Uncharted 3 و افکت آتش !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

20110208uncharted3.jpg

باز هم Naughty Dog و باز هم Uncharted 3 ! به مانند دو بازی قبل شماره سوم از فرنچایز آنچارتد روند دو بازی قبلی را در پیش گرفته و این بار به خلق افکت "آتش" و تاثیرات آن بر محیط به مانند " آتش گرفتن مواد اشتعاع زا به تدریج " میپردازد تا بار دیگر ارزش ها و دستاوردهای گرافیکی خود را ثابت کند .​

در همین راستا آقای Arne Meyer در مصاحبه ای گفت :​

آتش در بازی ثابت نخواهد بود ، به طور واقعی شئ مثل چوب را میسوزاند و در هر لحظه اتفاق می افتد و جلو میرود همان طور که گیمر انتظار دارد ... برای مثال بازیباز میتواند در جای خود بنشیند و سوختن تدریجی یک ساختمان را بنگرد ، اگر مدت طولانی صبر کنید خود به چشم خواهید دید .​

این قابلیت باعث خلق منظره های دیدنی و جذاب خواهد شد .​

این تکنیک واقعا چالش برانگیز است ، مثل تاثیر آن بر لبه های بالایی اجسام که آن ها را میگیرید اما بسیار زیبا و درخشان خواهد بود ، برای مثال کاغذی را در نظر بگیرید که از گوشه می سوزد و خاکسترهای آن در هوا پخش میشود یا گوشه زمینه تصویر که منظره جالبی را خلق می کند .​

همچنین این تکنیک به پویا بودن گیم پلی و به واقعیت نزدیک شدن روند بازی کمک شایانی میکند .​

شما میتوانید تیرهایی را ببینید که میسوزند و وقتی می افتند یا زمانی که راه شما را سد می کنند می توانید پشت آنها کاور بگیرید ، اما مواظب میزان دوام آن ها بر اثر سوختن آتش باشید !​

آیا ND میتواند به وعده هایش درباره افکت آتش عمل کند ؟ باید صبر کرد و دید ...​

http://www.vg247.com/2011/02/08/uncharted-3-to-push-the-envelope-with-fire-effects/ http://www.vg247.com/2011/02/08/uncharted-3-to-push-the-envelope-with-fire-effects/

افکت, افکت جدیدی نیست اما کیفیت ساختش مهمه، با سابقه ای که از ND سراغ داریم باز هم قوی ترین موتور گرافیکی کنسولی رو به رخ خواهد کشید.

دوستان یه ذره جنبه داشته باشن اول یه 10 ثانیه فکر کنید ببینید چی بیان شده بعد بپرید به بازی ! قبل از اینکه uncharted 1 بهترین افکت آب بشه , افکت آب وجود نداشت ؟ قبل از اینکه uncharted 2 بهترین افکت برف بشه , افکت برف وجود نداشت ؟
درسته یه خرمن افکت آتش بسیار بسیار بسیار بسیار با کیفیت تر به قول شما دوستان قبل از اومدن uncharted 3 وجود داره ولی منتظر می مونیم ببینیم نظرات بعد از اومدن بازی هم همینه ؟! البته مدت انتظار یه کم زیادی طولانیه :d
------------
ها...!؟ این چی میگه..؟
یه سر به سایتا بزن ببین هر کدوم تو زمان خودشون اینایی که گفتم بودن یا نه !

آخرین ویرایش:
عزیزان شما هنوز یاد نگرفیتن خبر رو درست بخونن و بعد تو سر بازی بزنید نگفته اولین بازی هستش این جوری هستش بلکه گفته به دقت بالا و کارامدی صورت گرفته که تیر های میسوزد و وقتی می افتد شما میتونی پشتش سنگر بگیری یا اگه شانس نداشته باشی شاید تو سرت هم بیفته امکانش هستش با توجه به این که یه حالت زمانی و سوختن تیرچه ها داره .

دوستان یه ذره جنبه داشته باشن اول یه 10 ثانیه فکر کنید ببینید چی بیان شده بعد بپرید به بازی ! قبل از اینکه uncharted 1 بهترین افکت آب بشه , افکت آب وجود نداشت ؟ قبل از اینکه uncharted 2 بهترین افکت برف بشه , افکت برف وجود نداشت ؟
درسته یه خرمن افکت آتش بسیار بسیار بسیار بسیار با کیفیت تر به قول شما دوستان قبل از اومدن uncharted 3 وجود داره ولی منتظر می مونیم ببینیم نظرات بعد از اومدن بازی هم همینه ؟! البته مدت انتظار یه کم زیادی طولانیه :d

هااا منم یادمه تو شماره یکش به طرز حیرت اوری وقتی میرفت تو اب تر میشد!!!:x
شماره ی 2 هم وقتی برف روی سرش اب میشد قشنگ میشد قطرات اب رو ببینی!!;)
شماره ی 3 هم وقتی چیزی اتیش میگیره قشنگ میسوزه:|!!

------------

یه سر به سایتا بزن ببین هر کدوم تو زمان خودشون اینایی که گفتم بدون یا نه !

عزيز دل شما مثل اينكه بلد نيستيد فكر كنيد يا بلد نيستيد بخونيد !!

"این بار به خلق افکت "آتش" و تاثیرات آن بر محیط به مانند " آتش گرفتن مواد اشتعاع زا به تدریج " میپردازد "

الان اين چيزي كه من ميبينم ننوشته سيستم بهبود يافته ي حريق يا همچين چيزي
نوشته خلق !!!
خلق هم يعني بوجود اوردن !!
اما اين چيزيه كه قبلا بوجود اومده
يه عده جنبه ندارن يه چيزي ميگن شما كه جنبه داري و بلدي فكر كني چرا يهو حمله ميكني و جواب ميدي؟ ;)

كسي نگفت قرار نيست بهترين باشه
بالاخره افكت سه سال پيش با افكت 5 سال بعدش بايد فرق كنه :)
بقيه دوستان هم زودي اتيشي نشن و خبر خوندن رو ياد ماها ندن !!
من حرفم اينه كه خالق نيست
نميگم يك سيستم خيلي قدتمند و هوشمند هم نيست !!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Terova
نوشته خلق !!!
عزیز خلق در اینجا به معنیه ساخت این افکت در U3 هست نه تاریخ بازی های ویدئوی!

lord_metaler @
مثل اینکه زبون من رو نمیفهمی، بیخیال

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé

"این بار به خلق افکت "آتش" و تاثیرات آن بر محیط به مانند " آتش گرفتن مواد اشتعاع زا به تدریج " میپردازد "

نوشته خلق !!!
يه عده جنبه ندارن يه چيزي ميگن شما كه جنبه داري و بلدي فكر كني چرا يهو حمله ميكني و جواب ميدي؟ ;)

اولا که عزیزم من بلد نیستم بخونم شما که بلدی باید بدونی اون دو خطی که برای من تو گیومه گذاشتی گفته های هیچ کدوم از سازنده ها نیست بلکه گفته های نویسنده ی خبره :
Uncharted 3: Drake’s Deception is set to continue Naughty Dog’s tradition of graphical achievement by featuring procedural fire effects which gradually eat away at flammable structures.
من که توش CREATE نمی بینم !
الان بازی اومده و شما تاثیر آتش روی محیط رو به طور کامل دیدی ؟
-------------
خب عزيز من منم همين رو ميگم !!
تو متن انگليسي خلق نيست براي چي توي متن فارسي نوشته خلق افكت

من كه از ابتدا نگفتم خبر اشتباهه !!
من خيلي هم استقبال كردم
ترجمه ی خبر که به من ربطی نداره ! ;)
الان متوجه سوء تفاهم گشتيد شما؟ :d
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم خلق کرده ؟! شما تو نوشته ی من این کلمه رو بیار بعد بهم بگو سوء تفاهم پیش اومده ؟! همه کوبیدن گفتن این چیز جدیدی نیست منم گفتم بهترین افکت میشه ! مشکلیه ؟
------------
خدایا اگه گناهی مرتکب شدم منو ببخش !!!!!!!!!!! :
من از ابتدا فقط خواستم بگم كه متن درست نيست !
البته اصلاح مترجم بود منظورم !
بعد يه عده اي تشريف فرما شدند كه جنبه نداريد بلد نيستيد بخونيد و فلان ....
همين ديگه !!!!!
آقا مگه من پست شما رو نقل قول کردم ؟ من روی صحبتم با کسایی بود که بازی رو می کوبن ! اگه شما اینکار رو نکردی برای چی ناراحت میشی ؟!

آخرین ویرایش:
عزیز خلق در اینجا به معنیه ساخت این افکت در U3 هست نه تاریخ بازی های ویدئوی!

اگر اينجوري باشه كه تمام بازي هاي دنيا از خلاقيت دارن ميتركن كه !!! :))
الان توي سوپر ماريو هم اتش سوزي بياد ميشه خلق اتش سوزي؟
كسي نميخواد قبول كنه اون خلق جاش اونجا نيست؟
به جون خودم اون خلق نيست :d
من با اغوش باز و ذوق و شوق ميگم اين بهترين افكت و واقعي ترين و مكانيكي ترين افكت اتش سوزي توي تاريخ صنعت گيم هست .... اما خلق نيست به خدا :d

اولا که عزیزم من بلد نیستم بخونم شما که بلدی باید بدونی اون دو خطی که برای من تو گیومه گذاشتی گفته های هیچ کدوم از سازنده ها نیست بلکه گفته های نویسنده ی خبره :

من که توش CREATE نمی بینم !
الان بازی اومده و شما تاثیر آتش روی محیط رو به طور کامل دیدی ؟

خب عزيز من منم همين رو ميگم !!
تو متن انگليسي خلق نيست براي چي توي متن فارسي نوشته خلق افكت

من كه از ابتدا نگفتم خبر اشتباهه !!
من خيلي هم استقبال كردم
الان متوجه سوء تفاهم گشتيد شما؟ :d

بازهم یه خبر از این بازی اومد دوستان با RPG7 و نارنجک به تاپیک هجوم آوردن
این افکت چیز جدیدی نیست باید ببینیم میتونن به گفتشون عمل کنن یا نه
درسته ولی فارکرای تا حدودی سرعت بالایی در آتش گرفتن از خود نشون میداد. ولی مثل اینکه این بازی خیلی خوب از المان های موفق بازی های دیگه استفاده میکنه :biggrin1:
مگه قراره وقتی یک بازی توش از افکت آتیش استفاده شده دیگه هیچ بازیه دیگه-ای از این افکت استفاده نکنه ؟ اگه افکت آتش المانهای موفق بازیهای دیگه هستش پس راه رفتن و تیر اندازی کردن و . . . هم اگه تو یه بازی استفاده بشه یعنی اون بازی از المانهای بازیهای قبلی استفاده کرده ؟
هااا منم یادمه تو شماره یکش به طرز حیرت اوری وقتی میرفت تو اب تر میشد!!!:x
شماره ی 2 هم وقتی برف روی سرش اب میشد قشنگ میشد قطرات اب رو ببینی!!;)
شماره ی 3 هم وقتی چیزی اتیش میگیره قشنگ میسوزه:|!!
شماره دوم این بازی تونست جزو بینقص-ترین بازیهای این نسل بشه . با جک-ها و کوبیدن-های بچه گانه چیزی از ارزش-های گرافیکی بازی کم نمیشه .
بالاخره یه فرقی باید بین یه بازی و واقعیت باشه . افکت برف تو نسخه-ی دوم جزو بهترین-ها تو زمان خودش بوده . همینطور که افکت آب تو نسخه-ی اول .

نوشته خلق !!!

برادر من کلاس ادبیات نیومدی که . حالا گیر بدید به حرف زدن سازنده-ها خلق یعنی ساختن . با اون خلقی که شما از حرفای سازنده ساختید فرق داره .
نه من كلا ادم جنگجويي نيستم !!
ار پي چيم كجا بود؟ :d
عزیز اون تیکه-ی آر پی جی منظورم شما نبودی که :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
نه من كلا ادم جنگجويي نيستم !!
ار پي چيم كجا بود؟ :d

-----------------------------

من از ابتدا فقط خواستم بگم كه متن درست نيست !
البته اصلاح مترجم بود منظورم !
بعد يه عده اي تشريف فرما شدند كه جنبه نداريد بلد نيستيد بخونيد و فلان ....
همين ديگه !!!!!

باز هم Naughty Dog و باز هم Uncharted 3 ! به مانند دو بازی قبل شماره سوم از فرنچایز آنچارتد روند دو بازی قبلی را در پیش گرفته و این بار به خلق افکت "آتش" و تاثیرات آن بر محیط به مانند " آتش گرفتن مواد اشتعاع زا به تدریج " میپردازد تا بار دیگر ارزش ها و دستاوردهای گرافیکی خود را ثابت کند .

دوست عزیز توجه کنید که مخاطب کلمه "خلق" در اینجا بازی U3 بوده ... و نگفتم برای اولین بار تو تاریخ گیمینگ همچین چیزی خلق شده | میگم تو سری U این اولین بارِ همچین اتشی وجود داره .

anyway اگه باعث گمراهیتون شدم ازتون عضر میخوام ، باز هم موردی بود خوشحال خواهم شد بهم یادآوری کنید تا براتون بگم . ممنون از شما​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or