اقا کسی هست متن بالا را خوب ترجمه کنه.. ما که سواد نداریم:d
متنش چیز خاصی نیست
من هنوز آنلاین این بازی رو انجام ندادم. به همین خاطر یه سری از مفاهیمش رو نمیدونم. اما beta رو تست کردم. یه چیزاییش شبیه همونه و البته شبیه آنچارتد 2
چند دقیقه صبر کنید براتون ترجمه میکنم
---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------
اقا کسی هست متن بالا را خوب ترجمه کنه.. ما که سواد نداریم:d
هر کجا رو که به رنگ سبز نوشتم و داخل {} هستش رو یعنی خودم اضافه کردم، توضیحاته خودمه
The Lab
{باید نوعی از حالات بازی باشه. تو شماره 2 که اینطوری بود} برگشته و ما playlist رو با نقشه هایی که فقط توشون اجازه دارید از
T-bolt/Pistole
{احتمالا نوعی بازی هستش که توی اون فقط اجازه دارید از T-bolt و پیستول استفاده کنید!}
استفاده کنید شروع میکنیم.
The Lab شامل قطرات (افتادنی های) گنج ها هستشو فرقی هم نمیکنه که نوع بازیاصلی چی باشه(نقشه های T-bolt/Pistole به عنوان team deathmatch شناخته میشوند)
مود یا حالت elimination اضافه شده.
{ elimination کلا به معنای از بین بردن و نابود کردن و کشتن و مغلوب کردن هستش. حالا اینکه اینجا چع جور مودی هستش باید ببینیم تو بازی چطوریه. احتمالا اینطوریه که هر کی بمیره باید صبر کنه تا بقیه هم بمیرن و هر کی نفر آخر باشه زنده مونده اون برنده میشه و دوباره راند از اول میشه}
مود elimination شامل قطرات (افتادنی ها) از team deathmatch هستش.
{خدایش تا خودم بازی نکنم، ترجمع کردن این جمله گو خوری اضافه است!}
ست.
تنظیمات زیر از منو در قسمت custom game mode به نام منوی advanced setting (تنظیمات پیشرفته) قابل تنظیم است:
- زمان دوباره به وجود اومدن
- ضامن به وجود اومدن رفیق
{خدایش این هم ترجمه کردنش اشتباه. باید خودتون به انگلیسی بخونید. خیلی سخت نیست که. کلا منظورش از toggle یعنی اینکه اگه بخای میتونی بزنی این گزینه رو روشن یا خاموش کنی}
- چند برابر کننده خون - بر حسب درصد
- ضامن دویدن{
کلا منظورش از toggle یعنی اینکه اگه بخای میتونی بزنی این گزینه رو روشن یا خاموش کنی}
-حالت اسلحه ها (پیش فرض، اسلحه های پایه، پیستول، RPG)
-ضامن medal kikback
{این رو هم باید ببینید تو بازی چی هستش. ترجمه kickback میشه رشوه. اما فکر نکنم تو بازی چنین چیزی داشته باشیم}
- ضامن booster ها
{دیگه booster رو فکر کنم همه بدونن چیه}
- ضامن برگردوندن نارنجک{
کلا منظورش از toggle یعنی اینکه اگه بخای میتونی بزنی این گزینه رو روشن یا خاموش کنی}
اگه وسط بازی، بازی رو ترک کنید، دیسکانکت بشید، یا دستگاه رو خاموش کنید به عنوان loss شمرده میشه
{حالا این loss چیه دقیقا نمیدونم باید ببینی تو بازی چیه. ترجمه اش میشه فقدان یا از دست دادن}
کشتن و مردن تو مود های plunder و team objective به آمار کلی تون اضافه نمیشه
- hook های تکنیکی برای ساختن نسخه GOTY با dlc های اضفه شده درست کار میکنن
- توی team deathmatch نقشه های airstrip و london به عنوان NO intro variation (بدون تنوع مقدمه) معرفی می شوند. اگه این تنوع ها انتخاب بشن شما نقشه رو با اتفاقات کاروان شروع خواهید کرد
{خدایش نمیدونم این چیه}
مدال long ranger الان با کشتن 3 نفر از فاصله 50 متری در بازی داده میشه به جای کشتن 3 نفر از فاصله 70 متری
دوستان ببخشید اگه دقیق ترجمه نکردم.
همونطوری گفتم باید خودتون انگلیسیش رو بخونید. من کلا با ترجمه خیلی موافق نیستم
تو