PlayStation Uncharted: The Lost Legacy

d20161201_07_Reveal_Trailer_Thumbnail_01.jpg

توسعه دهنده: Naughty dog
ناشر: sony interactive Entertainment
تاریخ عرضه: 22 august

اخطار: به تاریخ عرضه بازی نزدیک خواهیم شد از کاربران محترم خواهشمندم از هرگونه پست در رابطه با داستان بازی و عکس از صحنه های مهم خودداری و پست در ارطبات با این موارد را در تگ اسپویلر قرار دهند
با تشکر......

انچارتد میراث گمشده عنوانی نیمه مستقل یا به اصتلاح (standalone) و dlc عنوان موفق uncharted 4 است که توسط تیم دوم ND ساخته شده است و بر طبق گفته ها بازی از عناصر و عوامل جدید محیط بزرگتر و گرافیکی بهتر نسبت به قست چهارم بهره میبرد پس از پایان داستان ناتان دریک شروعی تازه برای سری به حساب می اید
uncharted-the-lost-legacy-badge-01-ps4-eu-05dec16

در این قسمت داستان شخصیت محبوب سری (Chloe frazer) روایت میشود که به همراه شخصیت منفی قسمت چهارم یعنی (Nadin Ross) به منظور یافتن گنج Tusk of Ganesh به هند رفته و در این سفر با شخصی به نام asav مبارزه میکنند

PREVIEW_SCREENSHOT1_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT2_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT4_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT7_146393.jpg

PREVIEW_SCREENSHOT9_146393.jpg

آخرین ویرایش:
این بازی قسمت سینگل پلیر اش حدود 11 گیگ هست و 35 گیگ دیگه اش مربوط به بخش مولتی بازی هست
اینام خوب زرنگ هستن . اگر فقط بخش تک نفره رو میدادن نمیتونستن قیمت 40 دلاری روی بازی بزارن و مثل dlc بازی های دیگه باید همین 20 دلار قیمت میزدن
یک قسمت تکراری چسبوندن ته بازی قیمتش رو کردن 40 دلار

فکر میکردم اینا دیگه کلاه برداری بلد نیستن
کلاه برداری کجا بود ، بازی با کیفیت ساختن نوش جونشون ... مجبور نیستین که بخرین .

• Like
Reactions: ps3_360_wii
جوری که دوستان تعریف میکنن کم کم دیگه میخواهم بگم گور بابای قیمت فردا برم 160 بگیرم خودمو خلاص کنم از این همه فشار!!!:D
جالب اینجاست که دست 2 هم میگن 160 :|
...........................................
اقا نظر سنجی که میزارید حداقل از 7 تا 10 بزارید که جبهه باطل اظهار وجود نکنن :دی

• Like
Reactions: jhoobin
جوری که دوستان تعریف میکنن کم کم دیگه میخواهم بگم گور بابای قیمت فردا برم 160 بگیرم خودمو خلاص کنم از این همه فشار!!!:D
جزو معدود بازی هایی هست که ارزش خرید داره
کلا آنچارتد بخاطر گرافیک و بازی جذابش و داستان خوبش همه شماره هاش نمره کامل رو واقعا میگیره
هیچ بازی من سراغ ندارم توی چند شماره تونسته باشه این حد پیشرفت رو تجربه کنه

تقریبا 70 درصد بازی رو رفتم و سعیم میکنم دیرتر تمومش کنم.یه توضیحی برای افرادی که هنوز تجربش نکردن میدم:
از اینجا شروع میکنم که بگم به هیچ عنوان من احساسی به اسم dlc واسه ی این بازی ندارم.بازی به صورت کاملا محسوس یه عنوان مستقل هست و شما در توی طول بازی به هیچ عنوان نخواهید فهمید که دارید یه بخش گسترش دهنده رو بازی میکنید و دقیق عین یه بازی کامل خودنمایی میکنه. گرافیک واقعا زیبا و بهتر از نسخه ی 4 طراحی شده و مناظر دیدنی طراحی شدن.نکته بسیار مهم اینه بازی تمام سعیش رو کرده خودش رو خطی نشون نده و تا حدود زیادی هم موفق شده جوری که شما نقشه ی مپ دستتونه و ماموریت ها که روش مشخص هستن رو به دلخواه انتخاب میکنید و میرید سراغشون و اولویت بندی با خودتونه.معما های بازی خیلی خلاقانه تر و چالشی تر از نسخه ی چهارم هستن جوری که نسخه ی چهارم نسبت به این مثل درجه ی سختی ساده در مقابل نرمال یا گاهی هارد هست ! شخصیت بازی تفاوت های خیلی فاحشی با نیتن داره و این رو به وضوح میشه دید و همچنین نوع همکاریش با یارش خیلی بهتر از نیتن و سالی هست و همکاری تیمی خودشو نشون میده.
کلیت بازی بیشتر روی گشت گذار و پیدا کردن اشیاء هست و تاکید کمتری روی اکشن داره و شایدم حتی برای ماموریت های کم اهمیت تر , موقعیت هایی که قراره اکشن بشه بازی کاملا قابل پیش بینیه و شما میتونید از چند دقیقه قبلش بدونید الان درگیر میشید اما برای جاهای حساس نه اصلا قابل پیش بینی نیست و صحنه های نفس گیر و هیجانی عالی ای داره.گان پلی هم نسخه ی اصلاح شده 4 هست و بسیار بهبود پیدا کرده.بازی هم اصلا کوتاه نیست و تا اینجا من یه 7 ساعت پاش بودم و هنوزم مقدار قابل توجهی مونده تا تمومش کنم مخصوصا با گشت و گذار.
در پایان من خیلی از بازیش راضیم و امتیاز 9.5 از 10 رو بهش میدم و قطعا ارزش 40 دلار قیمت فعلیش با توجه به در دسترس بودن بخش چند نفره بازی رو داره.

پ.ن: بخش چند نفره ی بازی با تمام 14 گیگ اپدیتش روی نسخه ی فیزیکی(دیسک) موجوده و شما فقط 860 مگ اپدیت اولیه دارید.

سلام دوستان
من چون بازی رو که میخرم نمیفروشم و آرشیوش میکنم و از اونطرف هم نمیدونم بگم بد سلیقه ام! یا مشکل پسندم !!هر بازی رو هم نمیخرم
آنچارتد کالکشن رو و هم آنچارتد 4 رو اقلا 5 بار بازی کردم
دوستانی که این آنچارتد جدید رو بازی کردید به نظرتون به نسبت نسخه چهارمش ارزش بازی کردن و خریدنش رو داره
ضنا من چندان عجله ای برای خرید به خاطر قیمتش ندارم به نظرتون چه زمانی قیمتش میشکنه تا حدود 110 - 120 ؟
ممنون از راهنمایی همه شما

بازي رو تا چپتر ٥ رفتم، واقعا لذت بخش بود، مخصوصا بخش پازل هاي بازي، خيلي خلاقانه بود.. جمع كردني ها هم جالب تر و متنوع تر شده، گرافيك بازي فوق العادس و از افكتايي كه تو حين بازي ميبينين واقعا حيرت زده ميشين، ديالوگاي بين كلويي و نيدين فوق العاده با نمكه :دي كلا نوش جونشون اون ١٠ دلاري كه براي سيزن پس داديم :دي

بازی به معنایه واقعی عالیه
این استدیو از هیچ جزئیاتی نمیگذره امکان نداره بتونی ازش سوتی بگیری من واقعا نمیدونم اگه انچارتد 4 پازل های این بازی رو داشت چه متایی میگرفت
اینا واقعا اگه نیرو و زمان کافی برا پرداخت جزئیات داستانیه بیشتر در حد انچارتد 4 رو داشتن ما با همون متایه انچارتد 4 رو به رو بودیم همین الانش داستان بازی و دیالوگ ها فوق العادس
چیزایی که من تو انچارتد 4 ارزوش رو داشتم باهاش مواجه بشم دارم تو این میبینم
نمونش بخش مبارزه با apc تخریب پذیری و فیزیک این ماشینه جنگی روانی کنندس زمانی که با دستا خودم تو محیط باز این لعنتی رو نابود کردم داشتم ازخوشحالی میمردم لعنت بهت ناتی داگ:x\m/

آخرین ویرایش:
منم تا چپتر 6 بازی کردم ... واقعا وسعت مراحل بازی خیلی زیاد و پرجزئیات هستش و پیدا کردن جمع کردنی ها خیلی سخت تر از گذشته شده ... تو محیط بازی یک نماهایی رو میدیدم که فکر میکردم بعد از هورایزون دیگه تو هیچ بازیی نمیبینم ... پازل های بازی هم پیشرفت خوبی داشته و کاملا از نسخه های قبلی بهتره
فقط من حس میکنم انیمیشن های کلوئی یکمی خشک تر از نیتن هستش ... هر چند خیلی به چشم نمیاد و باید خیلی حساسیت به خرج بدیم

اینم چند تا عکس دیگه :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or