PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به چشم شما ۶۰ فریم و ریمستر گرافیکش معمولی هست؟جتما با نسخه ps3 یک مقایسه بکنید چشمه و اب و بقیه چیزا ببینید چقدر تفاوت داره
۱ زیاد مثل ۲ حیجانی نیست اما اینقدر که گفتید بد نیست ۳ تا بازی تو یک بلوری اونم به قیمت ۱ بازی که مثلا gow3 به یک بازی همین قیمت بود!!!
فقط مولیپلیر حذف شده که شخصا برام فرقی نداره
احتمالا شما به last of us remaster هم میگید اصلا چیزی نیست!قرار بود چی باشه؟

دادش چرا همه چیزو با هم قاتی میکنی ؟ چه ربطی داره last of us رو شماره یک آنچارتد مقایسه میکنی ؟ اصلا کی حرف از last of us زد ؟
من میگم هیچ تجربه ایی از این سه تا بازی نداشتم ولی یادمه شماره دو و سه خیلی تحویل گرفته شده بود ، خودمم یادمه تو زمان خودشون خیلی شاهکار شدن . با همین ذهنیت رفتم سمت شماره یک ولی عملا چیزی که دیدم همه جوره خورد تو ذوقم ، تا الان سیزده تا مرحله رفتم ولی واقعا به جز حرکت از نقطه اول به دوم و کشتن یه سری دشمن هیچی نداره . حتی معمای سختی هم نداره ، در صورتی که توقعم بیشتر از اینها بود .
ولی بازم دارم میگم شماره دو و سه تو زمان خودشون تا اونجا که یادمه و کلی تریلر دیده بودم یه چیزه شاهکار بود نه یه بازی مثل شماره اول .

به هر حال امیدوارم شماره اول زودتر تموم شه تا برم سمت دو و سه .

کلا میشه یکی بگه اصلا شماره اول تو زمان پلی استیشن 3 هم خیلی تحویل گرفته شد یا کلا تحویل گرفتن بازی از شماره دو به بعد بود ؟

تحویل گرفتن از 2 به بعد بود.
یک ماله اول نسل هفته، انحصاری هم بود، من اون زمان بدم نیومد حقیقتا. زمان رو هم باید در نظر گرفت دیگه! اول نسل خیلی انتظاری نمیرفت
ولی 2 عاااااالیییییییی بود، الان نمیدونم چجوری یاشه. با اینکه سنم رفته بالا و دیگه انچنان لذتی از گیم نمیبرم مثل قدیما، حتما این مجموعه رو بازی میکنم؛ احتمالا محبوب ترین فرانچایز تمام دورانه برای من :x
به ترتیب اصلی هم باید بازی بشه به نظر من، خدایی بعد 2و3 دیگه دست و دل آدم به 1 نمیره.

[MENTION=13400]mehdi-psp[/MENTION]

اول بگم که فکر کنم اون هفت تیر خرکیه رو‌میگی که ۳ متر پرت میکنه ، اون واقعا همینه :دی
در مورد شماره اول زمان خودش فقط یه بازی خووب بود با اینکه من خودم خیلی دووسش داشتم و دارم و حتی ترتیب علایقم توی این سری ۲ ، ۱ ، ۳ هستش ، از نظر متا هم ۸۰ ۸۵ بود فکر کنم ، اما اوجش نسخه ی ۲ بود که کلا صنعت گیم زو تکون اساسی داد با اون نمایش ها و امتیازها ، حالا اینکه با شماره اول حال نکردی عادیه ، نسخه ی ۲ قطعا از بهترین تجربه هات میشه

[MENTION=13400]mehdi-psp[/MENTION]

اول بگم که فکر کنم اون هفت تیر خرکیه رو‌میگی که ۳ متر پرت میکنه ، اون واقعا همینه :دی
در مورد شماره اول زمان خودش فقط یه بازی خووب بود با اینکه من خودم خیلی دووسش داشتم و دارم و حتی ترتیب علایقم توی این سری ۲ ، ۱ ، ۳ هستش ، از نظر متا هم ۸۰ ۸۵ بود فکر کنم ، اما اوجش نسخه ی ۲ بود که کلا صنعت گیم زو تکون اساسی داد با اون نمایش ها و امتیازها ، حالا اینکه با شماره اول حال نکردی عادیه ، نسخه ی ۲ قطعا از بهترین تجربه هات میشه

متای نسخه اول 88 ه

بچه ها ميشه بگين قسمت ١ بازي چند chapter هست؟ من خوشم نيومد از نسخه ١ ولي بدمم نيومد مطمئنم از نسخه ٢ ميخكوبش ميشم. گرافيكشم با اينكه مال ٢٠٠٦ هست خوب خدايي ريمستر كردن. واقعا بهارين كالكشني كه ديدم تاحالا اومده اين بود واقعا به ارشيو بازي ها ابهت خاصي ميده...

Sent from my iPhone using Tapatalk

بچه ها ميشه بگين قسمت ١ بازي چند chapter هست؟ من خوشم نيومد از نسخه ١ ولي بدمم نيومد مطمئنم از نسخه ٢ ميخكوبش ميشم. گرافيكشم با اينكه مال ٢٠٠٦ هست خوب خدايي ريمستر كردن. واقعا بهارين كالكشني كه ديدم تاحالا اومده اين بود واقعا به ارشيو بازي ها ابهت خاصي ميده...

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز
قسمت اول اگه اشتباه نکنم 22 چپتر داشت .

دوستان یه سوال بسیار مهم در مورد نسخه سوم داشتم. خواهشا اگه بازیش نکردید و نمیخواید اسپویل بشه بازش نکنید.
من فعلا اوایل نسخه سومش هستم، ولی قبلا که تو پلی 3 رفته بودمش، تو نسخه سومش مشخص شد که ناتان دریک اصلا جدش فرانسیس دریک نیست و خودشم اینو میدونسته و مادرشم خودکشی کرده. فقط سر پدر ناتان چه پلایی اومده بود؟ چون یادم میاد به سرنوشت پدرش هم زنه که همون کاترین هستش یه اشاراتی میکنه، ولی یادم رفته چی بود.

سلام به همه.
دوستان جايي رو سراغ ندارين كه نسخه Special Edition بازي رو داشته باشن؟ هرجا رفتم نداشتن! :|
گشتم نبود نگرد نیست!
تو توپخونه یه بنده خدایی گفت شاید بیاره که اونم تا الان خبری نشده اگه جایی پیدا کردی ماهم در جریان بذار
پ.ن: یه جا دیدم از امازون میورد 500 :| نامردیه محض

گشتم نبود نگرد نیست!
تو توپخونه یه بنده خدایی گفت شاید بیاره که اونم تا الان خبری نشده اگه جایی پیدا کردی ماهم در جریان بذار
هست داداش ولی به قیمت ..... :|
من یه جا تو نت دیدم داره 640 میده ریحن 2
البته اسپشیال ها برای ریحن 2 فقط هست فک کنم

گشتم نبود نگرد نیست!
پس گور باباي پك فلزيو ارتبوك :d فردا پس فردا معموليشو ميگيرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or