Uncharted 2: Among Thieves

میشه بگی کجای اولش نقص داشت؟

من به خاطر uncharted رفتم ps3 گرفتم:love:
من نمیگم بازی اشکالات زیادی داشت.اتفاقاٌ فوق العاده بود و یکی از بهترین Action Platformer هایی هست که بازی کردم.منظورم این بود که بی نقص نبود.
گرافیک بازی هم در طراحی انیمیشن ها و هم از نظر طراحی هنری و تکنیکال فوق العاده بود اما یکی از مشکلاتش دیر لود شدن تکسچرها بود که گاهاٌ حتی تا 6-5 ثانیه تأخیر دیده می شد.حتی یادمه یه جایی 5 ثانیه طول کشید تا تکسچرهای پیراهن سالی لود بشه.
گیم پلی هم تو قسمت های پلتفرمر خیلی خطی و فوق العاده آسون بود و ذره ای هم نیاز به فکر کردن نداشت.مسیرها کاملاٌ مشخص بود و فشردن L2 برای نمایش hint کار رو حتی آسون تر هم می کرد.
تو بخش های شوتر هم یکی از مشکلات مربوط به دوربین هنگام هدف گیری بود که تو Drake's Fortune،ناتان هنگام هدف گیری بخش زیادی از صفحه رو پر می کرد و منجر به کاهش دید می شد.نکته ی بعدی هم جدا کردن بخش های پلتفرمر از شوتر بود که تو preview بهش اشاره کردم.یعنی به این منوال بود که ابتدا بخش های پلتفرمر رو انجام می دادی بعد چند نفر میومدن،اونها را می کشتی و بعد دوباره پلتفرمر و همین سیکل تکرار می شد.در حالیکه Naughty Dog میتونست مراحل پلتفرمر را با شوتر ادغام کنه.یک مثال می زنم:در حین اینکه بازیباز یک لبه ی چوبی رو گرفته چند تا دشمن از راه می رسند و شروع به شلیک و در نتیجه تخریب این لبه ی چوبی می کنند.در اینجا بازیباز علاوه بر اینکه باید به اونها شلیک کنه باید حواسش باشه که مسیر بعدیش رو هم انتخاب کنه و هر چه سریع تر حرکت بعدیش رو انجام بده چراکه هر لحظه ممکنه اون لبه ی چوبی بشکنه و به پایین سقوط کنه.
جای خالی یک چنین چیزی تو Drake's Fortune محسوس بود و اتفاقاٌ تو Among Thieves به خوبی سازنده ها این مشکل رو رفع کردن.نمایش بازی تو E3 2009 و فرار ناتان و Chloe از دست هلیکوپتر صحنه های جالبی داشت که نشان از کار خوب Naughty Dog در ادغام این دو بخش گیم پلی در Among Thieves هست.

من امروز تازه تریلر این بازی را دیدم و باید بگم که واقعا محشر بود.:eek:به عمرم بازی به این خوبی ندیدم.واقعا تبریک می گم به تمام PS3 داران.من از همین الان تصمیم گرفتم که پول جمع کنم و یک PS3 بخرم.واقعا که تحسین برانگیز بودو....

من تا حالا این بازی رو انجام ندادم .. یعنی اینقدر خدایه ؟ :eek:
این بازی به نظر من تا به الان بهترین گیم پلی رو برای ps داشته.حالا شاید فکر کنید mgs4 بهتره.باید بگم mgs4 بازیه کاملتریه چون خیلی بیشتر برای ساخت اون بازی حساسیت خرج شده.در همهء جنبه ها mgs4 بهتره ولی از لحاظ یک گیم پلی ساده و روون و جذاب من uncharted رو برتر میدونم.البته فکر میکنم یه علتش این باشه که یه شرکت امریکایی بازی رو ساخته و mgs4 رو یه شرکت ژاپنی ساخته و من چون همیشه با اون روحیه فانتزی و تخیلی ژاپنیها مشکل داشتم با uncharted بیشتر حال کردم.

اين مقاله هم جالبه راجع به گرافيک بی نظير بازی...

http://www.examiner.com/examiner/x-...009m8d16-Uncharted-2-graphics-rival-real-life

uncharted2kathmandu.jpg

اگر که کسی این بازی رو بازی نکنه نصف عمرش در فناست!!!!!!!!!!
آریو تو رو خدا این قدر اسپم نده. تو این 2-3 روز 60%پست هایی که دادی به یک خط هم نمیرسه و تو این تاپیک هم که تاحالا 100 بار این جور جمله ها رو گفتی. امیدوارم منظورم رو به درستی درک کنی. موفق باشی

پ.ن: تورج جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی

من نسخه شماره یک این بازی رو حدود 4 بار تمام کردم و این بازی اولین پلتینیوم من بود .....
عاشقانه این بازی رو دوست دارم و کنسول من متعلق به این بازیه و بی صبرانه منتظره شماره 2 این بازی که بی شک نمره 10 رو از تمامی سایت های معتبر بازی دریافت خواهد کرد....
البته این فقط یه نظره و میدونم که شما با من موافق نیستید ولی به نظر من بهترین بازی PS3 هستش یعنی از Mgs4 هم بهتره...!!!

با این گرافیک ایکس باکس فنا بایدAlan wake رو بندازن تو جوب:biggrin1:
خب مثلا این حرفت یعنی چی ؟
چه ربطی به هم دیگه دارن ؟
مثلا AW رو بندازن تو جوف ، u2 رو از تو جوف بردارن ؟
بعدش حتما 360 رو بندازن تو جوف ، PS3 رو از تو جوف بردارن ؟
بابا شما چرا بزرگ نمیشید ؟ یه ذره فک کردن قبل از پست زدن بد نیستا !!!

==============

اون جناب برادر هم فک کرده چون رفته برا انچارتد PS3 خریده پس برا بازی وحی منزل اومده که هیچ نقصی نداره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or