Francis Drake
کاربر سایت
Select رو بزن ، تو دفترچه راهنماییت میکنه. باید از طریق جهت گیری شمال جنوب که عکسش هست مجسمه هارو بچرخونی.بمن تو یکی از مرحله ها گیر کردم که باید 4 تا مجسمه رو بچرخونی!بایدچه جوری قراربگیرن که حل بشه؟
Select رو بزن ، تو دفترچه راهنماییت میکنه. باید از طریق جهت گیری شمال جنوب که عکسش هست مجسمه هارو بچرخونی.بمن تو یکی از مرحله ها گیر کردم که باید 4 تا مجسمه رو بچرخونی!بایدچه جوری قراربگیرن که حل بشه؟
شما وقتی به PSN وصل بشی و بازی رو اجرا کنی بصورت خودکار براتون آپدیت میشهمن شنیدم می شه برای این بازی پچی دانلود کرد که سیستم تروفی براش نصب میشه،درسته؟
اگر هست ممنون می شم بگید چطور باید ردیفش کنم
Save های بازی رو پاک کن از دوباره بروشرمنده تاپیک رو میکشم بالا
من امروز داشتم بازی می کردم نمیدونم چرا اول چپتر 4 plane-wreck دستگاه هنگ میکنه!
قبلا دو بار بازی رو روی SD رفته بودم ولی مشکلی نداشت! الان رو HD میرم اینطوری شده!
کمک لطفااااااا :d
نمیگیره,شما کامل جهت راست رو بگیر باید بپره!
تو قسمت پنجم که وارد قلعه شدم داخل یه زیر زمین که پر از آب هست کلی آدمو کشتم بعد رفتم بالا یه درب بود که با زنجیر اون بالا باز شد حالا داخل این اتاق جدید گیر کردم می پرم داخلش تو آب باید شنا کنم ولی بیرون نمیشه اومد چیکارش کنم؟
از همه ممنون,بالاخره رد شد اونم به طور شانسی اینقدر پریدم که بالاخره یکیش گرفت.#![]()