Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

من 1-2 دست فعلاً بازی کردم، هیچ مشکلی هم برنخوردم. ولی 2-3 تا نکته رو باید بگم. راه رفتن کاراکترها کند شده به جاش قابلیت دویدن رو اضافه کردن که من خوشم نیومد. یکی هم حس تیر زدن و اسلحه هاست که با U2 خیلی فرق کرده و بهش عادت می کنیم یواش یواش

حالا باید بیشتر بازی کنم و نظر کلیم رو بگم.

من که تازه 36% دانلود کردم ! :دی ولی نظرات ملت رو میخوندم یه عده بدجوری از فریم ریت مینالن ! (البته هرچی تاپیک جلوتر رفته ناله ها هم کمتر شده :دی) اون طوری که میگن ربطی به بُعد فنی بازی نداره و به سرور و اینا مربوط میشه چون به شوخی (یا جدی ؟!) میگن خیلی وقتا رسمآ زیر 10,15 میاد ! :دی
البته همون طور که دوستان گفتن اسمش روش هست ! بتا ! و خوبیش هم اینه که ND زیاد به فروم های خارجی سر میزنه و چند باری پست های Arne و بقیه رو توی Neogaf دیدم و به صحبت های ملت توجه میکنن !

امروز که بازی کردم فقط مُردم اصلا نتونستم مثل آدم بازی کنم حالا نمیدونم مشکل از منه یا واقعا فرق کرده با U2 ! :d این کُند شدن راه رفتن و با LS دویدن هم اصلا خوب نیست به نظرم حداقل برای من اینجوری بود . مثل ماشینی که ریپ میزنه خاموش روشن میشه منم هِی میدوئم راه میرم قطع و وصل میشه نمیدونم چرا :d خلاصه اینکه کلا باید زیاد بازی کنم دستم بیاد بعد نظر بدم

گوشه سمت راست تصویر دیدید تریلر نشون میده؟ :biggrin1:

آره من نشستم 1 بار همه رو دیدم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من دیشب دان کردم الان یه ساعتی میشه بازی میکنم و همه چی غیر از دویدن بازی خوب بوده.

تا رنک 4 رفتم.
کسی پایه co-op هست بهم بگه.

گوشه سمت راست تصویر دیدید تریلر نشون میده؟ :دی

داداش من زدم دان بشه... اگه خواستی بیا بهت بدم

به غیر این دوستمون کسی دیگه با کامپیوتر دانلود نکرده که ساکن غرب تهران باشه من بیام فایل رو ازش بگیرم.

این رفیقمون کمی دوره به من!

آخه حجمش زیاده و اینترنت منم حجمیه و دانلود شبانه هم نداره!

ممنون میشم.

من خونم پاسدارانه کسی اینطرفا دانلود نکرده به ما هم بده.بهش پولش هم میدم.

به غیر این دوستمون کسی دیگه با کامپیوتر دانلود نکرده که ساکن غرب تهران باشه من بیام فایل رو ازش بگیرم.

این رفیقمون کمی دوره به من!

آخه حجمش زیاده و اینترنت منم حجمیه و دانلود شبانه هم نداره!

ممنون میشم.

آقا اینجا بخش درخواست بازی و دانلود نیست ها !

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

من ۴۰ ٪‌ دانلود کردم
الان مشکل فریز و ... حل شد؟
تو خبرها خوندم مثل اینکه دانلودش واسه همه آزاد شده
اینجوری سرورها شلوغ میشه و کانکت شدن سخت و لگ و .... زیاد

من و صادق یه دو ساعتی Co-op - Team Deathmatch - Three Team Deathmatch بازی کردیم... هیچ مشکل افت فریم و فریز کردن هم نداشتیم! احتمالا درست شده. (باگ و گلیچ زیاده ولی قابل تحمل هستش)

خوشبختانه Booster ها نسبت به Uncharted 2 کاربرد بیشتری پیدا کردند. دوستانی هم که از Booster و Medal Kickback و Power Play خوششون نمیاد، بخش Hardcore رو باید انتخاب کنند!

CQC نسبت به Uncharted 2 خیلی سنگین تر شده... حالت و صدای شلیک هفت تیر هم نسبت به Uncharted 2 واقعی تر کار شده.

در ضمن بهتره حساسیت Aim رو تا آخر زیاد کنین!:d

سلام من الان دارم دانلود میکنم البته لینک دانلود بازی رو از اکانت us خودم یعنی ریجن 1 گرفتم میخوام بدونم بازی رو از کدوم اکانتا بگیریم از نظر پینگ فرقی میکنه یا نه توی بازی ؟

دوستان لطفا کمک کنید:
همون صفحه اول بازی که نوشته استارت رو بزنید بعد از اینکه استارت میزنم و میخواد کانکت بشه این پیغام رو میده:error downloading config file
مشکل ازکجاست لطفا کمک کنید.راستی آپدیتی که براش اومده رو هم دانلود کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or