PlayStation Uncharted 4: A Thief’s End

  • Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همونطور که خبر دارید تعداد زیادی نسخه فیزیکی به دست مردم رسیده و کم کم باید شاهد لیک شدن عکس ها و ویدئو ها از بازی بشیم.

صحبت در مورد داستان بازی، صحنه های حساس، گذاشتن عکس و در کل هرچیزی که باعث اسپویل و حساسیت بشه، فقط و فقط در تگ اسپویلر و با ذکر اینکه داخل اسپویلر چی هست.

**صحبت در مورد قیمت بازی و فروشندگان و کلا هربحثی در رابطه با خرید ممنوع**

با تشکر ویژه از احسان Kaine و آرمان g.o.w برای کمک در آماده سازی این پست

10 حقیقتی که درباره Uncharted نمی‌دانید



sxe4v56vi6c8i8c0xz64.png
آنچارتد 4 آخرین قسمت از این سری محبوب و معروف Action/Adventure (اکشن-ماجراجویی) است.
در سال 2013 بود که اعلام شد نویسنده قسمتهای قبلی بازی یعنی «ایمی هنینگ» در حال نوشتن داستان بازی است. همینطور تایید شد که «جاستین ریچموند» کارگردان بازی خواهد بود؛ اما در سال 2014 بود که هر دو استودیوی ND را ترک کردند.
بعد از مدتی مسئولین استودیو اعلام کردند که بازی توسط نیل دراکمن و بروس استیرلی در حال توسعه است.
اولین تریلر بازی نیز به صورت رسمی در پایان کنفرانس E3 2014 سونی نمایش داده شد.
آنچارتد 4 بعد از سه بار تاخیر خوردن در تاریخ انتشار، بلاخره Gold شد و قرار است در تاریخ May 10, 2016 (بیست و یکم اردیبهشت 1395) منتشر شود.

داستان
داستان سه سال پس از اتفاقات قسمت سوم ،به نظر می رسد نیتن دریک دنیای گنج یابی را رها کرده اما این موضوع مدت زیادی طول نمی کشد چون که سر و کله ی برادر ناتان یعنی سم پیدا شده و از او درخواست کمک میکند و پیشنهاد وسوسه ای انگیزی به او می دهد.
سم و ناتان برای پیدا کردن گنج گم شده ی Henry Avery ، تصمیم می گیرندLibertalia (شهر رویایی دزدان دریایی) که در عمق جنگلهای ماداگساکار است را پیدا کنند.
این شماره بازیبازان را برای پیدا کردن گنج Henry Avery به سفری دور دنیا و محیطهایی همچون،جزیره های جنگلی،مناطق شهری و قلّه های برفی می برد.

شخصیت ها

nathan.png
Nathan Drake
وقتی 5 سال داشت مادرش خودکشی کرد و پدرش حضانت او را به دولت داد. ناتان در پرورشگاه Saint Francis بزرگ شد و زبان لاتین را نیز آموخت. در همین دوران بود که با سفرهای Sir Francis آشنا شد.
در قسمت اول بازی در حالی که به دنبال پیدا کردن تابوت فرانسیس دریک بود، در تابوت او دفترچه خاطراتی پیدا می کند و بر طبق نوشته های آن دفترچه به دنبال پیدا کردن «ال دورادو» می رود.

در قسمت دوم بازی ناتان به دنبال پیدا کردن Shambala است اما در طی جریانات بازی و برخورد با شخصی به نام Zoran Lazarevic's تلاش می کند تا جلوی او را بگیرد تا دستش به Shambala نرسد.

پس از اتفاقات قسمت دوم ناتان به یمن می رود تا Atlantis of the Sands که زمانی فرانسیس دریک بدنبال آن بوده را پیدا کند.

اما حالا در قسمت چهارم بازی شخصیت اصلی و محبوب، که از دنیای گنج یابی خداحافظی کرده تصمیم می گیرد بار دیگر برای پیدا کردن گنج دزدان دریایی به سفری دور دنیا برود.
این بزرگترین ماجراجویی ناتان است و این سفر توانایی های فیزیکی ،حل معما و مهم تر از همه ی اینها بهایی که او حاضر است برای نجات دادن اطرافیانش بپردازد را می سنجد.

sam.png
Sam Drake
برادر ناتان و 5 سال از او بزرگتر است. به نظر می رسد دلیل اصلی ناتان برای پیدا کردن گنج، ناپدید شدن سم بوده است. اینطور که گفته شده، "سم از ناتان کله شق تر است و کمی به دست آوردهای برادرش حسادت می کند."

پانزده سال قبل از اتفاقات قسمت چهارم، در حادثه ای نامشخص، ناتان شاهد تیر خوردن سم و همچنین کشته شدن یک نگهبان بود. ناتان از صحنه گریخته و سم زنده دستگیر و زندانی می شود.
پس از این اتفاقات ناتان به جستجو می پردازد تا بفهمد سم جان سالم به در برده یا نه، اما به این باور می رسد که به علت اثابت گلوله کشته شده است. بعد از آزاد شدن از زندان سم دنبال برادرش می گردد و او را پیدا می کند. ناتان که هیجان زده شده او را برای شام به خانه ی خود دعوت می کند،اما سم به او می گوید که دچار مشکل شده و به کمک او نیاز دارد.

elena.png
Elena Fisher
روزنامه نگار ، شخصیت تلویزیونی و خبرنگار آمریکایی که در تمام قسمتهای بازی ناتان را همراهی می کند. النا علاقه ی زیادی به رمز و رازهای باستانی دارد و برنامه ی تلویزونی او در مورد باستان شناسی باعث می شود که مورد توجه ناتان دریک قرار بگیرد.
ناتان تصمیم می گیرد النا را فریب دهد تا بتواند از طریق برنامه ی تلویزیونی او هزینه ی سفرش را تامین کند. در پی جریانات این قسمت ناتان و النا به هم علاقه مند می شوند.

در قسمت دوم سری، النا در حالی که در تلاش است ثابت کند Zoran Lazarevic's زنده است در نپال ناتان را می بیند و در ادامه ی راه با او همراه می شود در پایان این قسمت رابطه ی عاشقانه ی ناتان و النا جدی تر شده و به هم نزدیک تر می شود.

قبل از اتفاقات قسمت سوم بازی ناتان و النا با هم ازدواج می کنند اما بنا به دلایلی از هم جدا می شوند. النا که حالا خبرنگار شده به یمن سفر می کند. ناتان و سالیوان که به دنبال پیدا کردن Atlantis of the Sands هستند تصمیم می گیرند برای سفر به یمن از النا کمک بگیرند. النا به آنها کمک میکند تا به یمن سفر کنند و پس از اتفاقات زیاد
در پایان این قسمت النا و ناتان دوباره با هم ازدواج می کنند.

در قسمت چهارم بازی ناتان و النا که حالا ازدواج کرده اند ، در آرامش با هم زندگی می کنند تا سر و کله ی برادر ناتان یعنی سم پیدا شده و ناتان برای کمک کردن به دروغ به النا می گوید که برای انجام کار باید به مالزی برود.

sullivan.png
Victor Sullivan
سالیوان یار همیشگی ناتان و از کرکترهای محبوب بازی است. به گفته ی خودش دوران بچگی و پدر خوبی نداشته، به همین دلیل تصمیم گرفته که تشکیل خانواده ندهد. در دوران نوجوانی در نیروی دریایی ایالات متحده خدمت میکرد و پس از آن رو به دزدی آورد و در ازای دزدی برای دیگران از آنها پول می گرفت. سالیوان سپس تحت حمایت Katherine Marlowe قرار گرفت.

وقتی در تلاش برای دزدیدن حلقه ی Sir Francis دریک است به ناتان دریک نوجوان برخورد می کند. بعد از نجات دادن ناتان از دست افراد Marlowe به ناتان پیشنهاد داد که از او مراقبت کرده و به او آموزش دهد و این نقطه ی شروع دوستی چندین ساله ی ناتان و سالیوان بود.
ناتان و سالیوان درموقعیتهای خطرناک زیادی قرار گرفتند و حتی با هم به زندان رفتند. اما سالیوان در همه حال از ناتان حمایت کرده و او را مثل پسر خود بزرگ کرد. حالا سالیوان بار دیگر آماده است تا در ماجراجویی جدید ناتان به کمک کند.

nadin.png
Nadine Ross
او یک مزدور و رئیس گروه مزدورهای آفریقایی به نام Shoreline است. به نظر می رسد Nadine و دار و دسته اش در گذشته مشکلاتی با Victor سالیوان داشته اند. او و همکارش Rafe قصد دارند اجازه ندهند که دست ناتان و برادرش سم به گنج دزدان دریایی برسد.

raph.png
Rafe Adler
او Nadine و افرادش را استخدام کرده که به او کمک کنند تا برای بدست آوردن گنج افسانه ای دزدان دریایی با ناتان و برادرش رقابت کند.

znggg53kbi6f7qvs233x.png

قسمت چهارم بازی عناصر زیادی از گیم پلی نسخه های قبلی را در خود دارد، که همه ی آنها برای قسمت جدید بهبود داده شده اند. بالا رفتن از محیط همانند گذشته یکی از ویژگی های اصلی بازی است. از ویژگی های جدید که در تریلر ها به چشم میخورد، میخ کوهنوردی است که ناتان می تواند به کمک آن از صخره ها بالا برود. همچنین ناتان حالا یک قلاب و طناب هم دارد، که می تواند به وسیله ی آن تاب خورده و به مکانهای دورتر بپرد یا از دست دشمن فرار یا حتی به آنها حمله کند.

سیستم مبارزات تن به تن پویاتر شده است، حالا دشمنان می توانند به ناتان ضد حمله بزنند یا در حین درگیری از سلاح گرم استفاده کنند.
دشمنانی که قصد پرت کردن آنها از لبه ها را دارید حالا میتوانند شما را بگیرند، بازیبازان باید آنها را به زور به پایین پرتاب کرده یا خود هم همراه آنها سقوط کند.

سیستم مخفی کاری تغییرات زیادی داشته است. ناتان می تواند در بین علفها مخفی شود و اگر کسی او را ببیند می توان با دور شدن از محدوده ی دید او دوباره به حالت مخفی درآید.
همینطور سیستم جدیدی در بازی طراحی شده که در صورت شناسایی شدن توسط دشمن، به بازیباز اخطار می دهد و همچنین نشان میدهد که آن دشمن در کدام سمت است.
دشمنانی که از خود تولید صدا می کنند، مانند سوت زدن، هایلایت می شوند.

همانند گذشته نیتن می تواند در هر حالتی تیر اندازی کند، حتی وقتی از روی طناب آویزان است. اشیایی که درون محیط هستند به وسیله ی تیر اندازی قابل تخریبند. به عنوان مثال اگر پشت یک کیسه ی شنی کاور بگیرید، شن درون کیسه با تیر خوردن خالی شده و کاور شما بی استفاده می شود.

برخلاف گذشته در قسمت جدید می توان چراغ قوه ی ناتان را به دلخواه خاموش و روشن کرد. می توان از چراغ قوه برای روشن کردن نقاشی های روی دیوار و اجسام استفاده کرد. ناتان حالا می تواند سر نخهایی پیدا کرده و آنها را به دفترش اضافه کند، در صورتی که در نسخه های قبلی فقط وقتی با معمایی رو به رو می شدید این سرنخ ها به طور خودکار به دفترچه ی ناتان اضافه می شد.

بازی دارای وسایل نقلیه کاملا قابل کنترل است. ناتان حالا می تواند سوار جیپ النا شده و محیط های بازی که تا حدودی تخریب پذیر هستند طی را کند. همچنین او می تواند وسایل نقلیه دشمنان را تصرف کند، و همینطور به دشمنانی که قصد گرفتن وسیله ی نقلیه ی او را دارند حمله کند.

آخرین مورد مشاهده شده در زمینه ی گیم پلی اضافه شدن سیستم انتخاب دیالوگ است. بازیبازان میتوانند دیالوگهایی مانند اتفاقات گذشته ای که برای ناتان افتاده را انتخاب کنند،اما این دیالوگها تاثیری در روند داستان ندارند.

e7f7wls53zwtalchfynx.png
با توجه به نسخه ی Beta بخش چند نفره ی بازی دچار تغییراتی شده.
سیستم aiming بازی کمی سنگین تر شده و همچنین قلاب و طناب بخش تک نفره در این بخش نیز حضور دارد،که می توان توسط آن با یک ضربه دشمن را از پای در آورد.
سیستم down و revive که در نسخه های قبلی وجود نداشت به بازی اضافه شده است.
همینطور دو مورد کاملا جدید با نامهای Mystical و Sidekick به بازی اضافه شده.
Mystical ها قدرت های جادویی و فوق طبیعی هستند که اغلب در بخش داستانی قسمتهای قبلی بازی شاهد آنها بودیم.

Mystical های معرفی شده در بتا:

staff.png
Staff of Ayar Manco

این Mystical با ارسال امواجی بازیکنان تیم حریف را بر روی نقشه علامتگذاری می کند.


Wrath of El Dorado
یک توتم که باعث احضار El dorado می شود و با پخش کردن ارواح ،به دشمنانی که در نزدیکی توتم هستند آسیب می زند.


Cintamani Stone
با استفاده از این Mystical میتوان هم تیمی های خود را در یک چشم به هم زدن Revive کرد.


Indra's Eternity
پرتاب کردن این Mystical باعث بوجود آمدن محیطی می شود که سرعت بازیکنان هنگام ورود به آن بسیار کم می شود.


Spirit of the Djinn
این Mystical به شما قدرت ماوریی می دهد و باعث می شود با سرعت بسیار زیادی حرکت کنید و ضربات مهلکی را به دشمن وارد کنید.

Sidekick یا همان دستیار ،افرادی هستند که توسط هوش مصنوعی بازی کنترل م شوند و در طول بازی می توان برای برنده شدن از آنها استفاده کرد.
Sidekick های معرفی شده در بتا:


Sniper
تک تیر اندازی که میتوان آن را در نقطه ی دلخواه قرار داد تا به دشمنانی که در محوطه ی دیدش هستند شلیک کند.


Savior
دستیاری دیگر که شما و هم تیمی هایتان را Revive می کند و همینطور به تیم شما مهمات می رساند.


Hunter
با سرعت زیاد دنبال دشمنان دویده و دستهای آنها را میگیرد تا بتوان به راحتی بر آنها غلبه کرد.


Brute
این دستیار قدرت تیر اندازی زیادی دارد و با Machine gun ای که در اختیار دارد به دشمنان شما حمله می کند.


Gear
مهمات(Gear) بازی شامل پنج مورد ،Grenade،Revivepak،Mine،C4و Smoke bomb است که هرکدام از آنها را می توان در حین بازی چند بار آپگرید کرد.

شخصیتهای قابل بازی در بخش Multiplayer:
Nathan Drake
Elena Fisher
Sam Drake
Victor Sullivan
Charlie Cutter
Chloe Frazer
Zoran Lazarević
Harry Flynn
Katherine Marlow
Knot
Orca

اسلحه ها

اسلحه های بزرگ(Long Guns)
AK-47
FAL
M14 Custom
XCR-160
MP34a
Mettler M-30
HS39Copperhead SR7
Mazur LDR
Spezzotti 12 guage

Pistols
Aegis 9mm
Para .45
Raffica
Fossa R-81
Revolver
Pistole

اسلحه های سنگین
RPG
Barok .44
Condor
ARX-160
China Lake GL
Stoner 63




 
Last edited by a moderator:
الان یک ماه باید برای اطلاعات جدید صبر کنیم ؟ :((
بعد این GI خیلی باحاله! برای کاور این بازی هایپ نمیکنه،بعد بازی های دیگه که چیز خواصی نیستن(در مقابل این بازی :d ) 10 روز تو توییتر ملت رو هایپ میکنه :|
---
رضا والپیپره بسی خفن میباشد! :x
بعد از مدت ها عوض شده بک گراندم :d
به جنبه مثبتش نگاه کن ، سوپرایز بزرگی کرد GI . از این به بعدشو ببین چی بشه

شباهتو (یکم مسن تر)

071v6xg5zi0yqbdgil2l.jpg
 
^^^ تنها کرکتری که به خود تروی بیکر شباهت داره Snow ـه :دی (که صداگذارشم خودشه) اصن خود خودشه :دی
snow villiers رو فقط زحمت اسکن کردن صورت تروی رو کشیدن صاف چسبوندن روش :d به هر حال همین هم اسکن شده ی صورت ترویه با کلی جزییات .
 
نمیدونم نظر جمع چیه ولی فکر کنم سه سال اونقدر زیاد نیست که چهره ی نیت تغیر کرده بیشتر انتظار داشتم 10 سال گذشته باشه.
ولی حیف شد بدم نمیومد یه مقدار فضا تاریک بشه. با تریلر E3 خیلی حال کردم بنظرم یه غم مرموزی توش بود.
بدم نمیاد تو این قسمت یکی بمیره:d گرچه ازون طرف دلم نمیاد:d
مثلا الی رو جلوی چشمای نیت تیکه پاره کنن:d یه چیزی تو مایه های اون صحنه معروف مافیا II
 
نمیدونم نظر جمع چیه ولی فکر کنم سه سال اونقدر زیاد نیست که چهره ی نیت تغیر کرده بیشتر انتظار داشتم 10 سال گذشته باشه.
ولی حیف شد بدم نمیومد یه مقدار فضا تاریک بشه. با تریلر E3 خیلی حال کردم بنظرم یه غم مرموزی توش بود.
بدم نمیاد تو این قسمت یکی بمیره:d گرچه ازون طرف دلم نمیاد:d
مثلا الی رو جلوی چشمای نیت تیکه پاره کنن:d یه چیزی تو مایه های اون صحنه معروف مافیا II

به شکل خارق العاده ای با شما موافق هستم این قسمت کلا ناتان دریک عزیز دار فانی رو ادا کنه برود به رحمت ایزدی ناتی عزیز هم ادامه the last رو کلا بسازه .
 
آقا کسی جریان این ریش و میش و اینا رو توی ND نمی دونه ؟ :دی از تلو به اینور هر کسی میره اون تو طلبه میاد بیرون :دی حوزه موزه ای چیزی احداث کردن اونجا ؟ :دی



پ.ن : از همین تریبون از مارک سرنی دعوت به عمل میاریم یه Beard Story در وصف ND برامون تعریف کنه :دی
 
خیلی عجیبه :d
اینا وقتی وارد پروسه ساخت میشن کلاً تغییر میکنن
بروس رو توی مستند نگاه کنین و با ویدئو امروز مقایسه کنین :d شاید بین 2 ویدئو کمتر از 6 ماه فاصله باشه اما قیافه ها و صدا و رفتار 2-3 سال فرق داره :d
حتی توی مستند ساخت tlou هم بروس هم Eric Pangilinan (کارگردان هنری) کلاً ریخت و قیافه و اخلاقشون شدیداً متفاوته.
 
آقا کسی جریان این ریش و میش و اینا رو توی ND نمی دونه ؟ :دی از تلو به اینور هر کسی میره اون تو طلبه میاد بیرون :دی حوزه موزه ای چیزی احداث کردن اونجا ؟ :دی



پ.ن : از همین تریبون از مارک سرنی دعوت به عمل میاریم یه Beard Story در وصف ND برامون تعریف کنه :دی

احتمالا به نیل ایمان آوردن :d
ولی اینطوری خیلی به قول خودشون Coolن .

خیلی عجیبه :d
اینا وقتی وارد پروسه ساخت میشن کلاً تغییر میکنن
بروس رو توی مستند نگاه کنین و با ویدئو امروز مقایسه کنین :d شاید بین 2 ویدئو کمتر از 6 ماه فاصله باشه اما قیافه ها و صدا و رفتار 2-3 سال فرق داره :d
حتی توی مستند ساخت tlou هم بروس هم Eric Pangilinan (کارگردان هنری) کلاً ریخت و قیافه و اخلاقشون شدیداً متفاوته.
بچه های ND وقتی مشغول ساخت بازی میشن پایان کار با آمبولانس میان از تو استودیو جمعشون میکنن !! :d . برای همین خیلیا فرار کردن از استودیو :d
محاسنو بزنن اخلاقشون درست میشه . از قدیم میگن لانه شیطان ... !! . :d .
 
قسمت مولتی پلیر تایید شد + این هم خلاصه اطلاعاتی که تا بحال از بازی منتشر شده و یکی تو GAF نوشت؛

- Porting TLOU to PS4 helped Uncharted 4 development
- Small team working on it since U3 development ended, half the team moved to U4 after TLOU and the rest after Left Behind
- Takes places 3 years after U3
- At the start of U4 Drake is living an happy life with Elena, then Sam appears
- Drake thought Sam was dead
- Sam life depends on him finding an artifact from Henry Avery
- Drake feels indebted of his brother and he can't resist getting back on treasure hunting
- Story takes Drake and Sam to Libertalia "a mythic Madagascar colony purportedly founded by pirates"
- Says you're not going to spend the whole game on the island, teases snowy and urban enviroments
- Two rival hunters, Rafe and Nadine
- Rafe is a very different treasure hunter than Drake, with different morale and approach
- Nadine owns a private military company in South Africa
- Villains will play a bigger role this time
- "The lack of Sam being in Nathan life for so long is what's driven him in the last games"
- Sam is five years older than Drake
- Teases Elena and Sully
- Sam is even more reckless than Drake
- Sam is jealous of Drake, sees him as the 'better at everything little brother'
- Lots of rivalry between them
- ND didn't want to talk about Drake and Sam past
- Artifacts (collectibles) may contain notes poiting to more treasures/artifacts
- Enemies can grab your leg if you try to push them over ledges
- More tools besides Rope and Piton (metal spike)
- They're not ready to talk about them yet
- Wants to incorporate the tools into puzzles
- GI saw an extended demo with a new scene. Drake is beaten down while Sam is rested, they start arguing the existance of Avery secret, then something catches Drake's eye, he moves forward, pull some foliage, revealing a gray monument with a carving.
- Focusing on navigational freedom for this entry
- Showed multiple paths, one finding an extra cave, other bypassing a group of enemies
- Plenty of side stories if you're looking for them
- In the demo they showed Drake taking a more riskier climbing route, that almost makes him fall in the sea
- All paths have consequences, there's no "Golden path"
- Rehauled A.I system
- Compared Sam A.I to Ellie, but says Sam is a grown up treasure hunter, so he's much stronger than Ellie
- Trying to "explore what it's like to be with somebody as capable of Nathan Drake"
- Not giving a straight answer if this is Drake last adventure
- Still plenty of humour in the game

گویا Sam از اون بلاهاست! هفت خط و آب زیرکاه. 5 سال هم از Nate بزرگتره. A.I مربوط به Sam، مدل پیشرفته AI مربوط به Ellie هست. خیلی هم خوب! :دی
 
آخرین ویرایش:
قسمت مولتی پلیر تایید شد + این هم خلاصه اطلاعاتی که تا بحال از بازی منتشر شده و یکی تو GAF نوشت؛

- Porting TLOU to PS4 helped Uncharted 4 development
- Small team working on it since U3 development ended, half the team moved to U4 after TLOU and the rest after Left Behind
- Takes places 3 years after U3
- At the start of U4 Drake is living an happy life with Elena, then Sam appears
- Drake thought Sam was dead
- Sam life depends on him finding an artifact from Henry Avery
- Drake feels indebted of his brother and he can't resist getting back on treasure hunting
- Story takes Drake and Sam to Libertalia "a mythic Madagascar colony purportedly founded by pirates"
- Says you're not going to spend the whole game on the island, teases snowy and urban enviroments
- Two rival hunters, Rafe and Nadine
- Rafe is a very different treasure hunter than Drake, with different morale and approach
- Nadine owns a private military company in South Africa
- Villains will play a bigger role this time
- "The lack of Sam being in Nathan life for so long is what's driven him in the last games"
- Sam is five years older than Drake
- Teases Elena and Sully
- Sam is even more reckless than Drake
- Sam is jealous of Drake, sees him as the 'better at everything little brother'
- Lots of rivalry between them
- ND didn't want to talk about Drake and Sam past
- Artifacts (collectibles) may contain notes poiting to more treasures/artifacts
- Enemies can grab your leg if you try to push them over ledges
- More tools besides Rope and Piton (metal spike)
- They're not ready to talk about them yet
- Wants to incorporate the tools into puzzles
- GI saw an extended demo with a new scene. Drake is beaten down while Sam is rested, they start arguing the existance of Avery secret, then something catches Drake's eye, he moves forward, pull some foliage, revealing a gray monument with a carving.
- Focusing on navigational freedom for this entry
- Showed multiple paths, one finding an extra cave, other bypassing a group of enemies
- Plenty of side stories if you're looking for them
- In the demo they showed Drake taking a more riskier climbing route, that almost makes him fall in the sea
- All paths have consequences, there's no "Golden path"
- Rehauled A.I system
- Compared Sam A.I to Ellie, but says Sam is a grown up treasure hunter, so he's much stronger than Ellie
- Trying to "explore what it's like to be with somebody as capable of Nathan Drake"
- Not giving a straight answer if this is Drake last adventure
- Still plenty of humour in the game

گویا Sam از اون بلاهاست! هفت خط و آب زیرکاه. A.I مربوط به Sam، مدل پیشرفته AI مربوط به Elie هست. خیلی هم خوب! :دی

خدا کنه مولتیش شاهکاری مث تلو باشه!
 
Says you're not going to spend the whole game on the island, teases snowy and urban enviroments
aww yiss
همیشه دلم میخواست ببینم ناتی داگ این نسل افکت برف و محیط های برفی رو چجوری طراحی میکنه ! باید روانی کننده باشه:دی!

- Focusing on navigational freedom for this entry
- Showed multiple paths, one finding an extra cave, other bypassing a group of enemies
- Plenty of side stories if you're looking for them
- In the demo they showed Drake taking a more riskier climbing route, that almost makes him fall in the sea
- All paths have consequences, there's no "Golden path"
این اطلاعات خیلی جالبه :دی!

پ.ن: تائید شد توی این نسخه تمام کات سین های بازی Real-Time هستن .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or