Uncharted 3: Drake’s Deception

Naughty Dog FTW !!!

dphrgcu3h29l9fg6h4z.jpg

اين عكس و صفحه ي پيشم گذاشته بودن خداييش پيشرفت فوقالعاده كاملا مشخصه ... يه چي در حد U1 به U2 هستش ... :d
ندیدم :دی. این نشون میده که ناتی داگ چقدر روی پولیش بازی وقت میزراه و بقول خودشون تا ثانیه آخر و تا جائی که بتونن بازی رو پیشرفت میدن. خیلی امید دارم که بتونه موفقیت گرافیکی نسخه دوم رو تکرار کنه .

تریلر TV Spot هم دیدم فوق العاده بود مخصوصاً صحنه آخرش !!!

دیروز نشستم U1 رو بعد مدت ها دوباره بازی کردم :d همون نسخه اولش هم خدایی بازی کاملی بود :x نسخه دوم هم که فوق العاده ! رضا ، شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d

رضا ، شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d
موفقیت گرافیکی ربطی به تکرار متااسکور فضائیه نسخه قبل نداره :دی بنظر خودم بین 90 تا 92 خواهد بود .

چه آدرنالینی بده این نسخه !!!!
39xav41c0f7s4i4j9uld.jpg

Nathan Can Fly :d !
یعنی این بدعتی که GOW III با اون مرحله ی پرواز و سقوط آزادش گذاشت انقدر خفن بود که هر روز تو بازیهای بیشتری میبینیمش :دی
شاید بتونه گرافیک کنسولی رو بگیره ولی فکر نمی کنم متای 96 رو دوباره بیاره :d از نظر من رو 93 ایناست :d
باور کن به 90 نمیرسه :دی ببینید کی گفتم :دی اگه حتی به قول شماها بین 90-93 هم بود یه چیزی مهمون من :دی(به صورت توافقی :دیLOL)

• Like
Reactions: Tommy Fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or