Uncharted 3: Drake’s Deception

سلام
بچه ها یه مولتی پلیر پک رایگان هست که حجمشم حدودا 850 مگ هستش و به چند زبان مختلفه,کسی اینو دانلود کرده که لطف کنه چه چیزایی هست تو این پک که ببینم اگه ارزششو داشت دانلود کنم؟
ممنون

@SCORPIONGET

من خودمم تو دو تا پست قبليم گفتم جوري نيست كه بخواي بشيني بازي كني!فقط براي نگاه كردنه!صحنه هاي سينماتيك بازي تو 3D مهيج تر و جالب تر ميشن

خب اصل حرف منم همین بود یعنی کلی اون حرف رو زدم ، مگرنه ممکنه گاهی صحنه های سینماتیک و لوکیشن ها قشنگ از آب دراومده باشن چون من چند جا رو بیشتر سه بعدی بازی نکردم !

اون مرحله به نظرم واقعا زيبا و خوب بود (باز هم ميگم فقط براي تماشا نه بازي)
شما رو چه تلويزيوني بازي ميكردي؟چند هرتز بوده؟

سامسونگ 46 اینچ ، 240 هرتز

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام آقا یه سوال که شاید از بحثتون دور باشه :
جدیدا یه نسخه از این بازی رو گرفتم پیغامی که دستگاه میده میگه فقط بازی از رو هارد اکسترنال اجرا میشه و از رو هارد اجرا نمیشه میشه کاریش کرد که از رو هارد ابنترنال دستگاه اجرا بشه؟
آره من full game multy ـش رو دانلود کردم حدود 4.5 گیگ بود خیلی خوبه همه ی چیزایی که باز کردی قبلا هم توش میاد
راستی کسی نمیدونه کدوم قابلیتش نشونه رو روی دشمن میاره
بهترین pistol ـش هم کدومه کلا از همه نظر

آخرین ویرایش:
  • Like
ببحشید این سوالو می پرسم. جایی پیدا نکردم
انچارتد1 چند مرحله است؟
انچارتد 2 چند مرحله است؟
انچارتد 3 چند مرحله است؟

توی اسپویلر میگم :
U1 دارای 22 مرحله هست
U2 دارای 26 مرحله هست
U3 دارای 22 مرحله هست

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان
من این سوالو توی یه تاپیک دیگه هم مطرح کردم
من اورجینال بازی میکنم
آخرین آپدیت آنچارتد3 رو هم که طی 4 مرحله دانلود و نصب میشه رو با خود دستگاه دانلود کردم
ولی بخش مولتی رو که وارد میشم یه کم لود میشه بعد دستگاه هنگ میکنه و راهی نمیمونه جز خارج شدن از بازی که اگر این کار رو هم بکنم دستگاه ریاستارت میشه خودبخود
مشکل چیه به نظرشما

دوستان کسی میدونه مشکل ما چیه ؟ یا اشکال کار کجاست ؟

دوست عزیز این مشکل رو همون اولای عرضه داشتم اما بعدش با نصب Patch درست شد

اگه با کابل LAN وصل میشی کابل رو دربیار برو داخل بازی , رسیدی Menu کابل رو وصل کن و برو بخش مولتی پلیر ببین دوباره هنگ میکنه یا نه

• Like
یه سوال! من کلا این بازی رو تا الان نکردم (یعنی هیچ کدوم از نسخه هاش) بعد خواستم از اول برم جلو (یعنی از یکش) بعد زیاد جذاب نبود برام.
خواستم ببینم داستانش پیوسته ست جوری که باید از اول رفت یا از شماره 2 ش هم میشه بازی کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or