سعي كن وقتي يه نفرو كشتي يا چند تا تير مونده كه خشاب عوض شه خودت RELOAD كني هميناین لعنتی امروز کلی وقتمو گرفته ! همش خودم Reload میکنم و 50 تا رو هم میکشم اما . . .یه ویدئو هم دانلود کردم دقیقا عین اون رفتم اما باز . . .
میشه یکم بیشتر توضیح بدین
سعي كن وقتي يه نفرو كشتي يا چند تا تير مونده كه خشاب عوض شه خودت RELOAD كني هميناین لعنتی امروز کلی وقتمو گرفته ! همش خودم Reload میکنم و 50 تا رو هم میکشم اما . . .یه ویدئو هم دانلود کردم دقیقا عین اون رفتم اما باز . . .
سعي كن وقتي يه نفرو كشتي يا چند تا تير مونده كه خشاب عوض شه خودت RELOAD كني همين
احمد تو آخر چپتر 19 ميتوني راحت بگيريش!!!تنهایی فکر کردی مصطفی ؟!؟ :d
من همین کارو میکنم اصلا تروفی رو نمیده ! تا 60 هم میکشم و حواسم کاملا جمع ـه تا خشاب رو خودم عوض کنم اما نمیشه !!!
یه سوال : میشه اگه دشمن کم آوورد از چک پوینت Restart کنیم یا قبول نمیکنه ؟!؟
احمد تو آخر چپتر 19 ميتوني راحت بگيريش!!!
آخرهاي چپتر 19 اوجا كه چند نفر بالاي خرابه ها هستن، قبل از اينكه اون عربهاي اسب سوار بيان و تو سوار اسبشون بشي.
وقتي كه يكي از دشمن هات يقتو ميگيه و از بالاي نرده بان ميندازدت پايين!!! بازي رو يك بار Saveش كن بعد سه نفر از دشمات رو پشت سرهم بزن فقط خواست باشه كه وقتي گلوله هات داره تموم ميشه دستي Reload كني. وقتي 2-3 نفر از دشمنهات رو كشتي استارت رو بزن و بازي رو يك بار ديگه Saveش كن البته روي سيو قبليت نزنش، بعد اين كه سيوش كردن سيو اوليت رو دوباره loadش كن و همينطور ادامه بده!! ضمنا ميتوني با اين روش تروفيه Survivor رو هم راحت بگيريش :d

احمد لج نكرده، حتما Saveها رو اشتباهي ميزني!! اولش من خودم هم Saveها رو قاطي كردم :d3 تا ویدئو دانلود کردم دقیقا عین اونا رفتم و اسلحه رو خودم Reload میکنم ! پیر شدم نمیدونم چشه !!! رو 97 % گیر کردم این لعنتی نمیزاره پلات شه !
یبار خودم تعداد دشمنارو شمردم دیدم دشمن کم نیست ! دقیقا هم ویدئو توی اون چپتر که گفتی بود و توی ویدئو تروفی رو داد اما من اونجا داشتم دیوونه میشدم !
توی ویدئو بعد کشتن هر دشمن یبار Reload میکنه منم هرکی رو میکشم ریلود میکنم ! اما تروفی رو نمیده !!! لج کرده :d
اون 75 نفر رو بايد پشت سر هم بزني بدون مكس، براي لود و سيو هم بايد 2 تا سيو جدا داشته باشي، تو اون قسمتي كه گفته شده، بازي رو سيو كن، بعد 2-3 نفر رو بكش، دوباره بازي روي سيو كن، بعد سيو كردن از بازي خارج شو (Quit Game) دوباره سيو رو لودش كن!! و همينطور ادامه بده تا تروفي رو بگيريش، البته شايد مثل من اولش قاطي كني :dدوستان اين سيو و لود رو ميشه براي من توضيح بديد با تشكر.
راستي من تو مرحله ي chateu 74 نفرو كشتم بعدش تا اين كه اولين دشمن ها هم بيان نمردم ولي وقتي يكي ديگه رو كشتم رو همون 74 گير كرد و تروفيش رو نداد چرا؟
مرحله ی هفت اونجا که موشک باران میشه جلوترش اسنایپ افتاده که اگر تیر بزنی دوبارهمهمات میده بهت . من اونجا گرفتم این تروفی رو . راستی پلات هم کردم کمک خواستی منو اد کناین لعنتی امروز کلی وقتمو گرفته ! همش خودم Reload میکنم و 50 تا رو هم میکشم اما . . .یه ویدئو هم دانلود کردم دقیقا عین اون رفتم اما باز . . .
*رو بهم داد.نمیدونم شانسی بود یا نه.Buddy System
یک بازی همکاری*:d*یا همون Cooperative رو به اتمام برسونید (آنلاین)
Thrillseeker رو نمیده.
چند بار در حال چرخش تفنگ هم عوض کردم ولی ترافی را نداده
اگه فن و فنون خاصی داره مثلا پشت هم باشه یا غیره بگین ما هم بهرهمند شیم
یا اگر می تونید این روش save رو به طور کامل توضیح بدین من هر کاری کردم نفهمیدم
نباید تیر تفنگ برداری که باید تفنگ برداری یه تفنگ رو از روی زمین بردار وقتی که برداشتی دیدی که تفنگ قبلیت روی زمین همونجا افتاده 20 بار از روش برو و بیا غلت بخور تفنگ بردار تروفی رو میده ..آقا من نمی دونم چرا ولی تاحالا 2000 بار دور خودم چرخیدم و تیر تفنگ بر داشتم ولی این تروفی را نگرفتمچند بار در حال چرخش تفنگ هم عوض کردم ولی ترافی را نداده
اگه فن و فنون خاصی داره مثلا پشت هم باشه یا غیره بگین ما هم بهرهمند شیم
این ترافی که باید 50 نفر رو بصورت auto تیر عوض کنیم و بکشیم باید پشت سر هم باشه؟اگه آره یک مرحله ی خوب معرفی کنید ممنون می شمیا اگر می تونید این روش save رو به طور کامل توضیح بدین من هر کاری کردم نفهمیدم
ببخسید که زیاد سوال کردم آخه فقط همین دو تا مونده.