United Front: کنسول PS3 را انتخاب کردیم چون PSN مجانی بود

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

modnationracers.jpg

تهیه کننده ی استودیوی United Front Games اقای Dan Sochan طی مصاحبه ای با Edge اعلام کرده دلیل انتخاب کنسول PS3 از طرف اون ها برای عرضه بازی ModNation Racers، این واقعیت بود که PlayStation Network مجانی است !

"وقتی که داشتیم به فکر ساخت بازی می افتادیم و این مساله پیش اومد که چه میکنیم و چه چیزی رو میخوایم طراحی کنیم، ما با چندین ناشر متفاوت وارد مذاکره شدیم و خیلی سریع بین ما و Sony یک حس و نیروی همکاری مشترک به وجود اومد !"

"و در مورد سخت افزار ما به قدرتی که کنسول PS3 داره و این که PSN یک شبکه ی مجانیه فکر کردیم، موضوعی که میتونست ما رو مطمئن بکنه هرکسی که یک نسخه از بازی رو میخره این توانایی رو داره که به صورت مجانی انلاین بشه و بتونه بازی و تمام جزئیاتشو با بقیه به اشتراک بزاره، موضوعی که برای ما بسیار مهم بود"

موفق باشید

اگه خوب یادم مونده باشه مایکرو توی همون E3 یک بازی نشون داد Avatar Racing بود فکر کنم یک همچین چیزی!پس اینکه این بازیها روی XBLA یک ریسکه اصلا منطقی نیست بلکه به دلیل اینکه هم اکنون این قسمت بهتره بیشتر بازیهای آرکید روی اون میان!
به نظر من مایکگرو اصلا آینده نگر و استعداد یاب و Franshist maker نیست بلکه فقط بلده IP بدزده;)

من متوجه نمیشم مگه همون بازی رو که شما میگی مایکرو در E309 معرفی نکرد ؟ مگه این بازیی که سونی معرفی کرد هم در E309 معرفی نشد ؟! :confused:

شما فک میکنی آینده نگر نیست ! مایکرو داره عناوین زیرخاکی خودش رو بازیابی میکنه ! و از همونها هم استفاده میکنه ! در کنار عناوین جدیدترش ! ضمن اینکه دنبال سبکهایی میره که فروش بیشتر داشته باشن ! مثل شوتر و نقش آفرینی غربی و ... که این دو تا عمده ترینش هستن ! :biggrin1:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:
یک میلیون بار این بحث شده و همه می دونن 360 هم مانند PS3 بازی های انحصاری داره که خودش فرد رو برای خرید کنسول ترغیب می کنه.
بله ولی یک مشکلی که هست تو نسل قبل چون PS2 خیلی موفق تر بود و بازی های عالی داد موجوب میشه که ادامه اون بازی های عالی رو افراد روی PS3 ادامه بدن و همین باعث خرید میشه. ولی در عوض روی Xbox من فکر نکنم بیشتر از 2-3 تا عنوان قابل توجه وجود داشته باشه که همون Halo و Ninja Gaiden هستش.

من متوجه نمیشم مگه همون بازی رو که شما میگی مایکرو در E309 معرفی نکرد ؟ مگه این بازیی که سونی معرفی کرد هم در E309 معرفی نشد ؟!
هر کی اون دو تارو دیده باشه دیگه میدونه اصلا قابل مقایسه نیستند!!!!!
دیگه فکر نکنم شدیدترین فن مایکرو هم اینو بتونه رد کنه!حالا نکته اینجاست مگه اول بزیو برای مایکرو نبردن!اونا که دیدن پس چرا قبول نکردن بعد بیان یک بازی ضعیف تر بدن خورد ملت!
شما فک میکنی آینده نگر نیست ! مایکرو داره عناوین زیرخاکی خودش رو بازیابی میکنه ! و از همونها هم استفاده میکنه ! در کنار عناوین جدیدترش ! ضمن اینکه دنبال سبکهایی میره که فروش بیشتر داشته باشن ! مثل شوتر و نقش آفرینی غربی و ... که این دو تا عمده ترینش هستن !
عناوین زیر خاکی!!!ببخشید یه چند تا مثال بزنید:d
اگه تونستین تو این لیست یک دونم نقش آفرینی غربی بزارید:smile:
بله ولی یک مشکلی که هست تو نسل قبل چون PS2 خیلی موفق تر بود و بازی های عالی داد موجوب میشه که ادامه اون بازی های عالی رو افراد روی PS3 ادامه بدن و همین باعث خرید میشه. ولی در عوض روی Xbox من فکر نکنم بیشتر از 2-3 تا عنوان قابل توجه وجود داشته باشه که همون Halo و Ninja Gaiden هستش.
NG که همون اول PS3 مولتی شد(به نحوی دیگر)که الان میبینید ارزش نسخه سیگما از عادیش بیشتره!!!!
تو این نسل مایکرو 2 تا بازی خوب ارائه کرد یکی GeOW وFM که کلا الان به علاوه Halo 3 پایه بازیهای این شرکتند به نحوی که الان هیلو اولی نیومده یکی دیگه تایید میشه!!!!دقیقا کاری که قدیم EA میکرد و الان ACtivition!البته با لولات پایین تر!

آخرین ویرایش:
شما فک میکنی آینده نگر نیست ! مایکرو داره عناوین زیرخاکی خودش رو بازیابی میکنه ! و از همونها هم استفاده میکنه ! در کنار عناوین جدیدترش !

میشه چند مورد رو مثال بزنید؟:smile:

میشه چند مورد رو مثال بزنید؟:smile:

MechWarrior
Crimson Skies
Shadowrun ( اول نقش آفرینی بوده بعد شوتر شده و به اونجایی رسید که تو سال 2007 گند زد !! شاید دوباره برگرده به نقش آفرینی ! آخرین نسخش اصالت نداشت ! الان فک کنم صاحبش مایکرو باشه ! )

البته از دومی هنوز چیز جدیدی ندیدم ! :biggrin1: ( اینا زیر خاکی به حساب میان دیگه ؟!:-" )

دیگه فکر نکنم شدیدترین فن مایکرو هم اینو بتونه رد کنه!حالا نکته اینجاست مگه اول بزیو برای مایکرو نبردن!اونا که دیدن پس چرا قبول نکردن بعد بیان یک بازی ضعیف تر بدن خورد ملت!

خب این که دلیل نشد ! استراتژی هر شرکت از ارائه بازیهاش فرق داره ! بازی هایی که روی 360 میان اکثراً مولتی پلیر قوی دارن چون مایکرو از نسل پیش هم روی قسمت آنلاین خیلی تمرکز کرده بود ! درسته که الان سونی هم چنین عناوینی داره ولی واقعیت اینه که هیچ کدوم از اون عناوین به قدرت عناوین 360 کار نشده روشون !

اون بازی رو هم برای آواتارها طراحی کردن و البته هنوز چیز زیادی در مورد خصوصساتش نمیدونم ! ولی چیزی رو که میدونم اینه که از نمایش این بازی سونی که چیزی شبیه به LBP منتهی در زمینه ماشین سواری هست خوشم نیومد ! به یه علت ! اونم اینه که راز اصلی موفقیت LBP در معماها و رد کردن مراحل به صورت گروهی بود ولی در این بازی فقط قسمت ساختن مرحله و به اشتراک گذاریش باقی مونده ! که اون رو هم فکر میکنم بازی مایکرو داشته باشه ! ( درست نمیدونم ! )

عناوین زیر خاکی!!!ببخشید یه چند تا مثال بزنید
اگه تونستین تو این لیست یک دونم نقش آفرینی غربی بزارید

Shadowrun ( که گفتم تکلیفش هنوز معلوم نیست ! )

الان هم که قوی ترین نقش آفرینی های غربی روی 360 دارن میان ! فیبل ، مس افکت بهترینهاشون هستن و عناوینی مثل Divinity 2 - Ego Draconis و Venetica و Risen قراره براش بیان !

عناوین قابل تامل 360 از نسل قبل هم فیبل ، هیلو ، فورزا و عناوین دیگه ای بودن که هنوز قسمت دومی نیومده براشون ولی احتمالش هست بیان !

http://www.gamespot.com/xbox360/action/mechwarriorworkingtitle/news.html?sid=6214624&om_act=convert&om_clk=gsupdates&tag=updates;title;1

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:
یک میلیون بار این بحث شده و همه می دونن 360 هم مانند PS3 بازی های انحصاری داره که خودش فرد رو برای خرید کنسول ترغیب می کنه.

عزيزم من کجای صحبتم گفتم که 360 بازی انحصاری خوبی نداره ......يه بار ديگه از اوّل بخون چی نوشتم بعد زحمت بکش پست بده ....... من گفتم که بازی انحصاری پلی 3 باعث ميشن که يه سری افراد که شايد کنسولهای ديگری هم داشته باشند تشويق به خريد کنه
در ضمن کسی نگفت 360 بازی انحصاری خوبی نداره ....... نمونش GeOW HALO Forza ......... Alan Wakeکه من خودم عاشق اونام

یک بازی free که قراره در XBLA عرضه بشه یا یک بازی 60 دلاری که روی دیسک عرضه می شه واقعاً هم قابل مقایسه نیستن که بخوان اصلاً مقایسه ای بشن و بگن کدوم بهتره.
البته گفته شده که DLC های بازی joy ride پولی هستن.

خب این که دلیل نشد ! استراتژی هر شرکت از ارائه بازیهاش فرق داره ! بازی هایی که روی 360 میان اکثراً مولتی پلیر قوی دارن چون مایکرو از نسل پیش هم روی قسمت آنلاین خیلی تمرکز کرده بود ! درسته که الان سونی هم چنین عناوینی داره ولی واقعیت اینه که هیچ کدوم از اون عناوین به قدرت عناوین 360 کار نشده روشون !

واقعیت و حقیقت رو شما تایین میکنی؟ تو اکثر پست های شما این مورد هست، که نظر خودت رو به عنوان وحی و حق عنوان میکنی.

Crimson Skies
Shadowrun ( اول نقش آفرینی بوده بعد شوتر شده و به اونجایی رسید که تو سال 2007 گند زد !! شاید دوباره برگرده به نقش آفرینی ! آخرین نسخش اصالت نداشت ! الان فک کنم صاحبش مایکرو باشه ! )

البته از دومی هنوز چیز جدیدی ندیدم ! ( اینا زیر خاکی به حساب میان دیگه ؟! )

تو به اینا میگی زیرخاکی؟:blink:

دمت گرم بازی های خیلی خفنی مثال زدی!!:lol: حالا MW باز یه چیزی اما ان دوتای دیگه که خیلی بازی های مشهور و خفنی بودن!!

حالا MAG رو بیخیال که میدونم حتی اسمشم نشنیدی (که اگه شنیده بودی همچین حرفی نمیزدی) اما تو یک بازی از عناوین 360 مثال بزن که 60 نفر رو با هم تو بخش مالتی پلیرش راه بده!! خیلی جالبه عنوان هایی چون Resistence و KZ2 و Warhowk و ... تبدیل به بازی های ضعیف درپیت شدن!!

واقعیت و حقیقت رو شما تایین میکنی؟ تو اکثر پست های شما این مورد هست، که نظر خودت رو به عنوان وحی و حق عنوان میکنی.

شما هم که همیشه دوست داشتین جف پا بپرین رو حقایق !! :laughing:

برادر من نظر دیگه ای داری بیا بگو ! وظیفه سازمانی شما تو این سایت گیر دادن به پستهای منه ؟!

تو به اینا میگی زیرخاکی؟

دمت گرم بازی های خیلی خفنی مثال زدی!! حالا MW باز یه چیزی اما ان دوتای دیگه که خیلی بازی های مشهور و خفنی بودن!!

زیر خاکی مایکرو فرق داره با زیر خاکی سونی ! :laughing:

بهتره صبر کنی ببینی این عناوین در چه حدی ظاهر میشن بعد تصمیم بگیری !

حالا MAG رو بیخیال که میدونم حتی اسمشم نشنیدی (که اگه شنیده بودی همچین حرفی نمیزدی) اما تو یک بازی از عناوین 360 مثال بزن که 60 نفر رو با هم تو بخش مالتی پلیرش راه بده!! خیلی جالبه عنوان هایی چون Resistence و KZ2 و Warhowk و ... تبدیل به بازی های ضعیف درپیت شدن!!

شما چرا فک میکنید بقیه از اخبار دنیای بازی چیزی نمیدونن ؟! من نمایش این بازی در کنفرانس سونی رو به صورت زنده دیدم ! بعد نمیدونم چیه ؟!

شما یه بازی از PS3 مثال بزن که دو سال تمام در صدر قسمت بازیهای آنلاین باشه ! یا اصلآً 8 ماه ! فقط یه مثال بزن ! همین ! ماندگاری یک بازی در قسمت آنلاین تعیین میکنه چقدر برای بازیبازها جذابه ! نه اعداد و ارقام و ... .

شما میتونید جوری که خودتون دوست دارید فکر کنید ! و انتخاب کنید و ... ولی به نظر من ارزش یک بازی به ماندگاریش هست ! نه چیز دیگه ! بخصوص در قسمت آنلاین !

خیلی داره آف- تاپیک میشه بحثمون ! اگه خیلی علاقه دارید برید یه تاپیک مخصوص این بحثها بزنید تا بیشتر صحبت کنیم !

دمت گرم بازی های خیلی خفنی مثال زدی!!:lol: حالا MW باز یه چیزی اما ان دوتای دیگه که خیلی بازی های مشهور و خفنی بودن!!
خواهشا ماکان جون برو تحقیق کن بعد نظر بده. Shadowrun و Crimson Skies بازی های خیلی قدیمی مایکروسافت هستند. MW که اصلا برای زمان NES هست. اول برو روی یک چیزی نحقیق بعد نظر بده.:biggrin1: البته باید بگم که MW اصلا مایکروسافت توی ساختش دخیل نیست. این شرکت لایسانس بازی های سابق FASA ( یعنی همین 3 تا بازی ) به جورج وایزمن داده تا اون بازی ها رو بسازه. البته IP برای هنوز برای مایکروسافت هست ( مثل قضیه N3 II )

خواهشا ماکان جون برو تحقیق کن بعد نظر بده. Shadowrun و Crimson Skies بازی های خیلی قدیمی مایکروسافت هستند. MW که اصلا برای زمان NES هست. اول برو روی یک چیزی نحقیق بعد نظر بده.:biggrin1: البته باید بگم که MW اصلا مایکروسافت توی ساختش دخیل نیست. این شرکت لایسانس بازی های سابق FASA ( یعنی همین 3 تا بازی ) به جورج وایزمن داده تا اون بازی ها رو بسازه. البته IP برای هنوز برای مایکروسافت هست ( مثل قضیه N3 II )
کسری بهتره تو هم اولش پست من رو خوب بخونی وقتی فهمیدی من چی گفتم بعد پست بدی...

کسی نگفت این بازی ها ماله همین دیروز هستن که زود موضع گرفتی! زیر خاکی یعنی بازی ارزشمندی که اگه شماره جدیدش ساخته بشه میترکونه! البته اگه شما فکر میکنید این MW جدی بیاد غوغا میکنه و به همراه ان دو عنوان دیگه تبدیل به بهترین بازی ها میشه که...

پ.ن: این وسط Halo3 هم شده راه دررو! هر کی بخواد از بازی های آنلاین مایکرو انتقاد کنه زود یکی میاد میگی های Halo فلانه، های بهمانه و ... .

زیر خاکی یعنی بازی ارزشمندی که اگه شماره جدیدش ساخته بشه میترکونه!
شرمنده راستیتش من می دونستم زیر خاکی به گنج می گند اما نمی دونستند توی شاخه گیم چنین معنی میده !!
تو هم بهتره مواظب حرف زدنت باشی چون من با هیچ کسی اینجا شوخی ندارم. در ضمن وقتی اطلاعات نداری نظر نده برو امتیازات Crimson Skies ببین بعد اینجا اظهار فضل کن.

حالا این یه چیزی گفته اما دقت کنید ماکروسافت کلا رو این جور بازی ها سرمایه گزاری نمیکنه اما سر LBP خیلی خورد سر این هم میخوره سر HR هم خورده تا الان که چه بازی های رو از دست داده .

خیلی جالبه همه اول میرن پیش ماکروسافت بعد میبینن ماکروسافت بیرونشون میکنه بعد میاد پیش سونی بازی خفن میشه خیلی جالبه .واقعا یه LOL اساسی داره . من موندم ماکروسافت به چی فکر میکنه .
فقط به پول دراوردن از راه های معمولی فکر میکنه و نه کنسولش نه بازی هاش نواوری ندارن

در ضمن وقتی اطلاعات نداری نظر نده برو امتیازات Crimson Skies ببین بعد اینجا اظهار فضل کن.

ایول!! فقط تو میدونی مثلا High Road to Revenge از IGN 9.1 گرفت و من اصلا نمیدونم! CS هم شماره جدیدش بهترین بازی این نسل میشه...

تو هم بهتره مواظب حرف زدنت باشی

ببین کی به کی داره میگه! من تو پست خودم هیچ توهینی به هیچ کس نمیبنم (خواهشا ان موردی که بهت توهین شده رو به من نشون بده؟) اما تو پست قبلیت چرا! وقتی تو بدون اینکه متوجه بشی منظور من چی بود میای میگی: اول برو روی یک چیزی نحقیق بعد نظر بده. تک تک کلمات پست قبلیت توهین آمیزه انوقت داری میگی مواظب حرف زدنت باش؟

من با هیچ کسی اینجا شوخی ندارم

یادم نمیاد منم گفته باشم که با کسی شوخی دارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or