازی ModNation Racers، این واقعیت بود که PlayStation Network مجانی است !

"وقتی که داشتیم به فکر ساخت بازی می افتادیم و این مساله پیش اومد که چه میکنیم و چه چیزی رو میخوایم طراحی کنیم، ما با چندین ناشر متفاوت وارد مذاکره شدیم و خیلی سریع بین ما و Sony یک حس و نیروی همکاری مشترک به وجود اومد !"

"و در مورد سخت افزار ما به قدرتی که کنسول PS3 داره و این که PSN یک شبکه ی مجانیه فکر کردیم، موضوعی که میتونست ما رو مطمئن بکنه هرکسی که یک نسخه از بازی رو میخره این توانایی رو داره که به صورت مجانی انلاین بشه و بتونه بازی و تمام جزئیاتشو با بقیه به اشتراک بزاره، موضوعی که برای ما بسیار مهم بود"

موفق باشید

شما هم که همیشه دوست داشتین جف پا بپرین رو حقایق !! :laughing:
حقایقی که شما وحی میفرستی دیگه؟ :arrowd:
ضمن اینکه نبود تغییرات آب و هوایی برای fORZA 3 عیب به حساب نمیاد ! چون اگر همچین چیزی بود حتماً به طور عمیقی روی گیم پلی هم تاثییر میذاشت ( جهت وزش باد و لغزندگی سطح و .... ) ولی چیزی که مشخصه ان هست که چنین عمقی در گیم پلی gt5 بوجود نخواهد آمد !

خب بدانید و آگاه باشید که PS3 در زمان عرضه در سه ماهه اول تونست نزدیک 2 میلیون و در سه ماهه دوم هم 2 میلیون بفروشه ! یعنی میتونید خیلی امیدوار باشید به افزایش فروش PS3 اما ... اماش رو وقتی آمار رو اعلام کردن میگم !!
بازی هایی که روی 360 میان اکثراً مولتی پلیر قوی دارن چون مایکرو از نسل پیش هم روی قسمت آنلاین خیلی تمرکز کرده بود ! درسته که الان سونی هم چنین عناوینی داره ولی واقعیت اینه که هیچ کدوم از اون عناوین به قدرت عناوین 360 کار نشده روشون !
so... mosen is god, confirmed!!

2vlnqqf467.gif

برادر من نظر دیگه ای داری بیا بگو ! وظیفه سازمانی شما تو این سایت گیر دادن به پستهای منه ؟!
وظیفه من اینه که نگذارم یه عده با پست های نسنجیده و اطلاعات غلط (هر نوعیش) اینجا رو تبدیل کنند به پشت کوه!

کاری که شما داری انجام میدی، تحمیل نظر خودت به بقیه ‍ست و حرف های خودت رو fact میدونی. این حرکت ها تو forum جایی نداره.

شما یه بازی از PS3 مثال بزن که دو سال تمام در صدر قسمت بازیهای آنلاین باشه ! یا اصلآً 8 ماه ! فقط یه مثال بزن ! همین ! ماندگاری یک بازی در قسمت آنلاین تعیین میکنه چقدر برای بازیبازها جذابه ! نه اعداد و ارقام و ... .

Killzone 2 - تاریخ عرضه : Feb 27, 2009 تاریخ امروز : Sep 08, 2009 که تقریبا میشه 8 ماه ! ;)

حقایقی که شما وحی میفرستی دیگه؟ :arrowd:

so... mosen is god, confirmed!!

2vlnqqf467.gif

وظیفه من اینه که نگذارم یه عده با پست های نسنجیده و اطلاعات غلط (هر نوعیش) اینجا رو تبدیل کنند به پشت کوه!

کاری که شما داری انجام میدی، تحمیل نظر خودت به بقیه ‍ست و حرف های خودت رو fact میدونی. این حرکت ها تو forum جایی نداره.

خیلی حرکات جالبی انجام میدید ! یعنی نمیتونستید چهارتا پست بالاتر و یا پایین تر رو هم ببینید !! :laughing:

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=791071&postcount=2165

اینم دو تا پست اونور ترش !

چی ؟

اومدم بنویسم ولی دیدم خیلی اگر و اما میاد سرش ننوشتم !!

واقعیت اینه که فعلاً دور ، دور ps3 هستش و 360 باید به افقهای دور دست ( شایدم نزدیک دست ! ) بیاندیشد !

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=791150&postcount=2169

:laughing:

واقعاً که چه اطلاعات درستی میدن به بقیه ! گذاشتن هر دو پست من کار سختی بود و شما نکردین ؟! :laughing:

ضمن اینکه نبود تغییرات آب و هوایی برای fORZA 3 عیب به حساب نمیاد ! چون اگر همچین چیزی بود حتماً به طور عمیقی روی گیم پلی هم تاثییر میذاشت ( جهت وزش باد و لغزندگی سطح و .... ) ولی چیزی که مشخصه ان هست که چنین عمقی در گیم پلی gt5 بوجود نخواهد آمد !

:laughing: تو مورد دمیجش دیدم چقدر تغییرات وارد کرده بودن ! ( الان میگن این تازه اولش هست و ... ) اول و آخرش همینه ! وقتی چرخ ماشین خورد به محافظ کنار جاده و کنترل ماشین عوض شد ( فرمون ماشین به یه سمت میکشید ! ) یا بعد از دو یا سه تا از اون تصادف های خوشکل موتور ماشین از کار افتاد یا با برداشتن سیستم ترمز ای بی اس ترمز ماشین در حالت های سریع و اضطراری قفل کرد و ... میتونم بگم گیم پلی GT5 عمق داره ! ( این نقل قولی که از من گذاشتن یه پرسش و پاسخ بود با یه بنده خدایی ! در تاپیک مقایسه و ... مطرح نشده و یا بدون مخاطب که بخوان تعمیمش بدن به واقعیت و وحی منزل !! البته مگر اینکه شرایطشون ایجاب کنه ، که انگار کرده ! )

من هم دقیقاً همین احساس وظیفه رو در خودم احساس میکنم ! :laughing:

تنها کاریی ( یا معدود کارهایی که ) که شما توش تبحر دارید گذاشتن ویدئو های گوگولی هست !! :laughing: واقعاً خسته نباشید !

شگرد شما اینه که حرف های من رو در حد تیم ملی بالا میارین ، و مهم جلوه میدین ! بعد رجوع میکنید به تخصص و ... بنده که هیچ ادعایی در موردش نکردم و ندارم و حرف من رو بی ارزش جلوه میدید !! ( که میگید شما تخصص نداری و ... پس نظرت کشک !! ) یه حرکت پیچیده و البته خنده دار ! وقتی یه عضو معمولی حرف میزنه باالطبع داره نظرات خودش رو میگه ! وقتی شما هم چیزی میگی فقط داری نظر خودت رو میدی ! انتظار نداشته باش با همچین برخوردهایی نظر بقیه رو تغییر بدی ! این کار رو در تاپیکهای دیگه هم کردی و من اولین کسی نیستم که به شما دچار شده !!

آخرین ویرایش:
تو مورد دمیجش دیدم چقدر تغییرات وارد کرده بودن ! ( الان میگن این تازه اولش هست و ... ) اول و آخرش همینه ! وقتی چرخ ماشین خورد به محافظ کنار جاده و کنترل ماشین عوض شد ( فرمون ماشین به یه سمت میکشید ! ) یا بعد از دو یا سه تا از اون تصادف های خوشکل موتور ماشین از کار افتاد یا با برداشتن سیستم ترمز ای بی اس ترمز ماشین در حالت های سریع و اضطراری قفل کرد و ... میتونم بگم گیم پلی GT5 عمق داره !

آقا اصلا GT5 ضعیف ترین بازی رانندگی و Forza هم بهترین. رضایت میدی؟ من نمیدونم چه جوری هست که GT که اصلا نه عمق داره، نه گرافیکش خوبه و نه ... پرفروش ترین هست. واقعا گیمرها واسه چیه این بازی سر و دست میشکونن؟

من هم دقیقاً همین احساس وظیفه رو در خودم احساس میکنم !

کسی که هنوز فرق بین 720p و 1080p رو نمیدونه و الا آخر (رجوع شود به پست های گهر بار ایشون تو تاپیک مربوطه!!) لازم نیست بیاد به بقیه بچه های سایت اطلاعات بده!

آقا اصلا GT5 ضعیف ترین بازی رانندگی و Forza هم بهترین. رضایت میدی؟ من نمیدونم چه جوری هست که GT که اصلا نه عمق داره، نه گرافیکش خوبه و نه ... پرفروش ترین هست. واقعا گیمرها واسه چیه این بازی سر و دست میشکونن؟

کسی که هنوز فرق بین 720p و 1080p رو نمیدونه و الا آخر (رجوع شود به پست های گهر بار ایشون تو تاپیک مربوطه!!) لازم نیست بیاد به بقیه بچه های سایت اطلاعات بده!

من نمیدونم شما چرا دوست داری به همه بپری !؟ ( خیلی تند حرف میزنی ! )

مگه کسی حقت رو ضایع کرده یا ... ! من نظر خودم رو گفتم ! ناراحت میشی اون دیگه مشکل من نیست ! نظر اون 10 میلیونی که GT میخرن یک چیزه ، نظر من که نه روی پی اس 2 خریدمش و نه میرم بخرمش همینه که دیدی !

لازم بودن یا نبودنش رو هم ناظر ها و مدیران انجمن تعیین میکنن ! فکر نمیکنم شما قدرت اجرایی هم داشته باشی ! ( قبلاً فکر میکردم داری !! :laughing: ) ! جوابت رو هم دادم برو به تاپیک مربوطه ! ;)

خوب پس تو که اصلا تو تاریخ عمرت GT نزدی (باز خودم رو PS2 زدم) لازم نیست بیای بگی GT عمق نداره!! نظر هر کس واسه خودش محترمه اما شما نباید بگی که چون من نظرم این هست پس GT5 عمق نداره!!

چون خوشم نمیومد نزدم ! ولی باز هم حرف من رو اشتباه فهمیدی ! با توجه به سلایق من GT5 عمق لازمه رو نداره ! چون نظر من هست پس این حکم هم فقط در مورد من صدق میکنه ! مشکل این هست که شما نظرات شخصی و سلیقه ای من رو به همه تعمیم میدی ! و الا از اول مشکلی پیش نمی آمد ! من هم دیگه بحثی ندارم ! خسته نباشیم ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نظر اون 10 میلیونی که GT میخرن یک چیزه ، نظر من که نه روی پی اس 2 خریدمش و نه میرم بخرمش همینه که دیدی !

خوب پس تو که اصلا تو تاریخ عمرت GT نزدی (باز خودم رو PS2 زدم:biggrin1:) لازم نیست بیای بگی GT عمق نداره!! نظر هر کس واسه خودش محترمه اما شما نباید بگی که چون من نظرم این هست پس GT5 عمق نداره!!

فکر نمیکنم شما قدرت اجرایی هم داشته باشی ! ( قبلاً فکر میکردم داری !! ) !

من عضو تحریریه هستم و کارم چیز مشخصی هست، وظیفه سنگین رسیدگی به این جور مسائل هم بر عهده مدیران و ادمین ها. اگه شما تحریریه رو با مدیریت اشتباه گرفتی...

پ.ن: در هر صورت این پست آخر من تو این تاپیک بود! اگه بحثی مونده خواهشا تو PM بگو...

تو مورد دمیجش دیدم چقدر تغییرات وارد کرده بودن ! ( الان میگن این تازه اولش هست و ... ) اول و آخرش همینه ! وقتی چرخ ماشین خورد به محافظ کنار جاده و کنترل ماشین عوض شد ( فرمون ماشین به یه سمت میکشید ! ) یا بعد از دو یا سه تا از اون تصادف های خوشکل موتور ماشین از کار افتاد یا با برداشتن سیستم ترمز ای بی اس ترمز ماشین در حالت های سریع و اضطراری قفل کرد و ... میتونم بگم گیم پلی GT5 عمق داره ! ( این نقل قولی که از من گذاشتن یه پرسش و پاسخ بود با یه بنده خدایی ! در تاپیک مقایسه و ... مطرح نشده و یا بدون مخاطب که بخوان تعمیمش بدن به واقعیت و وحی منزل !! البته مگر اینکه شرایطشون ایجاب کنه ، که انگار کرده ! )
الآن اينايي که گفتي يعني اينکه خيلي چيز خفنين؟
مثلآ يه ور کشيده شدن ماشين به هنگام پنچري لاستيک يا در رفتن چرخ تا جايي که من يادم مياد حتي توي بازي فرمول 1 واسه PS1 هم وجود داشت و چيزي که در Forza در اين خصوص هست شق القمر نيست... احتمالآ توي GT5 هم اين مورد لحاظ ميشه و وقتي بازي هنوز نيومده بهتره از لفظ "اول و آخرش همینه" استفاده نکني...
GT5 و Forza3 هر دو بازيهاي شاخي هستن ولي در کل اگر شما به نظرت GT5 گيم پليش عمق نداره خوب همون Forza رو بازي کن (البته مواظب باش تو عمق زيادش غرق نشي) و کاري هم به کار GT نداشته باش...

خوب پس تو که اصلا تو تاریخ عمرت GT نزدی (باز خودم رو PS2 زدم:biggrin1:) لازم نیست بیای بگی GT عمق نداره!! نظر هر کس واسه خودش محترمه اما شما نباید بگی که چون من نظرم این هست پس GT5 عمق نداره!!

من عضو تحریریه هستم و کارم چیز مشخصی هست، وظیفه سنگین رسیدگی به این جور مسائل هم بر عهده مدیران و ادمین ها. اگه شما تحریریه رو با مدیریت اشتباه گرفتی...

پ.ن: در هر صورت این پست آخر من تو این تاپیک بود! اگه بحثی مونده خواهشا تو PM بگو...
اقای گرامی چرا شما به همه پست ها گیر میدهی ؟؟ مگر خدای ناکرده وظیفه نظارت رو به عهده شما سپرده اند ؟؟؟ هر کسی نظری دارد و هر نظری احترامی پس با کمال احترام از شما و برادر گرامی kenji میخواهم که به نظر دیگران احترام بگذارید حتی اگر به کنسول محبوب و عزیز دلتان که همین یکی رو هم بیشتر ندارید توهینی شد ! یک سخن زیبا هم هست که میگه حقیقت همان دروغی است که بار ها گفته میشود ! اینم شده قضیه gt و رفقاش

الآن اينايي که گفتي يعني اينکه خيلي چيز خفنين؟
مثلآ يه ور کشيده شدن ماشين به هنگام پنچري لاستيک يا در رفتن چرخ تا جايي که من يادم مياد حتي توي بازي فرمول 1 واسه PS1 هم وجود داشت و چيزي که در Forza در اين خصوص هست شق القمر نيست... احتمالآ توي GT5 هم اين مورد لحاظ ميشه و وقتي بازي هنوز نيومده بهتره از لفظ "اول و آخرش همینه" استفاده نکني...
GT5 و Forza3 هر دو بازيهاي شاخي هستن ولي در کل اگر شما به نظرت GT5 گيم پليش عمق نداره خوب همون Forza رو بازي کن (البته مواظب باش تو عمق زيادش غرق نشي) و کاري هم به کار GT نداشته باش...

ممنون از توصیه های برادرانتون !! چشم ! سمت GT هم نمیام ! :biggrin1:

شنام خوب نیست ! ولی باز هم چشم ! ;)

ببین کی به کی داره میگه! من تو پست خودم هیچ توهینی به هیچ کس نمیبنم (خواهشا ان موردی که بهت توهین شده رو به من نشون بده؟) اما تو پست قبلیت چرا! وقتی تو بدون اینکه متوجه بشی منظور من چی بود میای میگی: اول برو روی یک چیزی نحقیق بعد نظر بده. تک تک کلمات پست قبلیت توهین آمیزه انوقت داری میگی مواظب حرف زدنت باش؟
متوجه شدن با نفهمیدن خیلی فرق داره. کسی که فارسی حرف میزنه اینو متوجه میشه. بعدشم من قبلا توی تاپیک تحریریه یک موردی گفتم که خودت هم خوب میدونی و دقیقا در این مورد نمیدونستی پس نرو سریع سرچ کن یک چیزی بعد حرف خودت عوض کن. من هر طوری حرف می زنم به خودم مربوطه و متاسفانه شما همون قضیه که گفتم رعایت نکردی و من حق دارم یک چیزی رو بهت بگم. :arrowd:
منم دیگه از این به بعد پست نمیدم:biggrin1:
پس بهتره لحنتو درست کنی و باز هم وقتی در مورد یک چیزی اطلاع داشتی پست بدی. دفعه بعدی مطمئن باش باهات طور دیگه ای برخورد میشه. حرف دیگه ای داشتی توی همون تاپیک بگو.
پ. ن : این تاپیک داره اوضاع بد میشه. مخصوصا شما جناب mosen که توی هر تاپیکی من میرم شما داری در مورد PS3 موضع میگیری.

یک بازی free که قراره در XBLA عرضه بشه یا یک بازی 60 دلاری که روی دیسک عرضه می شه واقعاً هم قابل مقایسه نیستن که بخوان اصلاً مقایسه ای بشن و بگن کدوم بهتره.
البته گفته شده که DLC های بازی joy ride پولی هستن.
اشکان جان کاملا صحیح اما خوب مایکرو جان داره پیش پیش میگیره پولشو(به نظر من این بازی و اون بازی آواتارها به سبک گیتار هیرو هم یک نوع جواب برای اینکه XBLA پولی هست داده شده و نه چیز دیگه)
نمایش این بازی سونی که چیزی شبیه به LBP منتهی در زمینه ماشین سواری هست خوشم نیومد ! به یه علت ! اونم اینه که راز اصلی موفقیت LBP در معماها و رد کردن مراحل به صورت گروهی بود ولی در این بازی فقط قسمت ساختن مرحله و به اشتراک گذاریش باقی مونده ! که اون رو هم فکر میکنم بازی مایکرو داشته باشه ! ( درست نمیدونم ! )
شما از بازیهای سونی اگه God Of Game هم باشند ایراد میگیرید و در این شکی نیست اما همه وقتی دیدن این بازیو سبکش کاملا منطبق بر Crash Racing بود که به نظرم بهترین بازی کراش در تمام دوره هاش هست.
پ.ن:بقیه سوال هام دوستان جواب دادند.
اقای گرامی چرا شما به همه پست ها گیر میدهی ؟؟ مگر خدای ناکرده وظیفه نظارت رو به عهده شما سپرده اند ؟؟؟ هر کسی نظری دارد و هر نظری احترامی پس با کمال احترام از شما و برادر گرامی kenji میخواهم که به نظر دیگران احترام بگذارید حتی اگر به کنسول محبوب و عزیز دلتان که همین یکی رو هم بیشتر ندارید توهینی شد ! یک سخن زیبا هم هست که میگه حقیقت همان دروغی است که بار ها گفته میشود ! اینم شده قضیه gt و رفقاش
نمیدونم چرا جدیدا مد شده همه احساس پیغمبر بودن و نصیحت کردن گرفتشون(فکر کنم برای فیلم عیسی مسیح باشه)!اما با این حال در هر تاپیکی که بحثی میشه کافیه کسی از از بازیی که برای PS3 میاد یا سونی توش دخالت داره حرفی بزنه یک گروپ!زیرزمینی میان و ننگ بر آف تاپیک و فن بازی و بحث جدا از تاپیک راه میندازن و بعد بقیه را مورد لطف قرار میدهند!
و همان گروه سیب زمینی(زیر زمینی)وقتی در تاپیکی بحث آمار و یا بازیهای مولتی یا 360 باشد ریخته سریع بحث را فن بازی 40 تا لینک!و بقیرو مورد لطف خویش قرار میدهند کسی هم چیزی بگوید سریعا میگویند((برو بابا تو اصلا هیچی نمیدونی منبع بده))!!!
همینا الان باعث شده که بحث در مورد بازیها و در هر تاپیکی سری به قضیه فنو نمایش پرتاب گوجه تبدیل بشه!
به نظرم یا این پروه زیر زمینی بیخیال بشن!(که یک ماهی هست تیشه به ریشه قسمت اخبار زدند!)یا یک قسمت قرار بدین بتونند تخلیه روحی بشوند!
البته به نظر من باز اینا بر میگرده که خیلیا روی اولین کنسول عمرشون حساس هستند و ناخودآگاه احساس عمیقی باهاش برقرار میکنند!!!!
اونطور که من دیدم تو اکثر تاپیک های بخش اخبار دو نفر از اعضای هیئت تحریریه که اتفاقا طرفدار PS3 هستن کنترل تاپیک رو در دست میگیرن و همین باعث میشه که فن های 360 هم دفاع کنن و بعد هم....
اتفاقا نه اینکه بنده فن PS3 باشم یا دوست این 2 تا باشم بگم اما شما هر تاپیکی رو بری بگردی میبینی اول این بحث رو 2 تا از دوستان دیگه شروع کردند که خوشبختانه الان همه تاپیک هام هست ومیشه دیدشون!

آخرین ویرایش:
اونطور که من دیدم تو اکثر تاپیک های بخش اخبار دو نفر از اعضای هیئت تحریریه که اتفاقا طرفدار PS3 هستن کنترل تاپیک رو در دست میگیرن و همین باعث میشه که فن های 360 هم دفاع کنن و بعد هم....

سياست جديده.خيلي هم زور داره.بحث در مورد يه بازي انحصاريه كه طرف كنسولشو نداره هيچ ربطي هم به يارو نداره.يواش يواش مياد از بازي 2تا ايراد اشكال ميگيره بعد بحث رو ميكشونه به VS ،اگر هم مورد مشابه اون بازي رو ژيدا نكرد ميره سراغ زير خاكي .....و اصلا يه "X vs Y" جديد راه ميندازه ما بين دو بازي بي ربط.
هيچ ايرادي نيست كه كسي طرفدار كنسولي خاص باشه.انتظار نداشته باش همه طرفدار يه كنسول باشند.مهم اينه كه چقدر ميتونه منطقي باشه.حالا ميخواد فن PS3 باشه يا 360.

سياست جديده.خيلي هم زور داره.بحث در مورد يه بازي انحصاريه كه طرف كنسولشو نداره هيچ ربطي هم به يارو نداره.يواش يواش مياد از بازي 2تا ايراد اشكال ميگيره بعد بحث رو ميكشونه به VS ،اگر هم مورد مشابه اون بازي رو ژيدا نكرد ميره سراغ زير خاكي .....و اصلا يه "X vs Y" جديد راه ميندازه ما بين دو بازي بي ربط.
هيچ ايرادي نيست كه كسي طرفدار كنسولي خاص باشه.انتظار نداشته باش همه طرفدار يه كنسول باشند.مهم اينه كه چقدر ميتونه منطقي باشه.حالا ميخواد فن PS3 باشه يا 360.

برید پست های صفحه اول رو بخونید که مدام راجع به مایکرو و سیاستش و ... حرف زده شده و این پست هم که اوجش بود و من روی این پست نقل قول دادم و باقی ماجرا ! من هم به خواسته دوستان مثال زدم ! هنوز تو صفحه دوم هست ! شما هم وقتی میخوای یه طرفه بری به قاضی خیلی خوب مسایل رو به هم ربط میدی ها !! ( البته اگه منظورت من بودم ! ) کسی رو هم که این پست رو داده تا حدودی میشناسم و اونم منو میشناسه و ... الان هم به پستش و نپراتش کاری ندارم ! فقط میخوام بگم که شروع کننده کس دیگه ای بود !

اگه خوب یادم مونده باشه مایکرو توی همون E3 یک بازی نشون داد Avatar Racing بود فکر کنم یک همچین چیزی!پس اینکه این بازیها روی XBLA یک ریسکه اصلا منطقی نیست بلکه به دلیل اینکه هم اکنون این قسمت بهتره بیشتر بازیهای آرکید روی اون میان!
به نظر من مایکگرو اصلا آینده نگر و استعداد یاب و Franshist maker نیست بلکه فقط بلده IP بدزده;)

منصف باشید !!بحث ربطی نداشت به کنسول یارو ، ولی ربطش که دادن به کنسول یارو !:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or