Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به بکس .آقا من وقتی‌ قسمت چند نفره رو شروع به بازی می‌کنم وقتی‌ یه دشمن میاد تو دیدم و بهش تیر میزنم کاراکتر خودم برای چند
لحظه قفل می‌کنه و تمام‌ hud های روی صفحه پاک می‌شه.

من هم دوست داشتم بیام ولی چه فایده هی ارور میده ارور رو هم دادم بهتون که هیچ راهی نداشت :p در کل لذت ببرید فقط یه چیزی کلن داری تون دوستانه باشه غرور نداشته باشید خودش میدونه با کی هستم :love:
اگه منظورتون آرش هست که والا تا اونجا که من یادمه خیلی هم دوستانه بود و بقیه تنهاش گذاشتن.

آخرین ویرایش:
خالی بندیه بابا ... :biggrin1: جدی نگیر
بله ، خالی بندیه . به هر حال بنده اماده هرگونه حرکات خالی بندی و توهمی و خیالی هستم . بازی بنده هم که به گفته دوستان تخیلی هست . کم کم دارم به وجود داشتن خودم از نوع ِ خارجی شک میکنم .
ارسلان ، منم که مسلما هستم دیگه ... بسیار استقبال میشه ، هر چه سریعتر اقدامات لازم صورت گیرد .
مسلما ؟ میتونم علت این اعتماد به نفس رو جویا شم ، احیانا ؟ :دی
هیچ تسلیمی وجود نداره ، در ضمن آقای محترم لطفا با فاصله زمانی کوتاه پشت سر هم پست نزنید باعث تاخیر در اجرای فرامین نشوید . :دی
ممنون .
میدونم.:biggrin1: کلا این بشر مشکوک میزنه :biggrin1: اون از اینکه یه روزه از رنک 1 رسید به 44. اینم از این:biggrin1:

باز تو دخالت کردی تو کارایی که بهت مربوط نیست؟
ارسلان کی گفته اینو بکنی Co-leader ؟:biggrin1:
بنده حق دخالت تام در تمامی موارد رو دارم . شما که بیشتر اگاه هستید دوست ِ عزیز :دی

آخرین ویرایش:
ارسلان ، ارسلان ، ارسل... بیا اینجا ببینم :دی
چی شد این مسابقات ارسلان ؟ پیگیر هستی یا تنت رو از سرت جدا کنم ؟ :دی
راستی امروز صادق زامبی صفت تو PSN رویت شد . اصولا با بودن ایشون هم موافقم . توی نارنجک انداختن و استفاده از ابزارآلات انفجاری به شدت تبحر داره :دی
من اینجا بیکارم درس و زندگی ندارم هر روز چک میکنم.:biggrin1: Accept نکردن. حالا خوبه برای تیم اول فرستادیم.
باید یه پستی هم به تو توی تیم بدیم ، فکر کنم منشی خوب باشه . :دی
راه دوره ، برف میاد واسه همین دیر شد :دی

آخرین ویرایش:
ارسلان ، ارسلان ، ارسل... بیا اینجا ببینم :دی
چی شد این مسابقات ارسلان ؟ پیگیر هستی یا تنت رو از سرت جدا کنم ؟ :دی
راستی امروز صادق زامبی صفت تو PSN رویت شد . اصولا با بودن ایشون هم موافقم . توی نارنجک انداختن و استفاده از ابزارآلات انفجاری به شدت تبحر داره :دی
من اینجا بیکارم درس و زندگی ندارم هر روز چک میکنم.:biggrin1: Accept نکردن. حالا خوبه برای تیم اول فرستادیم.
آرش واقعا چقدر اومدی PSN
بهتر نیست برای WarHunters یه پیشنهاد بفرستید؟ بیشترین Activity رو داره تو Leaderboard

آخرین ویرایش:
آقا اینا خیلی In Active ند؟(درست گفتم؟)آخرین بازی مال 23 روز پیشه.فک کنم چون خیلی دیر اومدیم این طوری شده..برا Warhunters یه بار فرستادم خبری نشد گفتم Sorry Cancel !بعد دیدم کنسل نکردن خودم کنسلش کردم.:biggrin1:اینا اصلا سر نمیزنن به سایت.اینم شانسه اما من بازم چک میکنم هر خبری شد میگم.البته یه خوبی که داره وقتی چلنج میکنی ایمیل میده بهشون.میگم همه رو چلنج کنیم بلکه یکی به سرش زد بازی کنه.:biggrin1:همش تقصیر این ND هستش با این مولتی پلیر مسخرشون.:biggrin1:

ویرایش:آره صادق اومد.نگفتم میاد همین روزا.؟:biggrin1:صادق که استاده بابا!خودش به من یاد داد چه طوری Hammer بگیرم دستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or