Uncharted 3: Drake’s Deception

Naughty Dog FTW !!!

dphrgcu3h29l9fg6h4z.jpg

اين عكس و صفحه ي پيشم گذاشته بودن خداييش پيشرفت فوقالعاده كاملا مشخصه ... يه چي در حد U1 به U2 هستش ... :d
ندیدم :دی. این نشون میده که ناتی داگ چقدر روی پولیش بازی وقت میزراه و بقول خودشون تا ثانیه آخر و تا جائی که بتونن بازی رو پیشرفت میدن. خیلی امید دارم که بتونه موفقیت گرافیکی نسخه دوم رو تکرار کنه .

تریلر TV Spot هم دیدم فوق العاده بود مخصوصاً صحنه آخرش !!!

دیروز نشستم U1 رو بعد مدت ها دوباره بازی کردم :d همون نسخه اولش هم خدایی بازی کاملی بود :x نسخه دوم هم که فوق العاده ! رضا ، شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d

رضا ، شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d
موفقیت گرافیکی ربطی به تکرار متااسکور فضائیه نسخه قبل نداره :دی بنظر خودم بین 90 تا 92 خواهد بود .

چه آدرنالینی بده این نسخه !!!!
39xav41c0f7s4i4j9uld.jpg

Nathan Can Fly :d !
یعنی این بدعتی که GOW III با اون مرحله ی پرواز و سقوط آزادش گذاشت انقدر خفن بود که هر روز تو بازیهای بیشتری میبینیمش :دی
شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d
باور کن به 90 نمیرسه :دی ببینید کی گفتم :دی اگه حتی به قول شماها بین 90-93 هم بود یه چیزی مهمون من :دی(به صورت توافقی :دیLOL)

• Like
Reactions: Tommy Fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or