Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!
یک سوال داشتم:
الان دو تا Multiplayer Skin به PS STORE اروپا اضافه شده...
Uncharted 2 – The Eye of Indra Skins and Comics Bundle (£2.39/€2.99) - includes all four comics and two exclusive multiplayer skins
آیا احتمال داره بعدا همین Skin ها به PS STORE آمریکا اضافه بشه؟! چون من psn کارتم آمریکایی هست نتونستم بخرمشون:biggrin1:​

سلام!
یک سوال داشتم:
الان دو تا Multiplayer Skin به PS STORE اروپا اضافه شده...
آیا احتمال داره بعدا همین Skin ها به PS STORE آمریکا اضافه بشه؟! چون من psn کارتم آمریکایی هست نتونستم بخرمشون:biggrin1:​

من بازیم PAL ه ، از Store EU هم دانلود کردم اینا رو ، ولی هیچی اضافه نشده !!! نمیدونم مشکل چیه ....

منم بازیم us هست و از store eu دانلود کردم و اضاف نشد!البته یک سیو جدید اضافه شده به سیو هام (مربوط به مولتی پلیر هست)ولی خوب نمیتونم ببینم چیه :d البته من از اولم احتمال میدادم به خاطر اینکه ریجن ها یکی نیست کار نکنه ولی خوب دیگه :d

منم بازیم us هست و از store eu دانلود کردم و اضاف نشد!البته یک سیو جدید اضافه شده به سیو هام (مربوط به مولتی پلیر هست)ولی خوب نمیتونم ببینم چیه :d البته من از اولم احتمال میدادم به خاطر اینکه ریجن ها یکی نیست کار نکنه ولی خوب دیگه :d

خب برای شما طبیعی ه ، نباید بشه ... ولی من نمیدونم مشکلش چیه ؟!!

خوب امروز بازی کردیم چه حالی داد البته بیشتر از 5 نفر نشدیم :d
هر روز ساعت چند میاید؟اگر بشه 10 نفری بازی کنیم :d

من بازیم PAL ه ، از Store EU هم دانلود کردم اینا رو ، ولی هیچی اضافه نشده !!! نمیدونم مشکل چیه ....

نیما مطمئنی؟!
شایدم اون کامیک ها رو چون تک تک خریدی برات Skin اضافه نشده!
توی EU Playstation Blog یکی گفته بود اون Skin ها فقط با با اون باندلی که هر "چهارتا کامیک رو داره" موجود هست!!

1zmdm6d.png

راستی نیما گفتی نگاه کردم.نه تو سیو نه تو Data هیچی نیومده!!!خودمم در عجبم.:biggrin1:

جمع شید امشب یه دست بزنیم.یکی قرارارو بذاره...:biggrin1:

جزئیات Title Update #3 :

Added Version number to game menu – should display 1.03 after this update .
Added Clan Tags – all players can now add a custom four letter Clan Tag in the Profile Menu (square) to display on-screen before their PSN ID .
Load times have been decreased significantly .
Added “Rematch” functionality .
Adjusted some Boosters for balance .
Addressed issue with Player’s Met screen in game menu and XMB displaying incorrectly .
Addressed issue with Double Cash not doubling medal cash rewards .

این آپدیت در تاریخ December 18, 2009, at 10:00 AM PST قابل دانلود میباشد:smile:

مرسی اصلان !
کلن تگ عالیه . حتما یه کلن شاخ با حضور دوستان اهل فن خواهم زد . به سان ِ ارسلان ، صادق ، اصلان .
حضور نیما و کیوان به علت مسائل شخصی در هاله ای از ابهام قرار داره :دی
عالی شد!!:biggrin1:تگو چی بزنیم؟!:biggrin1:
K1N6 FOR EVER
البته باید نظر بقیه بچه ها رو هم بدونم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or