اِ ! راست میگیا :d هنوز بازی گلد نشده من منتظر اومدن بازیم :d1 ماه زودتر؟هنوز بازی Gold هم نشده، در ضمن فکر کنم دیگه خیلی کم پیش میاد بازی ها اینجا زودتر عرضه بشن چون R3 زودتر که نیومد هیچ، 1 هفته هم دیرتر اومد!
هی یک خبر میاد انرژی مثبت میگیریم ، دو روز بعدش یک چیز دیگه میاد سراسر انرژی منفی میشیم :d
راستی کیوان بازی قرار نیست زودتر لیک بشه ؟ :d اون طرفا خبری نیست ؟ :d
رسما ترکوندن با این تغییراتشون :/ ور داشتن Hit Box رو کوچیک ، Recoil رو زیاد و تفنگ های اولیه رو ضعیف کردن این هارو اضافه کنید به اینکه اومدن سرعت sprint رو زیاد کردن از اون ورblind fire رو بسیار قوی کردن این باعث شده همه تو بازی بدووند و با یک مشت ترتیب ادم رو بدن خیلی جالبه دیگه تقریبا کسی نشونه نمیگیره همه در حال دویدن هستن.(در ضمن میزان جون بازی اصلا تغییر نکرده چیزی که تغییر کرده hit box هستش تا جون)توی Neogaf امروز سر زدم خیلی مینالیدن ! یه عده خوششون اومده ولی تعداد بیشتری بدشون اومده و گفتن در مقایسه با بتا اصلآ جالب نیست ! بتا خیلی لذت بخش و fun بود ولی این رو میگن زیاد حال نمیده و خیلی ها رو دیدم که کلآ از همه اسلحه های بازی (نحوه برخورد تیر و میزان سلامتی و ...) و چیزای دیگه مینالن ! نمیدونم دیگه این چه مرض جدیدی هست که وقتی توی بتا به اون خوبی بوده و اون همه طرفدار پیدا کرده ، بیان توش تغییرات بدن ! من که مولتی جدید رو بازی نکردم ولی اگه واقعآ این طور باشه امیدوارم بازخوردها رو ببینن و درستش کنن.
احسان شاید بشه گفت 70% اونایی که بازی کردن ناراضی هستن و میگن بتا بهتر بوده ! خودت یه سر بزن اینجا ! از اونجایی که با مولتی U2 و بتای U3 به شدت حال کردم اصلآ دوست ندارم مولتی U3 مشکلی داشته باشه.
صبح به خیر همون موقع که قرار شد R3 این کد رو داشته باشه اعلام کردن که از این به بعد همه بازی های سونی Online Pass داره.
ببین جونت کم میشه ها ولی گلو له ها stopping power ندارندیعنی اصلا یک ذره هم ز سرعتت کم نمیشهاین تیکش منو واقعا ترسوند.
قضیه این online pass چیه . ما که میخوایم ارجینال بخریم بازی کنیم انلاین پس دیگه چیه . یه نفر توضیح بده . ارجینال بخریم که مشکلی نیست ؟ یا بازم باید آنلاین پسورد بگیریم ؟صبح به خیر همون موقع که قرار شد R3 این کد رو داشته باشه اعلام کردن که از این به بعد همه بازی های سونی Online Pass داره.
شما که ارجینال میخری باید بازی رو آکبند بخری که آنلاین پس ـش استفاده نشده باشه نه دسته دوم که نفر قبلی کدش رو استفاده کردهقضیه این online pass چیه . ما که میخوایم ارجینال بخریم بازی کنیم انلاین پس دیگه چیه . یه نفر توضیح بده . ارجینال بخریم که مشکلی نیست ؟ یا بازم باید آنلاین پسورد بگیریم ؟
نه اگه کد آنلاینش رو نزده باشه که خب فک نمی کنم مشکلی باشه دیگه سونی دوربین جاسوسی که توی بسته ی بازی نذاشته ببینه کسی که کد رو داره برای اولین بار وارد میکنه بازیش نو ئه یا نَهببینم اگر نفر قبلی فقط بخش سینگل رو بازی کرده باشه چی؟مشکلی که نداره؟:d
نه بابا اونجوری که نمیشه همونطور که اشاره شده فقط برای بخش آنلاین ـه مثل بازیای EAفکر میکردم نکنه برای اجرای بازی همون اول کد رو باید وارد کنی!:d
با این تعداد بازی تو این چند ماه واقعا مشکل همرو وکیوم گرفت!:d
ببینم اگر نفر قبلی فقط بخش سینگل رو بازی کرده باشه چی؟مشکلی که نداره؟:dشما که ارجینال میخری باید بازی رو آکبند بخری که آنلاین پس ـش استفاده نشده باشه نه دسته دوم که نفر قبلی کدش رو استفاده کرده
فکر میکردم نکنه برای اجرای بازی همون اول کد رو باید وارد کنی!:dنهاگه کد آنلاینش رو نزده باشه که خب فک نمی کنم مشکلی باشهدیگه سونی دوربین جاسوسی که توی بسته ی بازی نذاشته ببینه کسی که کد رو داره برای اولین بار وارد میکنه بازیش نو ئه یا نَه
ممنون , خیالم راحت شد!:dخیر اگه کد رو استفاده نکرده باشه مشکلی نداره ... !
ببینم اگر نفر قبلی فقط بخش سینگل رو بازی کرده باشه چی؟مشکلی که نداره؟:d