Uncharted 3: Drake’s Deception

دقیقا کدوم فیزیک خفن!؟:دی
پ.ن:دوستان شلیک نکنین!من خودیم!:دی فقط گفتم شاید چیزی نشون دادن که من ندیدم چون تو U1 و 2 تنها چیزی که وجود نداشت فیزیک خفن بود:دی
خودشون گفتن روی فیزیک خیلی کار کردن، توی نمایش GC چیز خاصی در این مورد ندیدیم اما E3 فیزیک آب بازی و Dynamic Envorinment فضای کشتی بینظیر بود, فرور ریختن داینامیک اون کاخ در اثر آتش سوزی هم که یک سال پیش نشون دادن عالی بود. تا الان کلاً زیر 15 دقیقه از گیم پلی بازی رو دیدیم, مطمئناً توی نسخه نهائی سورپرایز های خیلی بزرگی در این مورد خواهیم داشت, پلیز ویت :دی !

خودشون گفتن روی فیزیک خیلی کار کردن، توی نمایش GC چیز خاصی در این مورد ندیدیم اما E3 فیزیک آب بازی و Dynamic Envorinment فضای کشتی بینظیر بود, فرور ریختن داینامیک اون کاخ در اثر آتش سوزی هم که یک سال پیش نشون دادن عالی بود. تا الان کلاً زیر 15 دقیقه از گیم پلی بازی رو دیدیم, مطمئناً توی نسخه نهائی سورپرایز های خیلی بزرگی در این مورد خواهیم داشت, پلیز ویت :دی !
رضا آب کاری ندارم :d ولی آتیش دیگه خودتم میدونی کاملاً اسکریپت شده بود !!!
بر یه دور دیگه ویدو نگاه نکن ! یسری جاها آتیش در یه محدوده ثابت و بی تاثیر نسبت به محیط ـه ، یسری جاها هم شروع میکنه به حرکت میکنه و اجسام دور برش رو تحت تاثیر قرار میده و میسوزنه !!! بنظرت این یعنی چی ؟؟؟ :d
اولاً اون ویدئویی که دیدیم مال آلفا بویلد بازی بود دوماً خود Arne meyer توی Playstation.blog.com گفته بود آتش کاملاً داینامیک مجیط رو تحت تاثییر قرار میده یعنی اگر توی همون سکانس صبر کنی به زیبائی آتیش گرفتن کاخ و از بین رفتنش (ـت
biggrin1.gif
) رو مشاهده میکنی سوماً اون ویدئو ها ضبط شده و لاین مشخصی داشتند که درست نمیشد این موارد رو تشخیص داد اما این مهم رو خود ND تایید کرده.
الان میام پروفایلت حالیت میکنم :d

آخرین ویرایش:
رضا آب کاری ندارم :d ولی آتیش دیگه خودتم میدونی کاملاً اسکریپت شده بود !!!
بر یه دور دیگه ویدو نگاه نکن ! یسری جاها آتیش در یه محدوده ثابت و بی تاثیر نسبت به محیط ـه ، یسری جاها هم شروع میکنه به حرکت میکنه و اجسام دور برش رو تحت تاثیر قرار میده و میسوزنه !!! بنظرت این یعنی چی ؟؟؟ :d
اولاً اون ویدئویی که دیدیم مال آلفا بویلد بازی بود دوماً خود Arne meyer توی Playstation.blog.com گفته بود آتش کاملاً داینامیک مجیط رو تحت تاثییر قرار میده یعنی اگر توی همون سکانس صبر کنی به زیبائی آتیش گرفتن کاخ و از بین رفتنش (ـت :دی ) رو مشاهده میکنی سوماً اون ویدئو ها ضبط شده و لاین مشخصی داشتند که درست نمیشد این موارد رو تشخیص داد اما این مهم رو خود ND تایید کرده.

رضا الان پروفایلت میره رو هو:دیا(شوخی بود یعنی داش مصطفی سرور ماست) رضا یعنی میگی نیم ساعت اونجا وایسیم کل ساختمون آتیش میگیره دیگه ؟ :دی
دقیقاً این چیزی بووده که خود ناتی داگ گفته، حالا دو ماه دیگه خود بازی میاد دستمون یک تست میزنیم در ایت مورد نتیجه کار رو اعلام میکنیم :دی !

انقد هایپ نده رضا :دی
در مورد قابلیت های خود بازی هم بحث کردن میشه هایپ :دی عجب دوره زمونه ای شده :دی !

آقا بعضیا فوق العاده دارن هایپ میدن . اجازه ندین این منافق ها وارد اینجا بشن . بابا اصلا آنچارتد چیزه خاصی نداشته تا حالا مگه نه ؟ یکم گرافیکش متوسطه بقیه چیزاشو بنداز دور . من که اصلا خوشم نمیاد . حیف نیس آدم گیرز 3 رو با اون فیزیک فوق العاده با اون گیم پلی با اون گرافیک ناب با اون داستان ستودنی ول کنه بیاد منتظر این مرتیکه نیتن بمونه ؟ با اون چفیه ش
جون من حرفمو قبول کنین آخ اینا بد جوری دارن هایپ میکنن آنچارتد رو . مخصوصا اون مصطفی

خب در اینکه گرافیک unchared3خارقالعادست و تمام رقباش رو قورت میده شکی نیست ... ولی به هیچ وجه انتظار جهش un1 به 2 رو نداشته باشید un2 به قدری کامل بود که نشه فراتر از اون رفت و همین حالاشم واسه خیلیا رسیدن به چنین سطحی جزء رویاهای شبانست ...

• Like
Reactions: hosein me
موقعی که بازی بیاد معلوم میشه که برتری از ان کیست................من که خودم مطمن هستم باز با یه گیم فوق العاده طرف هستیم از همه لحاظ چه گرافیک چه گیم پلی

والا اون موشن کپچری که ما تو این سه نسخه بازی دیدیم ( هر کدوم تو زمان خودش ) از تمام بازی های هم دوره اش بهتر بوده.
فیزیک بازی از نظر دوستان اسکریپت شده است ! ( والا اون چیزی که ما دیدم یه چیز دیگه بوده حتما) فرضا اسکریپت شده هم باشه ، من موندم چرا از این فیزیک های اسکریپت شده عظیم توی صحنه های گیم پلی سایر بازی ها نمی بینیم؟!!!

والا باز همون حس انچارتد تو خیلی از بازیها هست...به خیال خودت انچارتد بهترین بازیه تاریخه الان دیگه/!!!!

بیخیال موفق باشی فقط یکم دیدتو بازتر کن...[/QUO
دوست عزیز مثل اینکه شما خیلی دوست داری این بازیرو ببری زیر سوال و تخریبش کنی ؟..................معمولا تایپیکی که مختص یه بازی هست طرفداراش میرن اونجا تا اطلاعاتشون درباره بازی بیشتر بشه نه اینکه نصف تایپیک بحث vs باشه

والا اون موشن کپچری که ما تو این سه نسخه بازی دیدیم ( هر کدوم تو زمان خودش ) از تمام بازی های هم دوره اش بهتر بوده.
فیزیک بازی از نظر دوستان اسکریپت شده است ! ( والا اون چیزی که ما دیدم یه چیز دیگه بوده حتما) فرضا اسکریپت شده هم باشه ، من موندم چرا از این فیزیک های اسکریپت شده عظیم توی صحنه های گیم پلی سایر بازی ها نمی بینیم؟!!!
اره یکی از بهترین نکات مثبت انچارتد 2 همین فیزیک بازی بود که عالی کار شده بود تعجب میکنم دوستان میگن بازی فیزیک خاصی نداشت
شماره 3 هم بدون شک باید شاهد فیزیک زیبا باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or