Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نیما این بازی رو بهترین بازی که تا الان واسه ps3 اومده میدونی؟!

از لحاظ گرافیک بهترین بازی PS3 و بهترین بازی این نسل به همراه Gears Of War ( البته اگه Crysis رو در نظر نگیریم )

ولی کلا بهترین بازی PS3 که من تا بحال بازی کردم و لذت بردم Ninja Gaiden Sigma بوده ، البته من کلا به Ninja Gaiden علاقه خیلی زیادی دارم و یکجورایی Fan این بازی هستم ...

اینو که همه میدونن و مشخصه میخوام ببینم نواوری داره تو کشتن یا مثل بقیه بازیا معمولی میکشه؟
بعد تو دمویی که من دیدم یه صحنه هایی شبیه pop3 صحنه اهسته میشد درمورد اون صحنه ها توضیح بدین که مثل pop 3 هست یا نه

بله ، همونطور که گفتم زمانی که شما با مشت و لگد Combo میزنید ، حالت دوربین عوض میشه و در ضربه آخر صحنه آهسته میشه ....

لینکش رو بذار من ادرس سایتشو بلد نیستم بازیهای روزps3 رو همرو میاره ؟
پیمان عزیز لطف کردن و آدرس سایتو گذاشتن. بله این سایت میشه گفت نسخه ی ایرانی آمازون هستش و هر بازی که بخواین (همه ی کنسول ها) میتونین سفارش بدین که تقریبا دو ماهه دستتون میرسه.

واقعا محشره !!!!!! :o:o:o

تنها چیزی که میشه در اول درباره ی این بازی گفت .
این بازی هم مثل Assassin جزء معدود بازیهایی هستش که نقص نداره .
نورپردازی عالیه. رنگ بندی عالی . و گیم پلی و داستان فوق العاده . فقط نمیدونم چرا GameSpot به این بازی 8.0 داده ؟!!! :eek: این بازی حقشه که 9.2 رو حداقل بگیره .
تو این بازی روی تمام جزئیات کار شده . وقتی که Nake توی آب میفته ، خیسی لباس رو کاملا میشه حس کرد و دید . هیجان بازی بطور کامل به شخص منتقل میشه .
این یکی از اون بازیهایی هست که بعد از Metal Gear میتونم بگم واقعا Gameplay و Story فوق العاده داره.
انگار دیگه بازی سازها دارن میفهمن که تو این هیولای PS3 چه خبره !!!!
با ساختن این بازی SONY نشون داد که تا حالا قدرت واقعی PS3 نشون داده نشده بود که البته باز هم جا داره و این تازه اول راهه .
خودم به شخصه گرافیک 360 رو به PS3 ترجیح میدادم ، ولی با دیدن این بازی نظرم کاملا عوض شد .

• Like
Reactions: x23are
خب بالاخره پس از سختی های فراوان ( :biggrin1: ) دیروز بازی Uncharted و Ratchet & Clank به دستم رسید . من ابتدا قرار بود که بازی Ratchet رو تموم کنم . اما از ساعت 9 شب یکشنبه که بازی Uncharted رو داخل دستگاه گذاشتم تا همین الان که ساعت 3:30 بامداد روز دوشنبه هست یک سره بازی کردم ! الان هم مرحله 16 هستم و 80% از بازی هم کامل شده . باید بگم به قدری این بازی جذاب و فوق العاده است که اصلا نمیزاره ادم از جاش بلند شه . اول از همه من با داستانش خیلی حال کردم . گرافیک و گیم پلی و ... هم که دوستان حتما مطلع هستند . به نظر بنده ی حقیر این بازی حقش 10 از 10 است .
به هر حال هدفم از این پست این بود که بگم بازی Uncharted ارزش بسیار زیادی داره . از دوستانی که تا الان این بازی رو تهیه نکردند تقاضا دارم که هر چه زودتر اقدام به این کار کنند . در غیر این صورت به جرات میتونم بگم که یکی از بهترین بازیهای کامپیوتری البته در زمینه کنسول رو از دست خواهید داد .
موفق و سربلند باشید :love: .
مهدی ...

uncharted_03.jpg

آخرین ویرایش:
از اطلاعات شما ممنونم.
من با خوندن این تایپیک بلاخره از دو دلی در اومدم و تصمیم گرفتم این بازی رو خریداری کنم.
من عاشق معما هستم مخصوصا از نوع معماهای بازی Onimusha serise که برای باز کردن صندوق ها بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or