Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم هستید یه تیم بدیم واسه مسابقات PS3leaderboard.com ؟بریم پوز این خارجی ها رو بزنیم!:biggrin1:اگه هستید بگید که تیم بسازیم باهاشون بازی کنیم.:biggrin1:تیما هم محدودیت نداره میتونیم از 5 نفر تا 1000 نفر عضو داشته باشیم!البته برا هر بازی نهایتا 5 نفر...
اصولا با حضور شما موافقم ، به هر حال وجود یک شخصیت انتحاری و انفجاری لازمه هر تیمه .
بده ، ما هم پشتتیم :دی

اصولا با حضور شما موافقم ، به هر حال وجود یک شخصیت انتحاری و انفجاری لازمه هر تیمه .
بده ، ما هم پشتتیم :دی
اگه افتخار بدن دوستان منم به عنوان یک Sniper انجام وظیفه کنم:biggrin1:.
حس میکنم خواهر شما برای احراز این پست قابل تر باشه . شما باید به عنوان ذخیره ایشون خدمت کنید .
بگیر که اومد کیارش :دی
کی حس تورو پرسید؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
میگم هستید یه تیم بدیم واسه مسابقات PS3leaderboard.com ؟بریم پوز این خارجی ها رو بزنیم!:biggrin1:اگه هستید بگید که تیم بسازیم باهاشون بازی کنیم.:biggrin1:تیما هم محدودیت نداره میتونیم از 5 نفر تا 1000 نفر عضو داشته باشیم!البته برا هر بازی نهایتا 5 نفر...
منم به عنوان امتیاز بده هستم :biggrin1:

بله قربان!تعظیم شد!:biggrin1:

میگم بهتره شما لیدر شی که عده یبیشتری رو میشناسی.اسم تیمم خودت بزار.ضمنا همین الان Only Plunder راه افتاد!:biggrin1:

بله قربان!تعظیم شد!:biggrin1:

میگم بهتره شما لیدر شی که عده یبیشتری رو میشناسی.اسم تیمم خودت بزار.ضمنا همین الان Only Plunder راه افتاد!:biggrin1:
شما کارها رو جور کن ، ثبت نام کن و این حرفا . نگران حرف گوش کردن نباش .
شروع کن فرزندم ، تو هم باید از یه جایی شروع کنی :دی
راستی صادق کجاست ؟ رفته دور ِ اروپا بگرده :دی اخه مگه فرانسه چش بود :دی

شما کارها رو جور کن ، ثبت نام کن و این حرفا . نگران حرف گوش کردن نباش .
شروع کن فرزندم ، تو هم باید از یه جایی شروع کنی :دی
راستی صادق کجاست ؟ رفته دور ِ اروپا بگرده :دی اخه مگه فرانسه چش بود :دی

باشه.

صادق طبق حرفی که زد فردا باید برگرده.:biggrin1:مگر اینکه زیادی خوش گذشته باشه.:biggrin1:

تیمو ساختم اما هر کی میخواد عضو شه حد اقل باید یه یوزر نیم تو اون سایت بسازه.بعد بگه که ادش کنم.حواستون باشه که یوزر نیمتون عین یوزر PSN باشه.

تیمو ساختم اما هر کی میخواد عضو شه حد اقل باید یه یوزر نیم تو اون سایت بسازه.بعد بگه که ادش کنم.حواستون باشه که یوزر نیمتون عین یوزر PSN باشه.
من ساختم ارسلان ، واسه Life4Game یه اینوایت بده .
بچه ها شما هم برید بسازید ، ضرر نداره :دی راستی ارسلان الان اسم تیم چی شده . تو قسمت Among Thieves میرم یه تیم هست با اسم Persian Zone بعد که میرم توش اون بالا نوشته Naughty Knights . قضیه چیه ؟

آخرین ویرایش:
فقط اگه مطمئنید پرت نیشید بیاید بگید یهو وسط بازی نیفتید بیرون!تیممون بدبخت شه بره.:biggrin1:

تمرین؟؟؟!!!

زیادی جدی گرفتیا:biggrin1:

اولش اسمش این بود(آزمایشی بود...)برا ازمایش یه چلنج دادم.بعد اسمو عوض کردم.البته چلنج رو رد میکنن بعد پاک میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or