Uncharted 4 تا بهار 2016 تاخیر خورد

RedShift

کاربر سایت
tyyylm5nxe8c0680ed0q.jpg

اگر امسال قصد برنامه ریزی برای خرید بازی Uncharted 4 را بر روی PS4 داشته اید، بهتر است فعلا دست نگه دارید و عجله نکنید. امروز سونی خبری بسیار ناراحت کننده در رابطه با بازی منتشر کرد. این شرکت امروز انتشار بازی را از سال 2015 به بهار 2016 به تعویق انداخت. در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

دو کارگردان بازی یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley در طی یک بیانیه این نکته را متذکر شدند که به تاخیر انداختن بازی واقعا برای بازی لازم بوده و یکی از دلایل اصلی آن عرضه عنوانی با درجه کیفی درخور انتظارات طرفدار می‌باشد.

از زمان نمایش گیم پلی Uncharted 4: A Thief's End و شکل گرفتن داستان بازی، ما متوجه شدیم که این عنوان بسیار بلند پروازانه تر از آن چیزی است که ما در اصل پیش بینی می کردیم. پس از صرف چندین سال با Nathan Drake تیم ما فهمید که او برای ماجراجویی هایش نیاز به توجه بیشتر دارد و مسلما این بازی سزاوار توجه دقیق به جزئیات است و نیاز به داستان سرایی متفاوت دارد که ناتی داگ با آن شناخته می شود.

بنابراین ما انتخاب دشوار تاخیر بازی را انجام دادیم و مطمئن باشید که این چند ماه اضافه نه تنها موجب خواهد شد که Uncharted 4: A Thief's End به استاندارد های بالایی برسد، بلکه انتظارات طرفداران را از ناتی داگ برآورده می کند.

با تشکر از صبر و شکیبایی شما - ما می دانیم که انتظار برای بازی مشقت بار خواهد بود، اما مطمئن باشید Uncharted 4 نشان می دهد که این مدت انتظار کاملا ارزش خواهد داشت.
تیم ناتی داگ کاملا بر روی ساخت بازی تمرکز خواهد کرد و مطمئن باشید که داستان Nathan Drake آن طور که سزاوارش است بسته خواهد شد.

این بازی در ابتدا قرار بود در تاریخ نامعلومی در سال 2015 منتشر شود، اما امروز به بهار سال 2016 موکول شد.

اگر بخواهیم یک دلیل منطقی برای تاخیر هایی که این چند ماه اخیر شاهد بودیم بیان کنیم، بدون شک دلیل تمام این تاخیرات دشوار بودن سازگاری سازندگان با تکنولوژی های نسل بعدی برای ساخت بازی می‌باشد.
منبع

Last edited by a moderator:
اینکه یه عده میگن عیبی نداره و .......اصلا قابل توجیه نیست برای من.اینکه اگه چند ماه دیرتر بیاد محصول بهتری دست مخاطب میرسه مشکل سونی و ناتی داگ و اونا از اول باید برنانه ریزی میکردن برای 2016 و با وعده دادن 2015 خیلی ها رو به خرید زودتر کنسول مجاب نمی کردن
مخصوصا که حالا هم کنسول مشکل بازی داره و اگه کسی از bb خوشش نیاد رسما تقریبا تا سال دیگه AAA انحصاری درست و حسابی بازی نخواهد کرد

در کل حتی اگر سال بعد انچارتد بیاد و متاش 100 هم بشه فرقی در این مساله که سونی تا حالا تو زمینه بازیهای انحصاریش کم کاری کرده و اونطور که باید به خریدارای دستکاهش سرویس نداده رو نمیشه کتمان کرد
ولی خوب دیگه آه و فغان و جیغ و داد نداره و باید صبر کرد:d

.

من نميفهمم اينايى كه شلوغش ميكنند احتمالا اولين نسليه كه كنسول سوني خريدند نسل قبل 2007 يك انچارتد بود2008 هم mgs:gotp و موتور انحصاري ها ميشه گفت از 2009 شروع شد كه سالي 4 5 انحصاري گردن كلفت اومد و تا 2013 ادامه داشت
به شخصه مشكلي از نظر بازي ندارم همين destiny و gta v تا يك سال ديگه هم ارضام ميكنند tlou:re بماند، چه برسه به third party هايي كه 2015 قرار بتركونند.. عزيز دل bloodborn هم در راهه
ولي چه سالي بشه 2016.. ناتي داگ گوريلا سانتا پوليفوني احتمالا مديا مولكول:) ساركزم هاي اون سال و بايد ديد:d
...
كسانى كه براي u4 ميخواستن كنسول بگيرند موندند تا حداقل e3 وگرنه تو اين شرايط اقتصادي به شخصه باورم نميشه كسي از الان براي بازي كه تاريخ مشخصي نداره بهترين حالتشم 1 سال بعد بوده كنسول خريده باشه:d اگر واقعا كنسول نسل جديد خريديد به جاي اين بحث هابشينيد از كنسولتون لذت ببريد، والا من الان 1m پول نقد داشتم (dreaming)راحت كلشو تو 4 ماه اينده بازي ميخريدم نميدونم شما ديگه چي ميخوايد

آخرین ویرایش:
مخصوصا که حالا هم کنسول مشکل بازی داره و اگه کسی از bb خوشش نیاد رسما تقریبا تا سال دیگه AAA انحصاری درست و حسابی بازی نخواهد کرد

.
همین حرف رو دیروز خودم داشتم به یه نفر میگفتم، اما مسئله اینجاست باید تا E3 هم صبر کرد و دید. تقریبا هر سال بازی هایی بودن که توی E3 نمایش داشتن و معرفی شدن و همون سال هم منتشر شدن.

من نميفهمم اينايى كه شلوغش ميكنند احتمالا اولين نسليه كه كنسول سوني خريدند نسل قبل 2007 يك انچارتد بود2008 هم mgs:gotp و موتور انحصاري ها ميشه گفت از 2009 شروع شد كه سالي 4 5 انحصاري گردن كلفت اومد و تا 2013 ادامه داشت
به شخصه مشكلي از نظر بازي ندارم همين destiny و gta v تا يك سال ديگه هم ارضام ميكنند tlou:re بماند، چه برسه به third party هايي كه 2015 قرار بتركونند.. عزيز دل bloodborn هم در راهه
ولي چه سالي بشه 2016.. ناتي داگ گوريلا سانتا پوليفوني احتمالا مديا مولكول:) ساركزم هاي اون سال و بايد ديد:d
...
كسانى كه براي u4 ميخواستن كنسول بگيرند موندند تا حداقل e3 وگرنه تو اين شرايط اقتصادي به شخصه باورم نميشه كسي از الان براي بازي كه تاريخ مشخصي نداره بهترين حالتشم 1 سال بعد بوده كنسول خريده باشه:d اگر واقعا كنسول نسل جديد خريديد به جاي اين بحث هابشينيد از كنسولتون لذت ببريد، والا من الان 1m پول نقد داشتم (dreaming)راحت كلشو تو 4 ماه اينده بازي ميخريدم نميدونم شما ديگه چي ميخوايد

چون سونی نسل قبل 2-1 سال اول از لحاظ انحصاری افتضاح بود دلیل یا مجوزی نمیشه که این نسل هم این طور باشه.نسل قبل تقریبا 7-8 سال طول کشید و تقریبا طولانی ترین نسل بین تمام نسل های کنسولی بود، ولی این نسل معلوم نیست مثل نسل های 5-6 شاید خیلی کوتاه باشه ، این وسط گناه گیمر چیه که یکی دو سالش رو بدون انحصاری درست درمون طی کنه؟

در ضمن وجود بازی های Third Party خوب اصلا و ابدا به کنسول ساز ربطی نداره و وظیفه ی اون از قبال عرضه بازی های انحصاری خوب رو از بین نمی بره.

البته فکر نکنم سونی برای آخر سال اینقدر دست خالی باشه.حتما یک چیزهایی تدارک دیده که تا E3 مشخص میشه

قربان چیزی که از شما دیده شده تو این مدت فقط این بوده تو تمام تاپیکا امتیاز و غیره انحصاری های سونی هستی و بصورت غیر مسقیم دایماً داری میکوبی تو سر انحصاری هاش
الانم واقعاً باید باور کرد که شما نگران گیمر هایی هستی که دارن انحصاری های سونی به اجبار از سر بی بازی ای میخرن ؟ یا نکنه هیچی حالیشون نیست منتظر شما هستن ؟
لطف کن نگرانی هات رو راجب کنسول سونی و بازی هاش واسه خودت نگه دار کسی نخواد بخره این کنسول نمیخره . خسته شدیم تو هر تاپیکی این مسایل هست ... الانم تو تاپیک Uncharted که بهترین New IP نسل قبل بود با فاصله زیاد
قابل توجه شما تو 2006 دستگاه PS3 اومد تو سال اول بعد لانچ دستگاه Uncharted 1 رو داشتیم تو سال بعدترشم Metal Gear 4 اگر اینا انحصاری اشغالن !!! پس من Too Human کجای دلم بزارم ؟

من تو تاپیک کدوم انحصاری سونی نظر دادم؟گرچه اگه نظر بدم هم حق طبیعی منه.الان ربط متا گیر به سونی چیه این وسط؟برای پست دادن در مورد سونی باید از شماها مجوز گرفت؟
در ضمن منظور من این بود که عملکرد نسل قبل سونی مجوزی برای این نسلش نیست و حتی ملاکی برای نتیجه گیری هم نیست.
بخش عمده حرفاتون رو هم من اصلا متوجه نمیشم چه ربطی یه پست من داره.اگر مطلبی در مورد پست داری نقل قول کن در غیر این صورت بهتره به حال خودت خوش باشی

چشمات رو خوب باز کن قربان تو تاپیک مرتبط با انحصاری سونی هستی همین الانشم
من واقعاً قرار نیست لقمه کنم براتون که کامل متوجه شید این قسمتش به عهده خودتونه
ربط متال گیر اینجاست که متال گیر 4 انحصاری سونی و میگی نسل قبل 1و2 سال اول انحصاری سونی افتضاح بود سال 2006 دستگاه اومد سال 2007 آنچارتد 1 سال 2008 هم متال گیر 4 ؟ بازم سخت ربطش ؟
بنده به حال خودم هستم تنها مشکل اینه که نیازی نمیبینیم شما برای افرادی که کنسول سونی خریدن دلسوزی کنی که محکوماً این انحصاری هارو بازی کنن
بحث نظر دادن حق نظر دادنم هیچ ربطی نداره بیشتر بخوام اینجا راجبش بحث کنم

متال گیر یا نمیدونم پرسونا یا یاکوزا و از این دست بازی های که Third Party هستند و هیچ قراردادی هم بین ناشر و کنسول ساز نباشه هیچ ربطی به کنسول ساز نداره چرا که امکان داره ناشر بازی همون فرداش تصمیمش عوض بشه و بازی رو برای کنسول های دیگه هم عرضه کنه.فهمیدن این موضوع زیاد هم سخت نیست.بنده هم نیازی نمی بینم که شما برای ما اینجا تعیین تکلیف بکنی بایت نظر دادمون در مورد سونی یا هر شرکت دیگه.اوکی؟

آخرین ویرایش:
چون سونی نسل قبل 2-1 سال اول از لحاظ انحصاری افتضاح بود دلیل یا مجوزی نمیشه که این نسل هم این طور باشه.نسل قبل تقریبا 7-8 سال طول کشید و تقریبا طولانی ترین نسل بین تمام نسل های کنسولی بود، ولی این نسل معلوم نیست مثل نسل های 5-6 شاید خیلی کوتاه باشه ، این وسط گناه گیمر چیه که یکی دو سالش رو بدون انحصاری درست درمون طی کنه؟

قربان چیزی که از شما دیده شده تو این مدت فقط این بوده تو تمام تاپیکا امتیاز و غیره انحصاری های سونی هستی و بصورت غیر مسقیم دایماً داری میکوبی تو سر انحصاری هاش
الانم واقعاً باید باور کرد که شما نگران گیمر هایی هستی که دارن انحصاری های سونی به اجبار از سر بی بازی ای میخرن ؟ یا نکنه هیچی حالیشون نیست منتظر شما هستن ؟
لطف کن نگرانی هات رو راجب کنسول سونی و بازی هاش واسه خودت نگه دار کسی نخواد بخره این کنسول نمیخره . خسته شدیم تو هر تاپیکی این مسایل هست ... الانم تو تاپیک Uncharted که بهترین New IP نسل قبل بود با فاصله زیاد
قابل توجه شما تو 2006 دستگاه PS3 اومد تو سال اول بعد لانچ دستگاه Uncharted 1 رو داشتیم تو سال بعدترشم Metal Gear 4 اگر اینا انحصاری اشغالن !!! پس من Too Human کجای دلم بزارم ؟

من تو تاپیک کدوم انحصاری سونی نظر دادم؟گرچه اگه نظر بدم هم حق طبیعی منه.الان ربط متا گیر به سونی چیه این وسط؟برای پست دادن در مورد سونی باید از شماها مجوز گرفت؟
در ضمن منظور من این بود که عملکرد نسل قبل سونی مجوزی برای این نسلش نیست و حتی ملاکی برای نتیجه گیری هم نیست.
بخش عمده حرفاتون رو هم من اصلا متوجه نمیشم چه ربطی یه پست من داره.اگر مطلبی در مورد پست داری نقل قول کن در غیر این صورت بهتره به حال خودت خوش باشی

چشمات رو خوب باز کن قربان تو تاپیک مرتبط با انحصاری سونی هستی همین الانشم
من واقعاً قرار نیست لقمه کنم براتون که کامل متوجه شید این قسمتش به عهده خودتونه
ربط متال گیر اینجاست که متال گیر 4 انحصاری سونی و میگی نسل قبل 1و2 سال اول انحصاری سونی افتضاح بود سال 2006 دستگاه اومد سال 2007 آنچارتد 1 سال 2008 هم متال گیر 4 ؟ بازم سخت ربطش ؟
بنده به حال خودم هستم تنها مشکل اینه که نیازی نمیبینیم شما برای افرادی که کنسول سونی خریدن دلسوزی کنی که محکوماً این انحصاری هارو بازی کنن
بحث نظر دادن حق نظر دادنم هیچ ربطی نداره بیشتر بخوام اینجا راجبش بحث کنم

آخرین ویرایش:

در ضمن وجود بازی های Third Party خوب اصلا و ابدا به کنسول ساز ربطی نداره و وظیفه ی اون از قبال عرضه بازی های انحصاری خوب رو از بین نمی بره.

البته فکر نکنم سونی برای آخر سال اینقدر دست خالی باشه.حتما یک چیزهایی تدارک دیده که تا E3 مشخص میشه
موضوع مجوز نیست. حرف من با دوستانی بود که قطع امید کردند و نسل را کوبیدند. مطمئننا مسئولان world wide studio سونی رو هوا تصمیم گیری نمیکنند که جه بازی امسال بیاد چه بازی سال بعد. بعد از خراب کردن order به شخصه خوشحالم که u4 تاخییر خورد چون با وقت بیشتر مطمئننا به کیفیت در خور نام uncharted میرسه. حتما صلاح در این بوده که تاخییر بخوره. یا سانتا و گوریلا با ازادی عمل کامل بدون عجله رو بازی هاشون کار کنند. نتیجشم از الان معلوم برای مثال همین نسل قبل که به نظر شما 2 سال اولش افتضاح بوده به نظر من بهترین حالت ممکن همین سکوت first party ها در 2 سال اول بوده. دلیل حرفم هم اینه که همون 2 سال باعث شد fist party ها بتونند رو سخت افزار و محتوا بازی ها وقت بذارند و بازی های شاهکار تحویلمون بدند. مطمئننا gow3 kz2 u2 hr اگر زودتر ارائه میشدند به کیفیتی که دیدیم نمیرسیدند.
یک نکته هم فراموش کردید. سونی با ارامش شروع میکنه ولی تا اخر نسل با قدرت ادامه میده اینو هم نسل6 دیدیم هم نسل 7. شک نکنید اگر لاین اپ 2013 به اون شلوغی نبود الان وضع انحصاری ها خیلی بهتر بود. tlou beyond gt6 حتی gow:a همشون پتانسیل داشتند که فقط برای نسل جدید طراحی و منتشر شند. ولی سونی برای 80 میلیون نفری که ps3 داشتند بیشتر از این حرف ها ارزش قائل بود.
در کل همیشه همه چیز با خواسته های ما جور نیست. تا جایی که من میدونم اکثر fist party ها حداقل یک سال اول را در سکوت طی میکنند سونی و غیره هم نداره. تاکید میکنم first party نه صرفا انحصاری. اینکه سونی بیستر از third party رو انحصاری های first party تکیه میکنه به نظر من یک نکته کاملا مثبت و به نفع صنعته

آخرین ویرایش:
متال گیر یا نمیدونم پرسونا یا یاکوزا و از این دست بازی های که Third Party هستند و هیچ قراردادی هم بین ناشر و کنسول ساز نباشه هیچ ربطی به کنسول ساز نداره چرا که امکان داره ناشر بازی همون فرداش تصمیمش عوض بشه و بازی رو برای کنسول های دیگه هم عرضه کنه.فهمیدن این موضوع زیاد هم سخت نیست.بنده هم نیازی نمی بینم که شما برای ما اینجا تعیین تکلیف بکنی بایت نظر دادمون در مورد سونی یا هر شرکت دیگه.اوکی؟
ببخشید MGS4 تقریبا 8 سال از انتشارش میگذره و همچنان انحصاریه PS3 مونده ! پس قرار داد بوده و همونطور که می بینی انحصاری موند ! میخوای MGS4 رو مولتی حساب کنیم بگیم PS3 هم 2008 هیچی نداشت ؟ البته بماند که رسما همون 2008 غیر از MGS4 لیتل هم با متای 95 داشت و هر دو از کاندیدای جدی GOTY بودن ! این حرف شما در مورد بازی های مثل تامب رایدر صدق میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or