Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

تا level 10 رفتم خيلي باهاش حال كردم يه پوئن مثبتي كه باعث پيشرفتش شده اينه كه تو uc2 بعضي وقتا ديگه بايد دسته رو بزاري كنار و اشهدت بخوني:d اما تو اين راه دفع همه چيز هست... برا من كه خيلي اعتياد آور شد:x
من دیشب دان کردم الان یه ساعتی میشه بازی میکنم و همه چی غیر از دویدن بازی خوب بوده.
إ چرا؟ به نظر من كه خيلي طبيعي مي دوند نخسوزن:d اون دو سريعش

بسیار عالیست :d حال کردم شدید :d
توی U2 مشکل داشتم که 99% مواقع نمیتونستم کسی رو پیدا کنم برای همین JOIN میشدم به رفقا :d ولی اینجا سریع پیدا کرد حال کردم شدید :d
4-5 دست هم بازی کردیم :d خوب بود! :d البته فقط deathmatch بازی کردم! ولی حال داد :d
کلا حال میده دیگه :d
فقط تو اون اول کار که از توی هواپیما بیدیم بعضی موقع ها یکهو دشمنا اونجا ریسپاون میشند که خوب خیلی قاطی میشه :d
ولی در کل خوب بود حال کردم! راستی این قضیه ی گنج ها چیه ؟ قبلا توی SP گنج با طرح و اینا بود! اینجا هم یک بنده خدایی رو فرستادم اون دنیا یک گنج برداشتم یک چیز سبز رنگی بود! جالبه جالبه :d
بعدا میشینیم بقیه ی چیزاش رو هم امتحان میکنیم!
فقط مثل اینکه سرور ترکید! یکهو پرت شدیم بیرون هرکاری هم میکنیم فعلا وصل نمیشه :d

مشکل فیریز و افت فریم و اینا هم نداشتم :d

• Like
Reactions: ar22
پچ 1.01 اومده بخاطره همین پوکید
جالب بود مخصوصا اون دویدنش مثل بازی های fps من صبح بازی کردم خدا رو شکر خون رو تو مولتی دیدیم
خودمو به رنک 6 رسوندم:dحال داد
حرفه ای بودم خبر نداشتم:dچندتا قلقه خوب هم دستم اومد اگه تو این پچا درستش نکنن بهرحال حال .
یه چیزی هم تعریف کنم داشتم تو اون مپ سرسبزه بازی می کردم تو اون بناهای تاریخی می پلکیدم که به یه سالون رسیدم که از همه طرف راه داشت ریزن سرم تو مود deathmatch بود که یکی رو دیدم داشت می پاییدم گفتم مردم که یدفه سقف ریخت پایین کف کردم :-oخیلی باحال تخریب شد وقت نداشتم موشکافیش کنم سریع در رفتم:d

گویا کلا خون رو از بازی حذف کردن..!
تخریب پذیری هم که..
نارنجکها هم 99 درصد فقط دود میدن..
جنازه ها هم تغییر نمیکنن یعنی با RPG هم بزنی بهش هیچ تغییر نمیکنه و فوری هم غیب میشن..

ولی سایه ها مخصوصا سایه فنس و برگ که رویه خود کارکتر می افته خیلی عالی کار شده

دوستان لطفا کمک کنید:
همون صفحه اول بازی که نوشته استارت رو بزنید بعد از اینکه استارت میزنم و میخواد کانکت بشه این پیغام رو میده:error downloading config file
مشکل ازکجاست لطفا کمک کنید.راستی آپدیتی که براش اومده رو هم دانلود کردم.
منم مشکل ایشونو دارم

آری مپ هاش تخریب پذیری داشت! توی اون فرودگاهه یکهو برج میریخت :d
اون یکی مپ رو هنوز امتحان نکردیم! :d
این ارورش رفع بشه بریم بازی :d :d :d تو کفیم :d

تخریب پذیری هم که..
جنازه ها هم تغییر نمیکنن یعنی با RPG هم بزنی بهش هیچ تغییر نمیکنه و فوری هم غیب میشن..

وقتی تا حالا آنچارتد بازی نکردی مجبور نیستی بیای ایراد الکی بگیری.

• Like
Reactions: 浪人
کسایی که این مشکل ارور رو دارن بخاطر پچی که اومده و شاید بازم بیاد اگه update kardan مشکلی نباید داشته باشن یا اینکه دیگه مشکل از اینترنتون باشه.

دوستان دقت کنید که از چه کلمه ای کجا و تو چه مکانی استفاده کنید تا مجبور به پاک کردن پست ها بیشتر نشم. اگر بخواید غیر منطقی و با لحن بد باهم دیگه صحبت کنید مجبور میشم برخورد کنم. برای اینکه جو اینجا بهم نریزه سخت گیری رو بیشتر می کنم و اگه توهینی ببینم بلافاصله اقدام می کنم پس بهتره هر دو طرف مواظب رفتارتون باشید تا محیطی که قراره توش در آرامش به تبادل اطلاعات و قرارهای آنلاین برای بتا بپردازید بهم نریزه و تو یک آرامش نسبی بمونه.

ممنون و امیدوارم که همتون از بتا لذت ببرید!

تخریب پذیری هم که..

برادرا خودتونو کنترول کنید حق با امین آقاست البته:
خون که خیلی بهتر از نسخه قبلی کار شده فقط رو زمین نمی ریزه...(یا لیتری نمی ریزه)
تخریب پذیری آره محیط پیش فرض تخریب می شه.نه با تیر و نارنجک درسته
آره اجساد مثل همیشه افتادن دیگه بلند نمی شن...ولی خوبه که سریع غیب می شن.
نارنجک ها که عالی بودن خیلی حال می دن البته یه ذره دود می کنن دیگه:d
آره اینو که کاملا موافقم سایه ها عالی هستن.
البته لگ اسلحه ها عالی شده یا در حدی طبیعی شده دیگه احساس نمی کنم ماسماسک دستمه:d و چشم گیر ترین چیز این کاستومایزها بودن که خیلی جالب بودن البته خیلی هم کم بودن حالا نسخه اصلی بیشتر میشن.و درست کردن کلاس اسلحه که 4تا کلاس اسلحه می تونیم درست کنیم که تو بازی استفاده کنیم ومثل نسخه قبل هنوز تامپر و آر پی جی شاتگان ها رو زمین افتادن که بر می داری.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or