ARTiCiX
Gold User
چرا انقدر کور شدم جدیدا:d
درست چک کردم ها ولی یکی دوتا رو جا گذاشتم
مرسی ارشیا جون دمت گرم ویرایش شد
خواهش میشه به سلامتی :d..
چرا انقدر کور شدم جدیدا:d
درست چک کردم ها ولی یکی دوتا رو جا گذاشتم
مرسی ارشیا جون دمت گرم ویرایش شد
خب چرا؟ مگه این چشه؟دوستان اگه میشه لطفا ویدئو های گنج از سایت ps3تروفی اپلود کنید فرمت wmw
مثل un2
اینایی که گفتی رو نمیشه ازشون فیلم گزاشت.واسه گرفتن reload master دقت کن که از یه اسلحه با خشاب زیاد استفاده کنی مثل M9 یا AK47 و هربار هم که کسی رو میکشی reload کن تا حساب خشاب از دستت در نره.گرفتن rolling ammo master هم رو easy سخت نیست اما اگه حوصله نداری و میخوای farm اش کنی بهترین کار اینه که تو یه محیط،دشمنا رو کامل بکشی و بعد بری کنار یه اسلحه ای که نداری وایسی؛یعنی اگه برای مثال AK47 داری بری کنار یه M9 یا یه G-Mal و ... وایسی و دایره رو بزنی و در حین حرکت rolling به محض ظاهر شدن علامت مثلث،مثلث رو فشار بدی تا اسلحه معاوضه بشه.بعد برعکس همین کار رو انجام بده و این قدر این کار رو تکرار کن تا تروفی ظاهر بشه.Reload Master
Rolling Ammo Master
فیلم بزارید لطفا
دوسته عزيز در اين درجه سعي كن هميشه سنگر بگيري و تا ميتوني بدون نشونه گرفتن شليك كن(بدون L 1)واسه اینکه بازی رو رو درجه سختی آخر تموم کرد میشه از همون چپتر آخر این کارو انجام داد یا حتما باید از اول بازی شروع کرد؟:-o
درجه سختی آخر که کار حضرت فیله سریع میکشنت
مرحله ی هفت اونجا که موشک باران میشه جلوترش اسنایپ افتاده که اگر تیر بزنی دوبارهمهمات میده بهت . من اونجا گرفتم این تروفی رو . راستی پلات هم کردم کمک خواستی منو اد کناین لعنتی امروز کلی وقتمو گرفته ! همش خودم Reload میکنم و 50 تا رو هم میکشم اما . . . یه ویدئو هم دانلود کردم دقیقا عین اون رفتم اما باز . . .
میشه یکم بیشتر توضیح بدین