Uncharted 3 در بسته ای به همراه PS3

happypooya

کاربر سایت
این خبر یقینا خیلی هیجان انگیز نیست، اما همچنان شایستگی توجه را دارد. به موعد عرضه ی بازی در دوم نوامبر آینده، بازی اکشن- ماجراجویی Uncharted 3 می تواند در بسته ای به همراه یک دستگاه PS3 320G و یک دسته به فروش برسد. برطبق اعلام آمازون، این بسته با تخفیف با قیمت 299.99 پوند عرضه می شود. در ایالات متحده، این بازی همراه با یک آبونمان یک ماهه ی رایگان Playstation Plus است، اما این افزوده هنوز در اروپا تایید نشده است.

95287532019463055723.jpg

---------------------------------------------------------------
منبع

تاریخ خبر: 22.9.2011
تاریخ ترجمه: 22.9.2011 (31.06.90)

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

نظر اول رو خودم می دم. (هرچند که ادغام میشه متاسفانه)

مفته! اونایی که YLOD شدن یا هنوز PS3 نخریدن یا پولشو دارن دوس دارن چند تا داشته باشن، این بهترین موقعیته براشون.

این عکس ها که شما گذاشتین بسیار وسوسه کننده ست! حیف که اعتبارم به پایان رسیده و شرمنده کوروش و نورمور هم شدم. ولی خیلی زیبا هستن اینا و دیگه صرفا یه عکس برگردون نیستن. اینا تاریخ مصرف ندارن.

فقط میتونم در این رابطه به سونی خسته نباشید گرمی بگم (به کلمات قرمز دقت کنید)
مفته! اونایی که YLOD شدن یا هنوز PS3 نخریدن یا پولشو دارن دوس دارن چند تا داشته باشن، این بهترین موقعیته براشون.
البته اینم در نظر بگیر که اینجا ایرانه و کاسبهای باحالی داره o:-)

برطبق اعلام آمازون، این بسته با تخفیف با قیمت 299.99 پوند عرضه می شود. در ایالات متحده، این بازی همراه با یک آبونمان یک ماهه ی رایگان Playstation Plus است، اما این افزوده هنوز در اروپا تایید نشده است.
همین باندل اگر داخل ایران بیاد به لطف فروشنده‌های دزد و با انصاف ما دو برابر قیمت به فروش میره، حالا بذارید خود بازی بیاد، اگر تا یک ماه اول کمتر از 140 هزار تومان فروختند!

بازم دم باندل GT 5 گرم حداقل داده بودنش اصغر نقاش با فورچه آبیش کرده بود..!

لعنتی این کنسول رو بدی ورساچی هم باندل اب طلا و جواهر کاری شدش رو بسازه بازم زشته !!!!
نو آفنس !! :d

حداقل از پلاستیک آفتابه نساختنش..

طبقه معمول جك قرن
yahoo_21.gif
yahoo_24.gif

مصطفی تا حالا تو 67 تا جک قرن معرفی کردی..!

آخرین ویرایش:
اینایی که بره 360 گذاششتید یه اسکین سادست..میشه جدا هم خریداری کرد ...بره PS3هم این اسکین ها فراوونه .........
فکر نکنم این از اون اسکین ها باشه که بشه چسبوند به کنسول.این طرح ها جزو خود کنسول هست و جدایی نا پذیر.

• Like
Reactions: Nilooofar
فقط میتونم در این رابطه به سونی خسته نباشید گرمی بگم (به کلمات قرمز دقت کنید)

البته اینم در نظر بگیر که اینجا ایرانه و کاسبهای باحالی داره o:-)

مقصود من خرید اون رو آب بود. کسی بخره برامون بیاره. فامیلی دوستی کسی. تو ایران بیاد نه تنها مفت نیست که بسیار هم گرون میشه و اصلا نمی ارزه. مثل PS3 اسلیم که خیر سرش ارزونش کردن، تو ایران از fat گرون تره!

منتظر قیمت های فضاییش تو ایران هم باشید ! خود بازی اینجا روزهای اول تا 200 تومن هم بالا میره ! GOD OF WAR3 که یادتون هست ! این از اونم بدتر میشه !

قربنش برم قیمت PS3 مهربون هم که پایین بیا نیست ! :d میری PS3 بخری میگه هیچی ندارم نه اسلیم نه فت ! فقط ی مدل دارم با UNCHARTED 3 تقدیم میکنم خدمتون 1000/000 تومن ! :-&
بعد کلا از بازی و کنسولش زده میشی میگی اصلا نخواستم ! هر وقت PC ش اومد بازی می کنم !:d

به نظر من كه همون قيافه ي كلاسيك كنسول از همه چي خوشگل تره.
اتفاقا منم با دوستان موافقم در ايران به لطف فروشنده هاي با انصاف علاوه بر اين كه بازي رو از تو جعبه بر مي دارن جديدا يه قانوني اومده كه بايد دسته و خمس دستگاه رو هم از تو جعبه بردارن ولي خوب با اين وجود جاي اين كه قيمت كم تر بشه به صورت عجيبي بيش تر هم مي شه.
اينو ديگه بايد برين از خود اين عزيزان فروشنده بپرسين كه قضيه چيه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or