Uncharted 3: Drake’s Deception

برید فضا:دی
53256539403008346302.jpg
رفتم :d

یکی از تستر های بازی، UC3 رو توی 3 ساعـــت و 8 دقیــــقه تموم کرده. البته ریچموند گفته که این تستر از قبل تمامی ـه پازل ها رو بلد بوده و Setting های بازی هم تماماً بر روی درجه ی بسیار ساده قرار داشته. گویا این تستر خواسته بین بازی هایی که توی نوامبر عرضه می شن بهترین رکورد رو داشته باشه که موفق نشده چون تستر ـه Skyrim، اون بازی رو توی 2 ساعـــت و 16 دقیـــقه تموم کرده بود.

وای خواهش میکنم تا اومد نخرید خیلی قیمت فضایی میدند نخرید بزارید ارزون شه

ای کاش ایرانی جماعت از این کارها هم بلد بود !!!
شاید خیلی شاهکار کنی بتونی بچه های همین تاپیک رو راضی کنی با قیمت فضایی نخرن (اونم عمرا) ، ولی کله جمعیت PS باز همون روزه اول حاضرن هر چقدر برای این بازی بدن
من و تو هم چاره ای نداریم و اگه بخوایم بازی رو برامون اسپویل نکنن مجبوریم ما هم زمان رو از دست ندیم.
واسه همین بهت پیشنهاد میکنم بیخیال این بحثا بشی.

کیوان جون شما که مشکل نداری میری نزدیک ترین فروشگاه می خری بازیو نمی دونی افراد مقیم ایران چه قدر مشکلات دارن برای خرید بازی.

واقعا این پستت لایک داشت ! :دی

------------------------------------------------------------------------

رفقا این بازی در چند نوع پک عرضه میشه ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه.

چند عدد امضا. :|
اصلان جان دمت گرم ولی اون haters... امضا رو ضایع کرده! بدون اون بهتره که!:d
فقط می تونم بگم بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!
حسین جان کاش میگفتی تو spoil عکس گذاشتی! نمیخواستم ببینم!:( گفتم زدی بدون شرح حتماً یه چیز دیگست یا بازی رو به تعداد زیاد جایی دیدی!

آخرین ویرایش:
خوب منم رفتم و امروز کویت رو زیر پا گزاشتم و خبری از U3 نبود :d نامردا میگفتن هفته ی دیگه همین روزا بیا! :d فقط یک مغازه بود که مثل مرد اومد و گفت 2-3 روز دیگه بازی میاد :d
حالا ببینم چی میشه! :d اگر تا شنبه نیاد تو هفته نمیتونم بازی کنم! 1 هفته برای اینکه بازی اسپویل نشه باید نت رو قطع کنم :d

خوب منم رفتم و امروز کویت رو زیر پا گزاشتم و خبری از U3 نبود :d نامردا میگفتن هفته ی دیگه همین روزا بیا! :d فقط یک مغازه بود که مثل مرد اومد و گفت 2-3 روز دیگه بازی میاد :d
حالا ببینم چی میشه! :d اگر تا شنبه نیاد تو هفته نمیتونم بازی کنم! 1 هفته برای اینکه بازی اسپویل نشه باید نت رو قطع کنم :d
امیر حسین جان عزیزم فردا تو ایران دارن همه بازی میکنن چطور هنوز اونجا نیامده اصلان میخوای ادرستو بده برات با dhl بفرستم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or