Uncharted 3: Drake’s Deception

اوه مای گاد ! تریلر گیمز کام عجب پشم ریزونه :دی :-o
خیلی خفن بود من نمیخواستم بخرمش چون از مولتی بتا حالم به هم خورد اما نظرم عوض شد :دی

تریلرهای off screen ـه مولتی مربوط به همین مَپه بیابون داره نم نم آپ میشه تو UTube ! از دست ندین ! :d

من نمیخواستم بخرمش چون از مولتی بتا حالم به حم خورد اما نظرم عوض شد :biggrin1:
خریدش از نون ـه شب هم واجب تر شده الآن ( هایپ زدگی ) ! :d

تریلر فوق شاهکار بود هر بار که یه تریلر و عکس از بازی میاد بیشرفت بازی نسبت به تریلر قبلی کاملا محسوسه :d یه تیکش که نیت از بالا میبره تو اون جعبه معبه ها با برت شدن جعبه ها به این طرف اونطرف فکم با زمین اصابت کرد!

هر چی آدم میخواد از هایپ زدگی دوری کنه مگه میشه!!!!!!!!!!!
تریلر رو دیدم . اکشن بازی خوب یود . گرافیک خوب بود . طراحی چهرها بهتر و بالاتر از خوب بود . موزیک خوب بود
.
.
.
.
.
.
( بیخیال هایپ زدگی. به جای صفت خوب ، صفت عالی رو بذارید و دوباره متن رو بخونید)

کاشکی قسمت داسنانی بازی رو بیشتر از نسخه ی قبل کنن..و نکته ای که تریلر گیمز کام دیدم این بود...اون قسمتی که النا به نیت کمک می کنه تا سوار هواپیما بشه خیلی شبیه اون قسمت تو نسخه ی دو بود که می خواست سوار قطار بشه..و اونجایی که بار و اون ماشینه از هواپیما پرت میشن پایین شبیه اون قسمتی بود که نیت از قطار اویزون میشه ...و کلا دیدن این صحنه های تکراری ناامیدم کرد..

کاشکی قسمت داسنانی بازی رو بیشتر از نسخه ی قبل کنن..و نکته ای که تریلر گیمز کام دیدم این بود...اون قسمتی که النا به نیت کمک می کنه تا سوار هواپیما بشه خیلی شبیه اون قسمت تو نسخه ی دو بود که می خواست سوار قطار بشه..و اونجایی که بار و اون ماشینه از هواپیما پرت میشن پایین شبیه اون قسمتی بود که نیت از قطار اویزون میشه ...و کلا دیدن این صحنه های تکراری ناامیدم کرد..
دقیقاً می خواستم به همین نکته اشاره کنم ! دیگه اینا هر چی ایده و ... داشتن پای 2 ریختن :دی توی 3 فک نمیکنم زیاد خبری باشه !

دوستان ()نظری درباره ی حرفام ندارن؟؟؟؟یه خورده بحث کنیم......
از نظر من حرفت قابل قبول نیست:d...اینطوری 90% از بهترین بازی ها هم تکراری به حساب میان...از mgs و GTA تا GOW ....همین الان من میتونم شرط ببندم شماره بعدی GTA تو یکی از ماموریت ها باید بانک بزنی...
هر شماره از انچارتد ,ناتی داگ سعی میکنه یک بازی کاملا جدید به مخاطبش تحویل بده و هر چی که فکر کنی رو تغییر بده...تریلر جدید رو که دیدی!! 80% انیمیشن ها تغییر کرده...
یا همین لوکیشن های بازی!تا حالا تو چند تا گیم تونستی بازی در یک کشتی در حال غرق رو تجربه کنی؟یا یک هواپیما در حالت سقوط؟
ناتی داگ نشون داده تا موقعی که ایده داشته باشه از یک IP استفاده میکنه,زمانی هم که احساس کنه بازیش داره تکراری میشه مطمئنا میره دنبال یک IP جدید و اینرو تو دو نسل قبلی ثابت کرده....

یعنی وقتی لول طراحی مپ های مالتی پلیر بازی در همچین سطحیه وای بحال لوکیشن های بخش Desert بازی :دی !
50 (5).jpg

طوفان شنی رو که آریا گفت میتونید اثرات کوچکیش رو توی شات بالا ببینید .

• Like
Reactions: Kainé
این لینکی که اریا گزاشته بود رو دانلود کردم ! یه بار دیگه خفن فک ام افتاد !!! تنها یه چیزی تو تریلر به عنوان ایراد می شه ازش نام برد که حالا نمی دونم بخاطر تریلر بود یا چیزه دیگه . اگه دقت کرده باشین تکسچر های چرخ هواپیما دیر لود می شه !! کسی به این توجه کرد ؟ :d یا توهم منه ؟ :d

این لینکی که اریا گزاشته بود رو دانلود کردم ! یه بار دیگه خفن فک ام افتاد !!! تنها یه چیزی تو تریلر به عنوان ایراد می شه ازش نام برد که حالا نمی دونم بخاطر تریلر بود یا چیزه دیگه . اگه دقت کرده باشین تکسچر های چرخ هواپیما دیر لود می شه !! کسی به این توجه کرد ؟ :d یا توهم منه ؟ :d
بازی بی نقص که نداریم ولی من این رو ندیدم ! :دی یه عکس از اون تیکه میذاری ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or