PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی هست تو کرج قیمت خون باباشو میذاره رو بازی هاش.تا ۱۰۰ سال دیگه هم صبر کنیم قیمتش همونجوری میمونه.
تهرانم که معلوم نیست چه خبره هر کی آشنای خودشو داره.منه بدبخت باید صبر کنم تا شماره ۵ بازی بیاد بعد برم کالکشن بخرم

یه بنده خدایی هست تو کرج قیمت خون باباشو میذاره رو بازی هاش.تا ۱۰۰ سال دیگه هم صبر کنیم قیمتش همونجوری میمونه.
تهرانم که معلوم نیست چه خبره هر کی آشنای خودشو داره.منه بدبخت باید صبر کنم تا شماره ۵ بازی بیاد بعد برم کالکشن بخرم

داداش ادمي كه گرون فروشه سزاش نخريدنه ! شايد بتونه بكنه توي پاحه يه سري ، ولي همين كه شما ازش نخري دست كم شما سود كردي

نگران هم نباش چندوقت ديگه قيمت افت مي كنه !
تازه ! اين رو هم بدونيد اين بازي از جمله بازي هاييه كه استور سوني روش تخفيف هاي زيادي در اينده خواهد زد

اصلا دیگه نمیتونم صبر کنم
از بد بختی دارم تراین بازی میکنم شاید یکم اروم شم لول :d
ظاهرا پس فردا میاد تو ایران یه سری محدود :d
قیمتم که طبق معمول فضاییه 8-|
ولی در هر حال هرچی باشه میدیم این ازوناست که باید صد درصد تو ارشیو بخوابه :d
رجین دو خاورمیانه اومده با قیمت 220 تومن

روی این کالکشن بتای مولتی پلیر انچارتد ۴ هستش؟؟ یا بتای داستانی؟؟
انلاین یا محتوایی برای دانلود داره که صبر کنیم ریجن یک یا آل رو بگیریم؟؟؟

بچه های کرج که دست دو میفروشن انصافا خوش انصاف هستند چرا دسته دو نمیخری داداش؟
منم میخوام بخرم ولی صبر میکنم یکم قیمتها بیاد پایین و رجین یک آمریکاش بیاد که ارزش آرشیو کردن داشته باشه.از اون بازیهایی که افت قیمتش زیاده.

روی این کالکشن بتای مولتی پلیر انچارتد ۴ هستش؟؟ یا بتای داستانی؟؟
انلاین یا محتوایی برای دانلود داره که صبر کنیم ریجن یک یا آل رو بگیریم؟؟؟
بتای مولتی پلیر هست :d کلا بتا یعنی یه تیکه از مولتی پلیر
اونی که قسمتی از گیمپلی باشه بهش میگن دمو :d

بچه های کرج که دست دو میفروشن انصافا خوش انصاف هستند چرا دسته دو نمیخری داداش؟
منم میخوام بخرم ولی صبر میکنم یکم قیمتها بیاد پایین و رجین یک آمریکاش بیاد که ارزش آرشیو کردن داشته باشه.از اون بازیهایی که افت قیمتش زیاده.
نمیدونم به خدا چی بگم.اونو که حتما دست دو میخرم قطعا ولی آخه همه هم دنبالشن:d.الان مگه ریجن چند اومده تو ایران؟فرقشون تو چی هست؟سانسور داره؟
ای خدا یک کاکلشن به ما هم بده کلی بازی نخریدم تا بتونم فقط اینو بگیرم از همه بازی ها مثل عشقم بتمن گذشتم=((

نمیدونم به خدا چی بگم.اونو که حتما دست دو میخرم قطعا ولی آخه همه هم دنبالشن:d.الان مگه ریجن چند اومده تو ایران؟فرقشون تو چی هست؟سانسور داره؟
ای خدا یک کاکلشن به ما هم بده کلی بازی نخریدم تا بتونم فقط اینو بگیرم از همه بازی ها مثل عشقم بتمن گذشتم=((
چیز سانسوری نداره ، معمولا عکس پشت قاب رجین یک قشنگتره! و رجین دو نوشته هستش ، مثل GOW3 و برای آنلاین زدن رجین یک بهتره چون اکثرا اکانت آمریکا داریم.

چیز سانسوری نداره ، معمولا عکس پشت قاب رجین یک قشنگتره! و رجین دو نوشته هستش ، مثل GOW3 و برای آنلاین زدن رجین یک بهتره چون اکثرا اکانت آمریکا داریم.

البته برای‌انلاین زدن هم مهم نیست ریجن چند باشه. فقط بیشتر برای خرید DLC ریجن اکانت باید با بازی یکی باشه که اونم میشه با ساخت یه اکانت مطابق بازی و خرید DLC در اون اکانت و اکتیو کردنش رو اکانت اصلی حلش کرد.

در کل بنظرم این ریجن‌ها بیشتر کلک فروشنده‌ها هستش. اینا میبینن بعد یه مدت ریجن 1 قیمتش میاد پایین، برای این نزارن این اتفاق بیفته سر ریجن 2 بامبول‌بازی در میارن که جلوی سودشون گرفته نشه.

مثلا سر همین کلکشون بیشتریا ریجن 2 عربی GOW 3 را نمیخرن ( بخاطر این که میگن سانسور داره)، در حالی که همین ریجن عربیش هم کوچیک‌ترین سانسوری نداره.

در راستای تاپیک هم، راستی دوستان نسخه یکش از لحاظ گرافیکی در سطح دو قسمت بعدیش شده؟

من فقط برای یه بازی نتونستم صبر کنم اونم MGSV بود و همیشه هم همین یه عنوان خواهد بود.1ماه دیگه بازیهای Fallout 4 و توم ریدر میان کالکشن آنچارتد میره تو حاشیه و راحت میتونی نوشو حتی 170 هم گیر بیاری دست دومش هم تا 130 140 گیر میاد
دوست عزیز کدوم توم رایدر؟جدیده که سال دیگه میاد واسه ۴!!!
من که به شصه الان دمو نصب کردم و تموم هم شد
خیلی برام جذاب بود خیلی وقته همچین بازی نداشتم
دمو خیلی کم بود نفهمبدم مال کدومه ۲یا ۳
اما همین باس فایل هلیکوپتربود که عالی بود
لذت بردم
برای بنده همین ۳ تا که هر کدوم ۱۰ ساعت سرگرمم کنه کافیه
نمیتونم منتظر بمونم فوقش ۳۰ ۴۰ تومان نهایت ارزون شه بعد حالا ببینم کسی میفروشه یا نه
کد دمو انلاین ۴ هم باید روش باشه که بعضیا فکر میکنن قراره ۳ ماه باهاش بتونن انلاین بزنن که اینطوری نیست و شخصا ارزش خاصی نداره
بازی الان بازار ۲۱۰ ت هست که خودم هرکی زیر همین با پستش بفروشه خریدارم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اونی که برای X1 و PC میاد و تاثیر خودشو با ورودش تو قیمتهای بازیهای دیگه هم میزاره و البته FO4 بزرگ.تازه من MGSV رو که روز اول خریدم به قیمت خریدم چون خیلی منتظرش بودم وگرنه واسه همینم 2ماه صبر میکردم تا بصورت دست دوم زیر 140 بخرمش.
همین 30 40 تومناست که اونا رو شکم پاره کرده و شماها هم دائم میزنید تو سرتون که ای داد بیداد چرا گرونه.خب نخرید.سر هر بازیی این فیلمارو در میارید مگه اسلحه گذاشتن رو سرتون که 50تومن بالاتر از قیمت واقعیش بخرید اونم یه کالکشن که قبلا اومده.مقصر این گرونی ها امثال شماها هستید و بس.من واسه این کالکشن 1 ماه که هیچی شده 1سال هم صبر کنم پول زور به کسی نمیدم.من برای هر 1000 تومنی که خرج میکنم زحمت کشیدم شاید کسی از جیب باباش راحت 300تومنم واسه یه بازی پول بده ولی من اگه بچه مایه دارم بودم پول زور به کسی نمیدادم
دوست عزیز یکم احرامتو نگر دار!بنده هم سنم بالاس کسی بهم پل نمیده!خودم میخرم///
بنده کاری ندارم شما متال رو چند گرفتی !۶۰ دلار خیلی پایین بیاد میشه ۱۸۰۰۰۰ ت کمتر فکر نکنم!حالا منی که الان دوست دارم بازیش کنم چیکار کنم!بر خلاف شما بنده متال رو گرفتم همون روز اول بعدم موند اصلا مثل قدیما واسم جالب نبود!با کلی ضرر فروختم!!!
امثال شما هم میان شعار میدن!نخر !!این همه پول دادم بشینم قیافه دستگاه رو ببینم!!
اگه برداشت بدی از صحبت هام کردی عذر میخوام کلی گفتم شخص خاص شما نبود.شعار هم ندادم تا الان عمل کردم بهش بعد از اینم همین رویه رو دنبال میکنم.جدیدا هم که فروشگاه ebay از ایران پشتیبانی میکنه و میشه ازش خرید کرد و بعدش هم آمازون.حالا ممکنه ارزونتر در نیاد ولی حداقل میدونم پولم تو جیب این عوضیا نمیره.به هر حال شما اختیار جیب خودتو داری و به منم ربطی نداره.البته باید نظرمو ملایم تر میگفتم تا شما هم بد برداشت نکنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or