United Front: کنسول PS3 را انتخاب کردیم چون PSN مجانی بود

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

modnationracers.jpg

تهیه کننده ی استودیوی United Front Games اقای Dan Sochan طی مصاحبه ای با Edge اعلام کرده دلیل انتخاب کنسول PS3 از طرف اون ها برای عرضه بازی ModNation Racers، این واقعیت بود که PlayStation Network مجانی است !

"وقتی که داشتیم به فکر ساخت بازی می افتادیم و این مساله پیش اومد که چه میکنیم و چه چیزی رو میخوایم طراحی کنیم، ما با چندین ناشر متفاوت وارد مذاکره شدیم و خیلی سریع بین ما و Sony یک حس و نیروی همکاری مشترک به وجود اومد !"

"و در مورد سخت افزار ما به قدرتی که کنسول PS3 داره و این که PSN یک شبکه ی مجانیه فکر کردیم، موضوعی که میتونست ما رو مطمئن بکنه هرکسی که یک نسخه از بازی رو میخره این توانایی رو داره که به صورت مجانی انلاین بشه و بتونه بازی و تمام جزئیاتشو با بقیه به اشتراک بزاره، موضوعی که برای ما بسیار مهم بود"

موفق باشید

طرف برای یک نسله 5 و 6 ساله ی کنسولی حاضر نیست 200 دلار بیشتر خرج کنه, اونوقت صحبت از سالی 50 دلار میکنی:laughing:تقریبا روی 360 تا به الان 150 دلار شده

بابا کلی فک کرده تا تصمیم بگیره !! انقدر ساده از کنار فکرش نگذر !

البته که رایگان بودن PSN یک مساله پیش پا افتاده هست که کسی نباید وقت با ارزشش رو صرف پرداختن به ان کنه! واقعا وقتی من یک شرکت بازیسازی رو میبینم که قبل از ساخت یک بازی به اینجور مسائل فکر میکنه از تعجب شاخ در میارم!!

البته دلیل اصلی امدن Modnation racer واسه PS3 برخورد نرمال Sony با کانتنت های قابل اشتراک هست، دقیقا مثل LBP...

کلا 360 روی کانتنت هاس ساخته شده توسط یوزر ها خیلی حساسه و سر همین قضیه هم بود که LBP رو رد کرد چون ایده ساخت این بازی اول واسه مسوولین مایکرو برده شد!! (به نظر میرسه ان روز روز بدشانسی مایکرو بوده)

MNR هم همینجوری هستش، مایکرو اصلا همچین بازی هایی رو روی Live نمیزاره...

آخرین ویرایش:
کلا 360 روی کانتنت هاس ساخته شده توسط یوزر ها خیلی حساسه و سر همین قضیه هم بود که LBP رو رد کرد چون ایدهس اختاین بازی اول واسه مسوولین مایکرو برده شد!! (به نظر میرسه ان روز روز بدشانسی مایکرو بوده)

MNR هم همینجوری هستش، مایکرو اصلا همچین بازی هایی رو روی Live نمیزاره...
آره کلا یادمه دیوید کیج خودمون هم ایده HR رو اول پیش مایکرو برده بود که اونام تحویلشون نگرفته بودن!
من کلا از این بازی خیلی خوشم اومد تو کمتر از 5 دقیقه چه مسیری درست کرد.
به نظر من شاید بتونه از LBP هم موفق تر باشه چون سبک آرکید ریسینگ Crash خودمون رو داره:d
پ.ن:همش شد خودمون:d

منم اعتقاد دارم که اینجور بازیهای بیشتر بدرد PS3 میخوره چون همیشه مشتری خودشو داره ولی اوردن این نوع بازی رویه 360 یک رسیک محسوب میشه..

ولی قبول کنید طرف بهانه بیخودی اورده..! الان کاربران LIVE کم نیستن فکر کنم حدود 25 میلیون باشن..

حالا این یه چیزی گفته اما دقت کنید ماکروسافت کلا رو این جور بازی ها سرمایه گزاری نمیکنه اما سر LBP خیلی خورد سر این هم میخوره سر HR هم خورده تا الان که چه بازی های رو از دست داده .

خیلی جالبه همه اول میرن پیش ماکروسافت بعد میبینن ماکروسافت بیرونشون میکنه بعد میاد پیش سونی بازی خفن میشه خیلی جالبه .واقعا یه LOL اساسی داره . من موندم ماکروسافت به چی فکر میکنه .

منم اعتقاد دارم که اینجور بازیهای بیشتر بدرد PS3 میخوره چون همیشه مشتری خودشو داره ولی اوردن این نوع بازی رویه 360 یک رسیک محسوب میشه..

ولی قبول کنید طرف بهانه بیخودی اورده..! الان کاربران LIVE کم نیستن فکر کنم حدود 25 میلیون باشن..
اگه خوب یادم مونده باشه مایکرو توی همون E3 یک بازی نشون داد Avatar Racing بود فکر کنم یک همچین چیزی!پس اینکه این بازیها روی XBLA یک ریسکه اصلا منطقی نیست بلکه به دلیل اینکه هم اکنون این قسمت بهتره بیشتر بازیهای آرکید روی اون میان!
به نظر من مایکگرو اصلا آینده نگر و استعداد یاب و Franshist maker نیست بلکه فقط بلده IP بدزده;)

حالا IP دزدی نه اما فقط داره پول گنده میده که IP بزرگ مولتی کنه که به نظر من اگه یک دهم پولش رو روی IP های جدید سرمایه گزاری میکرد الان پول ش که هیچی.... بیشتر ترفدار داشت حد اقل سبک های مختلف با مدل های مختلف می ساخت.

حتی اگه تو این نسل این IP ها زیاد بدردش نمیخورد نسل بعد فکر کنم دیگه واقعا جنگ exclusive ها باشه.

نسل بعد فکر کنم دیگه واقعا جنگ exclusive ها باشه.

همين الانشم جنگ سر Exclusive هاست ...... خيلی از مواقع اين Exclusive ها هستن که باعث خريد کنسول ميشن ........ مثلاً اگه کسی گاد 1 و 2 رو بازی کرده باشه مسلماً نميتونه از شماره سوّمش بگزره ...... خيلها از جمله خودم برای همين Exclusive مثل متال گير و گاد آف وار پلی 3 خريديم وگرنه با وجود 360 کپيخور دلايل زيادی برای خريد پلی 3 باقی نميموند

وگرنه با وجود 360 کپيخور دلايل زيادی برای خريد پلی 3 باقی نميموند
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:
یک میلیون بار این بحث شده و همه می دونن 360 هم مانند PS3 بازی های انحصاری داره که خودش فرد رو برای خرید کنسول ترغیب می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or