PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
خب اگه خدا بخواد بازی منم فردا میرسه.یه سوال عجیب داشتم:d
داخل آنچارتد یک مرحله چندم اولین بار النا رو میبینیم؟(بخاطر جو خانواده و از این حرفا:d:d)
تا مرحله چند با خیال راحت برم؟
ممنون میشم دوستان زودتر جواب بدن.:)

آنچارتد ها رده بندی سنی اشون 10 سال هست، نه صحنه های جنسی دارن و نه چیز خاصی.

خب اگه خدا بخواد بازی منم فردا میرسه.یه سوال عجیب داشتم:d
داخل آنچارتد یک مرحله چندم اولین بار النا رو میبینیم؟(بخاطر جو خانواده و از این حرفا:d:d)
تا مرحله چند با خیال راحت برم؟
ممنون میشم دوستان زودتر جواب بدن.:)
الینارو از همون مرحله اول میبینی
درواقع بعد از نیتن دومین کارکتره بازیه که میبینی
ولی نگران نباش بازی هیچ صحنه ای نداره
رده بندی سنی هم رو دیسک زده16، ولی دوستان میگن 10ساله حتما 10ساله دیگه:)

دیشب آنچارتد یک رو تمام کردم الان پنج تا چپتر هم از دو رفتم . وقتی از یک وارد دو میشید گرافیک پیشرفت زیادی میکنه و محیط هم که تو یک یه مقدار یکنواخت بود متنوع تر میشه . شصت فریم بودن هم به لذت بازی خیلی اظاف میکنه و کلا خیلی دارم حال میکنم باهاش . بعد از این سه گانه میرم سراغ متال فانتوم پین .

الینارو از همون مرحله اول میبینی
درواقع بعد از نیتن دومین کارکتره بازیه که میبینی
ولی نگران نباش بازی هیچ صحنه ای نداره
رده بندی سنی هم رو دیسک زده16، ولی دوستان میگن 10ساله حتما 10ساله دیگه:)

رده بندی سنی برای آمریکا 10 سال به بالا و اروپا 16 سال به بالا هستش.
مورد خاصی نداره فقط اگر یادم باشه اون زنه مو مشکیه برای قانع کردن ناتان اول شماره 2 یه حرکتایی زد. ;)

رده بندی سنی برای آمریکا 10 سال به بالا و اروپا 16 سال به بالا هستش.
مورد خاصی نداره فقط اگر یادم باشه اون زنه مو مشکیه برای قانع کردن ناتان اول شماره 2 یه حرکتایی زد. ;)

زنه مو مشکیه چیه دیگه :| :d

بانو Chloe
:d

دوستان هم نگران نباشین آنچارتد ساخته شده که شما با خیال راحت جلو خانواده بازی کنید :d

الان چپتر 13 آنچارتد دو هستم . نسخه دو خیلی عالی هست و نسبت به یک پیشرفتهای بزرگی داره . به جرات میگم با اینکه ریمستر هست ولی بهترین گرافیک ps4 رو تا اینجا داشته با توجه به 60 فریم بودن . اون چپتر where am i طراحی دهکده خیلی خوشکل بودش .

بازی رو بالاخره گرفتم و منم که نسل قبل 360 داشتم همیشه تو حسرت انجام این بازی بودم بالاخره تونستم انجامش بدم .
فعلا 2 ساعتی شماره اول رو بازی کردم و به مرحله پنجم رسیدم . حقیقتا شماره دوم و سوم رو کامل در جریان معرفی بازی تو E3 و جاهای دیگه بودم و یادمه چه قدر بازی شاهکار بود ولی شماره اول تا اینجا که پنج مرحله هم بازی کردم خیلی معمولی هست و اصلا با چیزایی که از تریلرهای شماره دو و سه یادمه کلی فاصله داره .
تا اینجا محیط کاملا یکنواخت ( محیط سرسبز ) و گرافیک هم خیلی معمولی ، فیزیک هم که بعضی جاها فاجعه میشه ، به یارو شلیک میکنیم یارو سه متر پرتاب میشه اونم با هفت تیر . کلا تا اینجا با شماره اول حال نکردم امیدوارم یا زودتر بهتر بشه یا تموم شه که برم سراغ دو و سه

بازی رو بالاخره گرفتم و منم که نسل قبل 360 داشتم همیشه تو حسرت انجام این بازی بودم بالاخره تونستم انجامش بدم .
فعلا 2 ساعتی شماره اول رو بازی کردم و به مرحله پنجم رسیدم . حقیقتا شماره دوم و سوم رو کامل در جریان معرفی بازی تو E3 و جاهای دیگه بودم و یادمه چه قدر بازی شاهکار بود ولی شماره اول تا اینجا که پنج مرحله هم بازی کردم خیلی معمولی هست و اصلا با چیزایی که از تریلرهای شماره دو و سه یادمه کلی فاصله داره .
تا اینجا محیط کاملا یکنواخت ( محیط سرسبز ) و گرافیک هم خیلی معمولی ، فیزیک هم که بعضی جاها فاجعه میشه ، به یارو شلیک میکنیم یارو سه متر پرتاب میشه اونم با هفت تیر . کلا تا اینجا با شماره اول حال نکردم امیدوارم یا زودتر بهتر بشه یا تموم شه که برم سراغ دو و سه

فاصله شماره 1 با 2 زمین تا اسمونه.
در ضمن سال تولید شماره اول رو هم در نظر داشته باش که کی بوده.

بنظرم لذت اصلی سری وقتیه که درجه سختی بازی رو یه لول بالاتر از نرمال قرار بدید.

خیلی تغییر نمیکنه :d. به نظر من اگه میخوای واقعا انچارتدو متوجه بشی از دو شروع کن بعد سه بعد بیا1 .از نظر داستانی هم خیلی چیزی رو ازدست نمیدی:d

آخرین بار که چک کردم 1.01 بود
حجمش هم حدود 500مگ

دوست عزیز حجمش ۱ گیگه نه ۵۰۰ مگ

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز به چشم شما ۶۰ فریم و ریمستر گرافیکش معمولی هست؟جتما با نسخه ps3 یک مقایسه بکنید چشمه و اب و بقیه چیزا ببینید چقدر تفاوت داره
۱ زیاد مثل ۲ حیجانی نیست اما اینقدر که گفتید بد نیست ۳ تا بازی تو یک بلوری اونم به قیمت ۱ بازی که مثلا gow3 به یک بازی همین قیمت بود!!!
فقط مولیپلیر حذف شده که شخصا برام فرقی نداره
احتمالا شما به last of us remaster هم میگید اصلا چیزی نیست!قرار بود چی باشه؟

دوست عزیز حجمش ۱ گیگه نه ۵۰۰ مگ

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز به چشم شما ۶۰ فریم و ریمستر گرافیکش معمولی هست؟جتما با نسخه ps3 یک مقایسه بکنید چشمه و اب و بقیه چیزا ببینید چقدر تفاوت داره
۱ زیاد مثل ۲ حیجانی نیست اما اینقدر که گفتید بد نیست ۳ تا بازی تو یک بلوری اونم به قیمت ۱ بازی که مثلا gow3 به یک بازی همین قیمت بود!!!
فقط مولیپلیر حذف شده که شخصا برام فرقی نداره
احتمالا شما به last of us remaster هم میگید اصلا چیزی نیست!قرار بود چی باشه؟

gow3 چهل دلار بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or