دقیقاً می خواستم به همین نکته اشاره کنم ! دیگه اینا هر چی ایده و ... داشتن پای 2 ریختنکاشکی قسمت داسنانی بازی رو بیشتر از نسخه ی قبل کنن..و نکته ای که تریلر گیمز کام دیدم این بود...اون قسمتی که النا به نیت کمک می کنه تا سوار هواپیما بشه خیلی شبیه اون قسمت تو نسخه ی دو بود که می خواست سوار قطار بشه..و اونجایی که بار و اون ماشینه از هواپیما پرت میشن پایین شبیه اون قسمتی بود که نیت از قطار اویزون میشه ...و کلا دیدن این صحنه های تکراری ناامیدم کرد..
از نظر من حرفت قابل قبول نیست:d...اینطوری 90% از بهترین بازی ها هم تکراری به حساب میان...از mgs و GTA تا GOW ....همین الان من میتونم شرط ببندم شماره بعدی GTA تو یکی از ماموریت ها باید بانک بزنی...دوستان ()نظری درباره ی حرفام ندارن؟؟؟؟یه خورده بحث کنیم......
بازی بی نقص که نداریم ولی من این رو ندیدم !این لینکی که اریا گزاشته بود رو دانلود کردم ! یه بار دیگه خفن فک ام افتاد !!! تنها یه چیزی تو تریلر به عنوان ایراد می شه ازش نام برد که حالا نمی دونم بخاطر تریلر بود یا چیزه دیگه . اگه دقت کرده باشین تکسچر های چرخ هواپیما دیر لود می شه !! کسی به این توجه کرد ؟ :d یا توهم منه ؟ :d