PlayStation Uncharted: The Lost Legacy

d20161201_07_Reveal_Trailer_Thumbnail_01.jpg

توسعه دهنده: Naughty dog
ناشر: sony interactive Entertainment
تاریخ عرضه: 22 august

اخطار: به تاریخ عرضه بازی نزدیک خواهیم شد از کاربران محترم خواهشمندم از هرگونه پست در رابطه با داستان بازی و عکس از صحنه های مهم خودداری و پست در ارطبات با این موارد را در تگ اسپویلر قرار دهند
با تشکر......

انچارتد میراث گمشده عنوانی نیمه مستقل یا به اصتلاح (standalone) و dlc عنوان موفق uncharted 4 است که توسط تیم دوم ND ساخته شده است و بر طبق گفته ها بازی از عناصر و عوامل جدید محیط بزرگتر و گرافیکی بهتر نسبت به قست چهارم بهره میبرد پس از پایان داستان ناتان دریک شروعی تازه برای سری به حساب می اید
uncharted-the-lost-legacy-badge-01-ps4-eu-05dec16

در این قسمت داستان شخصیت محبوب سری (Chloe frazer) روایت میشود که به همراه شخصیت منفی قسمت چهارم یعنی (Nadin Ross) به منظور یافتن گنج Tusk of Ganesh به هند رفته و در این سفر با شخصی به نام asav مبارزه میکنند

PREVIEW_SCREENSHOT1_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT2_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT4_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT7_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT9_146393.jpg

آخرین ویرایش:
منم تا چپتر 6 بازی کردم ... واقعا وسعت مراحل بازی خیلی زیاد و پرجزئیات هستش و پیدا کردن جمع کردنی ها خیلی سخت تر از گذشته شده ... پازل های بازی هم پیشرفت خوبی داشته و کاملا از نسخه های قبلی بهتره
فقط من حس میکنم انیمیشن های کلوئی یکمی خشک تر از نیتن هستش ... هر چند خیلی به چشم نمیاد و باید خیلی حساسیت به خرج بدیم

اینم چند تا عکس دیگه :

تو چپتر 4 یه جریانی هست اگه بدستش بیاری پیدا کردن جمع کردنی ها برات مثل اب خوردن میشه:D

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
من تقریبا اکثر محیط ها رو میگردم ولی بازم جا گذاشتم چند تا رو ... این جریان رو تو اسپویل برام بگو ببینم چه نکردم :D
تو چپتر چهار باید یازده تا سکه پیدا کنی ببری تو یک مقبره اونجا یه دستبند گیرت میاد که دستت کنی هر وقت نزدیک به جمع کردنی باشی سریع بهت اطلاع میده

تو چپتر چهار باید یازده تا سکه پیدا کنی ببری تو یک مقبره اونجا یه دستبند گیرت میاد که دستت کنی هر وقت نزدیک به جمع کردنی باشی سریع بهت اطلاع میده
من هی میگفتم این سکه ها که پیدا کردم به چه درد میخوره ، فکر کنم 8 تا پیدا کرده بودم
بعد از اینکه هر 11 تا رو پیدا کنم خود بازی بهم مقبره رو نشون میده یا نه ؟

من هی میگفتم این سکه ها که پیدا کردم به چه درد میخوره ، فکر کنم 8 تا پیدا کرده بودم
بعد از اینکه هر 11 تا رو پیدا کنم خود بازی بهم مقبره رو نشون میده یا نه ؟
داشتی خودتو اذیت میکردی:D
اول باید میرفتی مقبره رو پیدا میکردی اونجا جایه هر یازده تا رو برات مارک میکنه:D اینطوری تو کمترین زمان ممکن میتونستی پیداشون کنی:D

داشتی خودتو اذیت میکردی:D
اول باید میرفتی مقبره رو پیدا میکردی اونجا جایه هر یازده تا رو برات مارک میکنه:D اینطوری تو کمترین زمان ممکن میتونستی پیداشون کنی:D
من اول مقبره رو پیدا کردم بعد واسم 11تا رو مارک کرد ولی الان از شما فهمیدم این یه نکته ی خاص هستش که ممکنه کسی اون رو ندونه ! فکر کردم همه میدونن اینو

• Like
Reactions: blechh
بازی اصلا گرافیک عجیب و غریبی داره ! به نظر من کاملا بهتر از 4 هست مخصوصا محیط جنگلی و برگهای درختها . تو 4 بعضی محیط های جنگلی یکم بافت ها بی روح بود ولی اینجا فوق العاده هست . چون این بازی از پایه برای پرو هم بهینه شده عالی هست و پچ و اینجور چیزا در کار نیست. من که رو پرو بازی میکنم به نظرم یه مرحله گرافیگ صنعت گیم رو ارتقا داده . محیط های بازی اصلا دلت میخواد فقط بشینی نگاه کنی ! حالا TLOU 2 چه شود خدا میدونه !
ای کاش غیر از استودیوهای فرست پارتی سونی بقیه هم بتونن از قدرت کنسولها استفاده بهینه کنن .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

بنده هم بازي رو با پرو تموم كردن
بزرگ ترين مشكل بازي افت فريم بازي بود
افت فريم بازي افتضاح بود

به نظر من گرافيك بازي هم به هيچ عنوان از نسخه ي ٤ بالاتر نبود!
وقتي موتور بازي سازي همون باشه و تازه زمان كمتري هم صرف بازي كرده باشن معلومه گرافيك پيشرفت نميكنه و افت فريم هم داره
هرچند چون از سري آنچارتد خوشم مياد به اين بازي هم نمره ٨ ميدم :D

آخرین ویرایش:
بنده هم بازي رو با پرو تموم كردن
بزرگ ترين مشكل بازي افت فريم بازي بود
افت فريم بازي افتضاح بود

به نظر من گرافيك بازي هم به هيچ عنوان از نسخه ي ٤ بالاتر نبود!
وقتي موتور بازي سازي همون باشه و تازه زمان كمتري هم صرف بازي كرده باشن معلومه گرافيك پيشرفت نميكنه و افت فريم هم داره
هرچند چون از سري آنچارتد خوشم مياد به اين بازي هم نمره ٨ ميدم :D
رو پرو بازی کردی یا معمولی؟؟

با سلام و عرض خسته نیباشید به دوستان عزیز،
شاید درست نباشه این سوال رو پرسید، ولی من یک مشکل عجیب با دانلود این بازی دارم، من بازی رو از هفته قبل پیش خرید کردم با یکی از دوستام، از هفته پیش دوسری بازی رو دانلود کردم، ولی وقتی به مقدار قابل بازی میرسه (مثلا آخرین بار صبح امروز دیدم 17 گیگ که دیشب دانلود شده بود، و مثلا خود به خود دانلود ساعت 7 صبح failed شده بود) وقتی تلاش میکنی بری تو بازی میگه فایل cruppted شده و باید دوباره دانلود شه، و حجم دانلود میرفت رو 10 گیگ، و بازم که میزدی همین ارور رو دوباره تکرار میکرد، و در کل هم فایل دانلود با resume کردن در جا failed میشد، این چجور مشکلی هست آخه بیش از 25 بازی من آنلاین خریدم تاحالا همچنین مشکلی ندیدم، لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه، با تشکر، (همین الان 4 تا بازی دیگه تو لیست دانلودم هست، ولی فقط مشکل مختص این بازی هست، یکی از این بازی ها یک ماه بیشتر که هنوز دانلودش رو کامل نکردم ولی Cruppted نشده)

با سلام و عرض خسته نیباشید به دوستان عزیز،
شاید درست نباشه این سوال رو پرسید، ولی من یک مشکل عجیب با دانلود این بازی دارم، من بازی رو از هفته قبل پیش خرید کردم با یکی از دوستام، از هفته پیش دوسری بازی رو دانلود کردم، ولی وقتی به مقدار قابل بازی میرسه (مثلا آخرین بار صبح امروز دیدم 17 گیگ که دیشب دانلود شده بود، و مثلا خود به خود دانلود ساعت 7 صبح failed شده بود) وقتی تلاش میکنی بری تو بازی میگه فایل cruppted شده و باید دوباره دانلود شه، و حجم دانلود میرفت رو 10 گیگ، و بازم که میزدی همین ارور رو دوباره تکرار میکرد، و در کل هم فایل دانلود با resume کردن در جا failed میشد، این چجور مشکلی هست آخه بیش از 25 بازی من آنلاین خریدم تاحالا همچنین مشکلی ندیدم، لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه، با تشکر، (همین الان 4 تا بازی دیگه تو لیست دانلودم هست، ولی فقط مشکل مختص این بازی هست، یکی از این بازی ها یک ماه بیشتر که هنوز دانلودش رو کامل نکردم ولی Cruppted نشده)
با psx و کامپیوتر امتحان کن

• Like
Reactions: ArefTheGreat
بهونه جدید دوستان برا انکار پیشرفت گرافیکی:
موتور بازی سازی همونه:))
انتظار داشتی چی باشه انریل انجین؟:| اینا از همون اول موتور بازی سازیشون یکی بوده فقط بعد از هر چند سال ارتقاش میدن عوضش که نمیکنند
بعدم پیشرفت گرافیکی کاملا معلومه چه از لحاظ draw distance چه بافت ها و چیز های دیگه
شما باید اول بری نوع تی وی یا مانیتورتون رو عوض کنید که داره بازی رو تار نشون میده:D

بهونه جدید دوستان برا انکار پیشرفت گرافیکی:
موتور بازی سازی همونه:))
انتظار داشتی چی باشه انریل انجین؟:| اینا از همون اول موتور بازی سازیشون یکی بوده فقط بعد از هر چند سال ارتقاش میدن عوضش که نمیکنند
بعدم پیشرفت گرافیکی کاملا معلومه چه از لحاظ draw distance چه بافت ها و چیز های دیگه
شما باید اول بری نوع تی وی یا مانیتورتون رو عوض کنید که داره بازی رو تار نشون میده:D
بنده رو تي وي 4k sony با ps4 pro بازي كردم :D
عزيزم به غير از چند صحنه بازي هيچ پيشرفتي در گرافيك نداره
افت فريم هم داره

آنچارتد ٤ فوق العاده بود از نظر گرافيكي
انيميشن ها و كل بازي كاملا نرم تر و روان تر اجرا ميشد
بعد شما نمي خواد واسه من فن بازي در بياري
من خودم فن آنچارتد هستم و ٥ تا آنچارتد قبلي رو در روز اول عرضه بازي و پلات كردم
اين بازي به هيچ عنوان شاهكار نيست
شما روايت داستان ٤ تا آنچارتد ps3 و ps4 رو با اين بازي مقايسه كن؟
حتي تو اين زمينه هم ضعف داره

به نظر من اين بازي ارزشش. در حد ٢٠ دلار و يك dlc هستش
منتهي اينا اومدن سو استفاده كنن از اول هم قرار بود dlc باشه
نمره ign هم تقريبا براش مناسبه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MO021
رو پرو بازی کردی یا معمولی؟؟
با پرو بازي كردم
در صحنه تعقيب و گريز و يا در صحنه هاي شلوغ افت فريم داره[-(
-----------------
دوستاني كه بازي رو نخريدن هم هيچ عجله نكنن به هيچ عنوان!!!!
بازي خوبي هست ولي فكر نكنين با يك شاهكار بي نقص ديگر از ناتي داگ طرف هستين
من كه اعتقاد دارم اين بازي يك dlc هستش
اگر با اين ديد نگاه كنين خوبه و اونوقت بين كل dlc ها ميشه شاهكار:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MO021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or