Uncharted 4 تا بهار 2016 تاخیر خورد

RedShift

کاربر سایت
tyyylm5nxe8c0680ed0q.jpg

اگر امسال قصد برنامه ریزی برای خرید بازی Uncharted 4 را بر روی PS4 داشته اید، بهتر است فعلا دست نگه دارید و عجله نکنید. امروز سونی خبری بسیار ناراحت کننده در رابطه با بازی منتشر کرد. این شرکت امروز انتشار بازی را از سال 2015 به بهار 2016 به تعویق انداخت. در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

دو کارگردان بازی یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley در طی یک بیانیه این نکته را متذکر شدند که به تاخیر انداختن بازی واقعا برای بازی لازم بوده و یکی از دلایل اصلی آن عرضه عنوانی با درجه کیفی درخور انتظارات طرفدار می‌باشد.

از زمان نمایش گیم پلی Uncharted 4: A Thief's End و شکل گرفتن داستان بازی، ما متوجه شدیم که این عنوان بسیار بلند پروازانه تر از آن چیزی است که ما در اصل پیش بینی می کردیم. پس از صرف چندین سال با Nathan Drake تیم ما فهمید که او برای ماجراجویی هایش نیاز به توجه بیشتر دارد و مسلما این بازی سزاوار توجه دقیق به جزئیات است و نیاز به داستان سرایی متفاوت دارد که ناتی داگ با آن شناخته می شود.

بنابراین ما انتخاب دشوار تاخیر بازی را انجام دادیم و مطمئن باشید که این چند ماه اضافه نه تنها موجب خواهد شد که Uncharted 4: A Thief's End به استاندارد های بالایی برسد، بلکه انتظارات طرفداران را از ناتی داگ برآورده می کند.

با تشکر از صبر و شکیبایی شما - ما می دانیم که انتظار برای بازی مشقت بار خواهد بود، اما مطمئن باشید Uncharted 4 نشان می دهد که این مدت انتظار کاملا ارزش خواهد داشت.
تیم ناتی داگ کاملا بر روی ساخت بازی تمرکز خواهد کرد و مطمئن باشید که داستان Nathan Drake آن طور که سزاوارش است بسته خواهد شد.

این بازی در ابتدا قرار بود در تاریخ نامعلومی در سال 2015 منتشر شود، اما امروز به بهار سال 2016 موکول شد.

اگر بخواهیم یک دلیل منطقی برای تاخیر هایی که این چند ماه اخیر شاهد بودیم بیان کنیم، بدون شک دلیل تمام این تاخیرات دشوار بودن سازگاری سازندگان با تکنولوژی های نسل بعدی برای ساخت بازی می‌باشد.
منبع

Last edited by a moderator:
والا من بازی ر گرفتم هیچ آش دهن سوزی هم نبود که رقیب کسی باشه
1- من حرفی از رقیب زدم؟!
2- اینکه شما دوست نداری دلیل بر آش دهن سوز بودن یا نبودنش نیست. تمامی ریسینگ باز های حرفه ای که من میشناسم همشون صبح و شب دارن لذت میبرن از بازی و چالش هاش.

قرار نیست سلیقه همه مثل هم باشه. یکی میتونه کنار بیاد با بازی و پیشرفت کنه، یکی به خاطر سختی بازی همون اول ولش میکنه و لذت بیشتری رو توی عناوین دیگه میبره. به همین راحتیه بحث سلیقه.

بحث داره آف تاپیک میشه. بیخیال. خواستی اگه بریم تو تاپیکش بحث کنیم :دی

آخرین ویرایش:
یه لحظه شک کردم تاپیک خبر بازی درست امدم یا نه چه توهمی ایجا برداشتن بعضی ها مطمئنین دارین راجب U4 صحبت میکنین ؟ جدا از استدیو و همه این حرف ها کجا بازی تاریخ دقیقی برای عرضه داشته که الان شما این همه منتظر بازی بودین ؟

بازی گفته شده بود اواخر 2015 میاد که خوب رفته برای بهار 2016 چه انتظاری بهتر از اینکه بازی بهتری تحویل بگیرین ؟ اگه شما به تاخیر های DC میگین Epic Fail من میگم شاهکار تاریخی بازی قرار بود یه بازی Free to play باشه نه یه بازی دیسکی بازی یه تاخیر خورد روش کار کردن از Free to play شد بازی دیسکی که با آپدیت های بعدی شد یه بازی کامل کامل بدون ایراد اینکه شما با بازی حال نمیکنی الان دیگه بحث به این بر میگرده شما ریسنیگ باز هستی یا نه .

در مورد the order هم همین بازی قبل تاخیر مشخصا یه بازی بیشتر دکمه زنی سینماتیک بوده که بعد از تاخیر و تغییرات به اینجا رسید که برای یک بار انجام بازی به نظر من بازی خوبی بود و خودم به شخصه از بازی لذت بردم اما اینکه تاخیر موجب بد شدن یا نشدن بازی شده بر عکس من میگم کاش بیشتر هم DC هم order تاخیر میخوردن که باز هم بازی های کاملتر و بهتری موقع عرضه بازی به دست مشتری میرسید .

یه لحظه شک کردم تاپیک خبر بازی درست امدم یا نه چه توهمی ایجا برداشتن بعضی ها مطمئنین دارین راجب U4 صحبت میکنین ؟ جدا از استدیو و همه این حرف ها کجا بازی تاریخ دقیقی برای عرضه داشته که الان شما این همه منتظر بازی بودین ؟

چه ربطی داره؟ همین که قرار بود 2015 منتشر بشه خودش خیلی خوحشحال کننده بود و اینکه بین 3 تا 9 ماه هم تاخیر خورده خوب قطعا ناراحت کنندست برای فن ها! بنظر من تاریخ دقیق و انتظار خیلی به هم مربوط نمیشن. ماشین که نیستم که برای یک تاریخ دقیق کوک کنیم و روز به روز بیشتر بشه انتظار!
خود شما اگه بگن Game of Thrones سیزن 5 و 6به علتی مثلا بهبود جلوه های ویژه با 1 سال تاخیر سال بعد و سال بعدش به ترتیب منتشر میشه خودت انصافا ناراحت نمیشی؟

به ND اعتماد كاملي هست ولي بدبختي اينه كه صبر كردن كار بسيار سختيه :|:((
الان روي پاييز سالي كه داره مياد حساب كرده بوديم كه عملا" رفت براي يك سال ديگه :|:((

چه ربطی داره؟ همین که قرار بود 2015 منتشر بشه خودش خیلی خوحشحال کننده بود و اینکه بین 3 تا 9 ماه هم تاخیر خورده خوب قطعا ناراحت کنندست برای فن ها! بنظر من تاریخ دقیق و انتظار خیلی به هم مربوط نمیشن. ماشین که نیستم که برای یک تاریخ دقیق کوک کنیم و روز به روز بیشتر بشه انتظار!
خود شما اگه بگن Game of Thrones سیزن 5 و 6به علتی مثلا بهبود جلوه های ویژه با 1 سال تاخیر سال بعد و سال بعدش به ترتیب منتشر میشه خودت انصافا ناراحت نمیشی؟
اقا فهمیدیم شما ناراحتی. چند بار تو تاپیک خود بازی هم گفتی اینجا هم داری ادامه میدی:|

نه عزیز من چرا نارحت بشم به شخصه به روز کار میکنم الان بازی چی هستش چی میتونم بازی کنم یا هفته بعد قراره چه بازی عرضه بشه به 6 ماه یا حتی 3 ماه بعد هم فکر نمیکنم .;)
خوب خورده نارحتی من چه دردی دوا میکنه ؟ زودتر عرضه میشه چی ؟ من به عنوان طرفدار میتونم چیکار کنم برم کتاب بخونم یا اینکه بشینم قسمت های قبلی دوباره تماشا کنم اگه خیلی طرفدار سریال GOT هستم که به شخصه هر دو این کارها رو انجام میدم .;)
حالا طرفدار بازی تاریخ مشخص نبوده دقیقا چه تاریخی میاد گفته شده حدودی کی حالا 3 ماه تاخیر خورده تا موقع عرضه بازی بشین بقیه بازی ها رو بازی کن .

تورو جون هر کی رو دوست دارید DC رو قاطی دیگر بازی ها نکنید. DC هیچ وقت فیل نشد، فقط به خاطر ایرادات لانچش کوبیده شد که اونا هم برطرف شدن.

اصلا فیل نشد , کی کجا ؟! خودِ سازنده هاشم قبول کردن و عذر خواهی ام کردن , حالا فقط واسه شما فِیل نشده بحثش جداست اون

هرچند بسیار ناراحت شدم، اما خداییش اگه همون 2015 عرضه میشد و مشکلاتی داشت که حالا بعدا میخواستن با DLC و آپدیت حلش کنن، خود ماها نمیگفتیم ای بابا میمردی یکی دو ماه دیرتر عرضه کنی اما بازیت کامل باشه؟!!!!!
پس Please Wait........
:d

هرچند بسیار ناراحت شدم، اما خداییش اگه همون 2015 عرضه میشد و مشکلاتی داشت که حالا بعدا میخواستن با DLC و آپدیت حلش کنن، خود ماها نمیگفتیم ای بابا میمردی یکی دو ماه دیرتر عرضه کنی اما بازیت کامل باشه؟!!!!!
پس Please Wait........
:d
Good Point :d
برای من بهتر شد :d کلی بازی ناتموم دارم :-" اینجوری با خیال راحت تر میشه از U4 لذت برد :d فعلاً مجبوریم با BB و B-Man بسازیم :d و صد البته شاهکار تمام دوران Persona 5 :-"

حیف شد ، واقعا به این U4 نیاز داشت PS4 مخصوصا بعد از TO و DC با اون نمرات.
البته BB هم هست که مطمینا موفق ظاهر میشه ، ولی بازم تقریبا 5-6 ماه خالی از AAA پر خرج ـه !
در نهایت اگر باعث میشه بازی بهتر بشه ، پس همون بهتر که تاخیر بخوره چون U آی پی خیلی بزرگیه.

یعنی این بلود بورن دیگه خراب کنه.واقعا عجیب میشه اگر این ژآپنی های سونی به خاطر این ننگ از شرمندگی خودکشی دسته جمعی نکنند.با توجه به روحیه شرمندگی و غرور امیزی که دارند.
البته خودم ps4 دارم

یعنی این بلود بورن دیگه خراب کنه.واقعا عجیب میشه اگر این ژآپنی های سونی به خاطر این ننگ از شرمندگی خودکشی دسته جمعی نکنند.با توجه به روحیه شرمندگی و غرور امیزی که دارند.
البته خودم ps4 دارم
بهمن سال پیش خریدم کنسول رو هنوزم که هنوزه
تنها انحصاری که بهم چسبیده I:SS و تلو (نسل قبل تجربش نکردم) بود
امیدوارم سونی حداقل چند تا از بازی های خوبه نسل قبل رو ریمستر کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or