PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
هرسه به طور ميانگين ٨ تا ١٠ ساعت هست البته اين تو حالتي كه فقط بكشي بري و كاتسين هارو رد كني
حدود ٢ ساعت هم هر كدوم كاتسين دارن
در كل بار اول سعي كن محيط رو بگردي و با حوصله جلو بري

- - -ویرایش - - -

هرسه به طور ميانگين ٨ تا ١٠ ساعت هست البته اين تو حالتي كه فقط بكشي بري و كاتسين هارو رد كني

- - -ویرایش - - -

بار اول :|
مگ چند بار قرار بريم؟ :d

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

:| :|
من تا حالا انچارتد بازي نكردم خدا اخر عاقبتومونو بخير كنه :| :d

خب پس بهت خوش میگذره :d
من همه نسخه ها رو کلی رفتم :d اما باز هم منتظرم قیمتش 200 به پایین بشه بخرم :d
فقط پشیمونم که چرا golden abyss رو فروختم :(

آنچارتد ها کلاً یه گیم پلی و حال و هوای عجیب و غریبی دارن :دی حتی داشتیم سرسخت ترین آدم هایی هم که هر بازی رو یه بار میرن و دیگه حس دوباره رفتنش رو ندارن، آنچارتدها رو 2-3 بار هم بازی کردن :دی

آنچارتد ها کلاً یه گیم پلی و حال و هوای عجیب و غریبی دارن :دی حتی داشتیم سرسخت ترین آدم هایی هم که هر بازی رو یه بار میرن و دیگه حس دوباره رفتنش رو ندارن، آنچارتدها رو 2-3 بار هم بازی کردن :دی

من دوستم تازه PS3 خریده، یه عال مبازی داره که هیچ کدمو نرفته اما فعلا گیر کرده تو UC!:دی اول به ترتیب بازی کرد، تموم که شد دوباره برگشت سراغ UC2!:دی نکته اینه قبلشم TLoU رو بازی کرده بود، میخواد بعد UC دوباره بره TLoU بزنه!:دی

بار اول :|
مگ چند بار قرار بريم؟ :d

خیلی :d
من این قدر رفتم که شمارش از دستم رفته حتی یک بار پسر دایم اومد خونمون نسخه 2 رو صبح استارت زدیم و عصر تموم کردیم و فرداش طلبه 3 هم بود :|
من نمیدونم این سری چی داره مثل هرویین میمونه :d
اصلا خسته نمیشی ازش

- - -ویرایش - - -

امین :d
عاشقش میشی
ولی از یه نظر خوش بحالتون شده ( البته منظورم فقط شما نیست ) ما 1 رو تموم کردیم 3 سال سماق مکیدیم تا 2 بیاد و سال هم برا 3 الان تو سه سوت 1و2و3 رو میشه رفت اون هم بدون این حتی زحمت عوض کردن دیسک رو بکشید :d

- - -ویرایش - - -

این بازی چقدر حجم داره ؟!
45 گیگ انگار

به آنچارتد ربطی نداره، علتش ناتی‌داگِ :دی
من خودم ازون آدمام که خیلی خیلی خیلی به نُدرت حوصله دوباره بازی کردن رو دارم :دی تا جایی که اگه مثلاً وسطِ یه بازیِ خیلی خوب سیوِ بازی مشکل پیدا کنه عُمرا از اول شروع کنم :دی ولی TLOU رو 8 بار تموم کردم :دی آنچارتدِ 2 رو هم 5 بار :دی
دو تا بازیِ خطی و داستان محور :دی حالا علتش چی هست رو نمی‌دونم :دی جالب اینجاست که هنوزم دوست دارم بازی کنم و هر موقع وقت داشته باشم دیسکو میزارم تو دستگاه و چند مرحله TLOU بازی می‌کنم :دی

من خودم ازون آدمام که خیلی خیلی خیلی به نُدرت حوصله دوباره بازی کردن رو دارم :دی تا جایی که اگه مثلاً وسطِ یه بازیِ خیلی خوب سیوِ بازی مشکل پیدا کنه عُمرا از اول شروع کنم :دی ولی TLOU رو 8 بار تموم کردم :دی آنچارتدِ 2 رو هم 5 بار :دی
دو تا بازیِ خطی و داستان محور :دی حالا علتش چی هست رو نمی‌دونم :دی جالب اینجاست که هنوزم دوست دارم بازی کنم و هر موقع وقت داشته باشم دیسکو میزارم تو دستگاه و چند مرحله TLOU بازی می‌کنم :دی
احتمالا افراد ناتی این شکلی هستن :d
computer_wizard_.gif

جک هم همینقدر بازی کردی ؟ :دی
کلاً آنچارتد آغازگر یه استاندارد جدیدی توی بازیای این سبک بود ، از گیم پلی تا روایت داستان :دی

خُب منم منظورم NDــی هست که تو نسل هفتُم دیدیم
biggrin1.gif

حالا شروعش با آنچارتد بود یا TLOU فرقی نمی‌کنه، اصل قضیه تیمِ سازنده هست
biggrin1.gif

بالاخره استانداردیه که با آنچارتد اومده :دی نمی خوام بگم ND مهم نیست چون طبیعتاً عمه ی من نیست که آنچارتدو ساخته، آنچارتد هم از زیر بوته به عمل نیومده یا یه شخص حقیقی نیست :دی طبیعتاً وقتی میگم آنچارتد خود به خود حرفم به ND هم وصل میشه :دی بعد آنچارتدا با اون جو شاد و شنگول و اکشن ترش سلیقه های مختلف رو راحت تر راضی میکنن تا مثلاً تلو که خیلی حالت خاص تری داره :دی (این خاص بودن به معنی ضعیف تر بودن یا پایین تر بودن نیست :دی)

آخرین ویرایش:
جک هم همینقدر بازی کردی ؟ :دی
کلاً آنچارتد آغازگر یه استاندارد جدیدی توی بازیای این سبک بود ، از گیم پلی تا روایت داستان :دی

خُب منم منظورم NDــی هست که تو نسل هفتُم دیدیم :دی
حالا شروعش با آنچارتد بود یا TLOU فرقی نمی‌کنه، اصل قضیه تیمِ سازنده هست :دی

آنچارتد ها کلاً یه گیم پلی و حال و هوای عجیب و غریبی دارن
biggrin1.gif
حتی داشتیم سرسخت ترین آدم هایی هم که هر بازی رو یه بار میرن و دیگه حس دوباره رفتنش رو ندارن، آنچارتدها رو 2-3 بار هم بازی کردن
biggrin1.gif
چرا اینقدر گیم پلی کوتاه داره؟
اصلا بازی به جز روند داستانی مراحل فرعی هم داره؟
مثلا بازی GTA خود داستانش شاید 50 ساعت وقت بگیره ولی مراحل جانبیش و جمع اوری کالکشن های بازی شاید بالای صد ساعت هم وقت بگیره
حالا این آنچارتد بجز روند داستانی چه چیز جالبی برای گیمر داره؟
واقعا اگر قرار باشه گیم پلی سه نسخه زیر 30 ساعت باشه خیلی کمه

ساعت؟!!! :biggrin1: در حد 15 دقیقه است.
پس در کل ارزش دانلود نداره
چرا که سرعتهای دانلود این روزها خیلی افت کرده
فکر میکنم باید صبر کنیم یک دو ماه از ریلیز بازی بگذره تا قیمت متعادل بشه و این بازی خوب رو خرید
حالا بگذریم که یکسری از دوستان برای بازی فیفا 350 تومن پول مفت رو به این فروشنده ها داده بودند

آخرین ویرایش:
مثلا بازی GTA خود داستانش شاید 50 ساعت وقت بگیره ولی مراحل جانبیش و جمع اوری کالکشن های بازی شاید بالای صد ساعت هم وقت بگیره

پس در کل ارزش دانلود نداره
چرا که سرعتهای دانلود این روزها خیلی افت کرده
فکر میکنم باید صبر کنیم یک دو ماه از ریلیز بازی بگذره تا قیمت متعادل بشه و این بازی خوب رو خرید
حالا بگذریم که یکسری از دوستان برای بازی فیفا 350 تومن پول مفت رو به این فروشنده ها داده بودند
خیلی هم کوتاه نیست !
بابا جان جی تی ای اوپن وورده اصلا و ابدا ربطی نداره خوب اگه اینه گرانتوریزمو 500 ساعت سرگرم میکنه لطفا مقایسه رو درست انجام بدین .
انچارتد یه بازیه کاملا خطی و داستان محوره با گیمپلی وحشتناک عالی و بی نقص
تو نسل 7 که مولتی داشت و عالی ترین مولتی رو داشت ولی این نسل نه
سه تاش سر جم 30-35 ساعت سرگرمت میکنه ولی یه تعغیراتی هم تو کل ذهنت ایجاد میکنه کلا یه کاری میکنه که هر اکشن ادونچر دیگه ای رو بری احساس کمبود یا خلا کنی دقیقا همین قد عالیه :d
جورنی 45 دقیقه بود مگه کمبودش باعث فروش کمتر یا نمره کمتر شد ؟!!
شما شک نکن در خریدش جدی میگم :|

بازیش خطیه! بازی های خطی همین قدره زمانشون معمولا! (هرچند قبول دارم نسبت به بقیه بازیا یکم کمتره ولی بازم تمام 8-10 ساعتش عالیه و اصلا تکراری و الکی نمیشه)
مقایسه این بازی با یک بازی اوپن ورد وسیع کاملا از بیخ اشتباهه... اونم در قسمت زمان!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or