Uncharted 3: Drake’s Deception

بازي سنتر 81 هزار تا كاربر داره يكي نيست كمك كنه...........؟
فکر کنم منظورت این باشه :دی

uncharted3wallpuzzle.gif

Uncharted 3 Walkthrough Chapter 6 - The Chateau

• Like
Reactions: Sega_genesis
داشتیم یه تجدید میثاقی میکردیم با آنچارتد یه تیکه دیدم دور از لطف بود نذارمش. :دی
توی مرحله سوریه همون اولاش این تیکه رو دیدم براتون عکس گرفتم.

اونجا که به زبان عربی نوشته الیداکر غلطه :دی نمیدونم این اشتباه چطور رخ داده آخه. درستش التذاکر که میشه همون Tickets. :d
زنگ بزنیم N a u g h t y Dog واسش یه پچ بدن بیرون :))

• Like
داشتیم یه تجدید میثاقی میکردیم با آنچارتد یه تیکه دیدم دور از لطف بود نذارمش. :دی
توی مرحله سوریه همون اولاش این تیکه رو دیدم براتون عکس گرفتم.

اونجا که به زبان عربی نوشته الیداکر غلطه :دی نمیدونم این اشتباه چطور رخ داده آخه. درستش التذاکر که میشه همون Tickets. :d
زنگ بزنیم N a u g h t y Dog واسش یه پچ بدن بیرون :))
فقط میخواستن یچیز عربی بلغور کنن و گرنه کی میفهمه اینجا چی نوشته از خارجی ها مثل BF3 چرت پرت فارسی نوشته بود

• Like
فقط میخواستن یچیز عربی بلغور کنن و گرنه کی میفهمه اینجا چی نوشته از خارجی ها مثل BF3 چرت پرت فارسی نوشته بود
دوستمون راست میگه!
من در حد عربی دبیرستان که بلدم نگاه انداختم تمام ترجمه ها درست بودش!
حتی من تو سایت های خارجی مثلا برای آنچارتد 2 دیده بودم که ملت تمام دیالوگ های اون یارو تبتیه (اسمش تیزن یا چنین چیزی بود فکر کنم) رو ترجمه کرده بودند!
دوستمون خوب گفتند. ناتی داگ رو با هیچ جایی مقایسه نکن!

دوستمون راست میگه!
من در حد عربی دبیرستان که بلدم نگاه انداختم تمام ترجمه ها درست بودش!
حتی من تو سایت های خارجی مثلا برای آنچارتد 2 دیده بودم که ملت تمام دیالوگ های اون یارو تبتیه (اسمش تیزن یا چنین چیزی بود فکر کنم) رو ترجمه کرده بودند!
دوستمون خوب گفتند. ناتی داگ رو با هیچ جایی مقایسه نکن!

ناتی داگ رو با بقیه مقایسه نکن؛ هرگز! :d
چیز مهمی نیست بابا سخت نگیرد نگفتم ترجمه همش نادرسته ....

باید با یه زاویه خاصی زوم کنی با چراغت روی دیوار که انگاری یکی داره با نیزه میزنه تو شکم اون یکی ! یعنی باید سایه این سکانس رو رو درست کنی . از پله که میری پایین یکم برو دست راست بعد زوم کن ، صحنه رو که دیدی ، چراغ رو فرو کن تو سوراخ زمین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or