Uncharted 3: Drake’s Deception

ولی جدی نبینید اسکنها رو ... چون یه عکسش به شدت Spoil داره که من احمق هم دیدم .... ولی از یه طرف خوشحالم چون اون ایده ای که فکر میکردم رو اجرا کردن و فکر کنم باعث بشه داستان و روایت داستانش فوقا العاده بشه ، حتی بهتر از 2 .

نبینید :|

ولی جدی نبینید اسکنها رو ... چون یه عکسش به شدت Spoil داره که من احمق هم دیدم .... ولی از یه طرف خوشحالم چون اون ایده ای که فکر میکردم رو اجرا کردن و فکر کنم باعث بشه داستان و روایت داستانش فوقا العاده بشه ، حتی بهتر از 2 .

به این میگن مدیر فداکار :d

اقايون اينكه ميگيد نبينيد بدتره مردم تحريك ميشن ميبينن من خودم يه نگاه گذرا اندختم پشيمون شدم از بس كه گفتيد نبينيد تاثير عكس داره بخدا:| الان شما خودت تنوستي جلوي خودتو بگيري در صورتيكه همه اخطار داده بودن:d

آخرین ویرایش:
خب خوب شد نتونستم ببینم اسکن ها رو
چون هر چی گشتم نتونستم اسکن ها رو پیدا کنم

ویرایش:
اقا یکی کمک کنه تا حجم ADSL ام تموم نشده یکی اسکن ها رو لینکش رو برام پخ کنه مسولیتش پای خودم.!!

آخرین ویرایش:
من ندیدم فکر کردم صدرا بازم اسپویل بی ربط زده باز کردم ! :d آخه مرد حسابی اینم اسپویل بود تو زدی ! بازی هنوز نیمده که خطش و لو نمیدن :d

خیلی خیلی خیلی لوسین!:(
میگم نزارین بعد با فونت 3 برابر میزارین تنگشم میگید نبینید!!!خب اگه قراره نبینیم چرا میزارین پس!

اصلا هر کی خواست ببینه فقط اینجا تعریف نکنین چیزی ممنون میشم

سازنده بازی گفته DLC برای بخش تکنفذه بازی نمیده و در عوض کارش رو بر روی عنوان بعدی سری شروع میکنه!!! و اینکه این بازی با یک تیم 90 نفره ساخته میشه در حالی که COD با یک تیم 500 نفره واقعا این شرکت تحسین برانگیزه...

یعنی انقدر سخت هستش جلو خودتون رو بگیرین نبینین این جوری رفتار میکنین :d اراده چیز خوبی هستش خدا رو شکر زیاد دارم اگه خواستین بدم خدمتتون .:d

بچه ها یه چیزی رو توجه کردین این مجله اسپانیایه انگار به بازی 9.9 از 10 داده در صورتی که به U2 9.5 داده بوده!!!:-o:d
در ضمن این بیشترین نمره ای که تا حالا این مجله به یه بازی داده AWESOME;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or