Uncharted 3 و افکت آتش !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

20110208uncharted3.jpg

باز هم Naughty Dog و باز هم Uncharted 3 ! به مانند دو بازی قبل شماره سوم از فرنچایز آنچارتد روند دو بازی قبلی را در پیش گرفته و این بار به خلق افکت "آتش" و تاثیرات آن بر محیط به مانند " آتش گرفتن مواد اشتعاع زا به تدریج " میپردازد تا بار دیگر ارزش ها و دستاوردهای گرافیکی خود را ثابت کند .​

در همین راستا آقای Arne Meyer در مصاحبه ای گفت :​

آتش در بازی ثابت نخواهد بود ، به طور واقعی شئ مثل چوب را میسوزاند و در هر لحظه اتفاق می افتد و جلو میرود همان طور که گیمر انتظار دارد ... برای مثال بازیباز میتواند در جای خود بنشیند و سوختن تدریجی یک ساختمان را بنگرد ، اگر مدت طولانی صبر کنید خود به چشم خواهید دید .​

این قابلیت باعث خلق منظره های دیدنی و جذاب خواهد شد .​

این تکنیک واقعا چالش برانگیز است ، مثل تاثیر آن بر لبه های بالایی اجسام که آن ها را میگیرید اما بسیار زیبا و درخشان خواهد بود ، برای مثال کاغذی را در نظر بگیرید که از گوشه می سوزد و خاکسترهای آن در هوا پخش میشود یا گوشه زمینه تصویر که منظره جالبی را خلق می کند .​

همچنین این تکنیک به پویا بودن گیم پلی و به واقعیت نزدیک شدن روند بازی کمک شایانی میکند .​

شما میتوانید تیرهایی را ببینید که میسوزند و وقتی می افتند یا زمانی که راه شما را سد می کنند می توانید پشت آنها کاور بگیرید ، اما مواظب میزان دوام آن ها بر اثر سوختن آتش باشید !​

آیا ND میتواند به وعده هایش درباره افکت آتش عمل کند ؟ باید صبر کرد و دید ...​

http://www.vg247.com/2011/02/08/uncharted-3-to-push-the-envelope-with-fire-effects/ http://www.vg247.com/2011/02/08/uncharted-3-to-push-the-envelope-with-fire-effects/

بله اقا باشه همينطوره كه همه ميگن
من اشتباه ميكنم كه اصل خبر رو همونطوري كه هست ميبينم نه طبق منظوري كه شماها داري :d

---------------------------------------

مرسي از توجه صاحب تاپيك :x

آخرین ویرایش:
بله اقا باشه همينطوره كه همه ميگن
من اشتباه ميكنم كه اصل خبر رو همونطوري كه هست ميبينم نه طبق منظوري كه شما داري :d

اون تیکه کلاحرف نویسندس ... اشتباه نشه یه وقت ، اونو با الهام از نویسنده منبع نوشتم . ولی میگم حرف شما درست ، من نباید متن جوری بنویسم که شک و شبه یا تغییر معنی داشته باشه .

نه نه ، من اصلا نمیگم اشتباه میکنید ، میگم نوع نوشتار من حتما غلط بوده | ولی منظور "خلق برای اولین بار تو گیمینگ نبوه"

اینو گفتم تا اگه کسی همین مورد براش پیش اومد بدونه منظور من خود U3 هست .

ممنون که توجه میکنید و دیگه ادامه نمیدید .

بابا مسخره چیه!!این که میره تو اب تر میشه:-o تو اکثر روزنامه های کثیرالانتشار هم داخل هم خارج از ایران بهش اشاره شده بود!!

اون مورد دوم هم دقیقا شبیه تیتر همین خبر من یادمه که نوشته بودن وقتی برف میاد روی سرش کم کم اب میشه و قطرات اب میان پایین از لابه لای موهاش!!

خبر خیلی خوبی بود. واقعاً خوشحال شدیم. این بازی همچنان داره در مسیر بنچمارک بودنش پیش میره و بهتر هم میشه.
البته خیلی کامنت ها رو دیدم که همش گفتن فلان بازی هم اینجوری بوده خب که چی!!!!
فقط نمیدونم کجای خبر گفته ما اولین سازنده ای هستیم که داریم چنین کاری میکنیم... :|

ای بابا تا اسم یه بازیه انحصاری از PS3 میاد وسط کل کل شروع میشه.به نظر من UNCHARTED3 حرف نداره.هر کس بدش میاد بازیش نکنه این که دیگه بحث کردن نمیخواد:d

Naughty Dog همواره در حال پیشرفته اگر بخواهیم نسخه 1 با 2 را مقایسه کنیم ، مولتی ، گرافیک بیشتر و صحنه های سینمایی به بازی اضافه شد مطمئنم در نسخه 3 بازم سوپرایز بشیم
Naughty Dog بهترین شرکت بازی سازی دنیاست:x
(به نظر من بهترین افکت آتش در resident evil 5 بود )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or