نكن اين اشتباهو.......یک رو هم چون خیلی سال پیش بیخیالش میشم.
نكن اين اشتباهو.......یک رو هم چون خیلی سال پیش بیخیالش میشم.
عجب بازی این انچارتد...خیلی گرافیکش بالاست...چقدر صحنه های سینماتیک داره بازی..دمش گرم..من از 3 بازی کردم..الان تو صحرام..بعدش میرم سراغ 2...یک رو هم چون خیلی سال پیش بیخیالش میشم.
سلام:
رو جلد بازی uncharted 3 زده 3D یعنی من دستگاه رو به تلوزیون 3D وصل کنم و عینکشو بزارم,بازی رو سه بعدی میبینم یا نه تنظیم خاصی داره؟
در ضمن کسی این بازیرو سه بعدی بازی کرده؟......جالب و مهیج هست؟(مخصوصا مرحله هواپیماهه)
مرسی.
چطور مگه؟!یعنی حتی لذت عادی بازی کردن رو هم ازت میگیره !:d
از طریق خود بازی یه سری تنظیمات میتونی انجام بده ! آره من خودم سه بعدی هم بازی کردم در یک کلام : مالی نیست:d
یعنی حتی لذت عادی بازی کردن رو هم ازت میگیره !:d
دمت گرم ولی چرا حال نمیده؟!!!
من فک کنم اون مرحله هواپیما خیلی لذتبخش باشه.
چطوري امير؟!:dسلام:
رو جلد بازی uncharted 3 زده 3D یعنی من دستگاه رو به تلوزیون 3D وصل کنم و عینکشو بزارم,بازی رو سه بعدی میبینم یا نه تنظیم خاصی داره؟
در ضمن کسی این بازیرو سه بعدی بازی کرده؟......جالب و مهیج هست؟(مخصوصا مرحله هواپیماهه)
مرسی.
سلام:
مرسی.
رفيق بي خيال!حالا که حرف از 3 بعدی شد منم یه دو ساعتی نشستم بازی کردم ولی زیاد جالب نبود و چشاتم بعد از نیم ساعت خسته میشه شدید و خوابت میگیره:d
من فقط مرحله یک رو سه بعدی رفتم.
بد نبود ولی 2 بعدیش یه چیز دیگه است.
اینم تایید دو نفر دیگه ، الان کافیه ؟ :d 90 درصد کسایی که سه بعدی انچارتد رو بازی کردن هیچ میلی به انجام دادن یه بار کامل بازی رو سه بعدی رو من ازشون ندیدم حتی !در کل بد نیست. یه کم حواستو پرت می کنه از بازی و حواست می ره به تشخیص 3D و از این حرفا. تجربه اش برای امتحان کردن خوبه اما این که آدم بخواد کلاً بازی رو روی اون حالت بره، نه.
مشكل خسته شدن چشم كه از بازي نيست!شما هر فيلم و بازي 3D كه نگاه كني چشمت خسته ميشه بعد از ي مدت
من نميدونم اين كه ميگيد جالب نيست يعني توقع داريد چطور باشه مثلا كه نيست!؟
@spriti امير راستي اون مرحله هواپيما واقعا عاليه 3D ـيش
البته به شخصه از مرحله Cheatu خيلي لذت بردم(از نظر 3D)
من خودمم تو دو تا پست قبليم گفتم جوري نيست كه بخواي بشيني بازي كني!فقط براي نگاه كردنه!صحنه هاي سينماتيك بازي تو 3D مهيج تر و جالب تر ميشناینم تایید دو نفر دیگه ، الان کافیه ؟ :d 90 درصد کسایی که سه بعدی انچارتد رو بازی کردن هیچ میلی به انجام دادن یه بار کامل بازی رو سه بعدی رو من ازشون ندیدم حتی !
اون مرحله به نظرم واقعا زيبا و خوب بود (باز هم ميگم فقط براي تماشا نه بازي)اتفاقا من مرحله Cheatu رو هم انجام دادم :d