Uncharted: The Nathan Drake Collection و Journey تحت طرح تشویق به خانه نشینی این هفته روی PS4 مجانی خواهند بود

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
137221

جیم رایان، رئیس SIE، اخیرا در مصاحبه ای با Hollywood Reporter گفته بود که برمبنای طرح Play At Home initiative قرار است به وضعیت قرنطینه و جلوگیری از شیوع کرونا کمک کنند. جیم رایان در این مصاحبه اشاره کرد که این طرح روی دو پایه بنا شده: 1. بازی های مجانی 2. 10 میلیون دلار کمک مالی به استدیوهای مستقل که در این ایام به شدت دچار مشکلات اقتصادی شده اند.

اولین دسته از بازی های مجانی سونی برای این ایام مشخص شده اند و Uncharted: The Nathan Drake Collection و Journey از آغاز این هفته به صورت مجانی در اختیار همه مشترکان پلتفرم PS4 به صورت مجانی برای دانلود قرار خواهند گرفت.

به صورت استثنا مشترکان حوزه آلمان و چین به جای Uncharted: The Nathan Collection بازی Knack 2 را به صورت مجانی دریافت خواهند کرد.

منبع: Uncharted: The Nathan Drake Collection, Journey free on PS4 later this week

آخرین ویرایش:
@Z-fan
یکم خبر بد داره میرسه مفهومش... یا من بد میگیریم...یا اینکه تو منبع نمیبینم:D

این موردی که طرح قراره هفتگی باشه و اینا یا اولین دسته از بازی ها هستن رو من تو منبع اصلی(بلاگ PS ) نمیابم :D

منم جایی از مطلب به صورت واضح به هفتگی بودن این موضوع و این که آیا دسته های بعدی هم در راهن اشاره نکردم :-"
برای خودمم یخورده گنگه حقیقتا چون :دی

• Like
Reactions: Akiba
Journey و Unchartedها رو که ۶۰ بار تموم کردم و دیگه کشش ندارم، ولی طبق شعار زیبای «مفت باشه، کوفت باشه» بریم یه اکانت آلمان بسازیم برای Knack 2! :دی
نسخه اولش اصلاً بازی باکیفیتی نبود و خیلی ایراد داشت، ولی من اندکی بیشتر از چیزی که انتظار داشتم ازش لذت بردم. یعنی مثلاً در حد یه بازی ۷۰ـی، نه ۵۴ـی. :دی بریم ببینیم این یکی چطوره!
-----------
در مورد اینکه بازی‌ها موقت هستن یا نه، توی بلاگ پلی‌استیشن این رو نوشته:
Once you redeem the games, they are yours to keep
یعنی قاعدتاً باید همیشگی باشن دیگه.

چیزی که کسی توی این خبر بهش توجه نکرده، اون 10 میلیون دلاری هستش که سونی به استدیوهای مستقل اختصاص داده که توی این شرایط داغون بتونن به کارشون ادامه بدن...قبلا هم 100 میلیون دلار به مهار کرونا کمک کرده بود. کمک مالی به استدیوهای مستقل حرکت خیلی خوبیه چون صد در صد این قضیه کرونا وضعیت مالی استدیوها رو خیلی به خطر انداخته. الان متوجه‌اش نیستیم ولی احتمالش زیاده که چند ماه بعد خبر بسته شدن چندتا استدیو مستقل رو بشنویم...اگه کنسول‌ها تاخیر نخورن هم قراره بازیهای لانچ داغون‌تری داشته باشیم...همینطوری بازیهایی که واسه لانچ کنسولا ساخته میشد بخاطر فشار و عدم امکان تاخیر جالب از آب در نمیومدن، حالا توی این شرایط که اوج مراحل توسعه‌اشون افتاده توی این شرایط، بدتر هم میشه قضیه.

اونموقع که تو تاپیک معرفی tlou part 2 استیکر گریه میذاشتی ارتباط قلبیت با سونی قوی نشده بود مگه ؟ :D سونی نبود که tlou part 2 هم نبود :D

p.s : انچارتد کالکشن که واسه پلاسم بود ولی جرنی تجدید خاطره بدی نیست !

کدوم گریه؟ :-? من تاپیک Tlou2 گریه نذاشتم

خب مگه من گفتم سونی نبود Tlou بود جایی؟

این جیم رایان زیادی داره پول خرج میکنه.

100 میلیون واسه کرونا داد الانم 10 میلیون واسه کمپانی‌ها ایندی ساز.

خو چه خبرته :D

جیم رایان که سر خود نمیتونه پول خرج کنه درسته مدیر بخش پلی استیشن هستش اما دیگه شرکت های به این بزرگی هر دم بیل نیستن یکی از مدیران بخواد خرج کنه نه بخش مالی نه مدیریت کل چیزی نگن .

به تمام اینها به چشم سرمایه گزاری نگاه کن شرکت های بزرگ عاشق چشم ابروی ما نیستن تمام اینها برای اینکه اول از همه مشتری ها راضی نگه داشته بشن و از طرف دیگه رابطه خودش با استدیو های کوچیک بهتر کنه و در اینده مثل نمک گیر کردن ملت عمل میکنه این حرکت.

تنها پول زیادی که خرج کرده روی اون سایت شرکت چینی هستش که مثل اینکه خیلی تو چین طرفدار داره یعنی پولی که گزاشته چند برابر با سود خیلی بیشتر پس میگیره .

این حرکت بازی دادن هم بعد از اینکه دید چندتا سایت راجبش خبر زدن و ملت خیلی مثبت بودن گفتن این دوتا بازی بدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or