Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زمان كدهاش تموم شده فكر كنم ديگه فايده نداره

فكر كنم DLC ها هم بوده توش 4 تا مپ اما كدهاشون زمان انقضاشون گذشته

سلام...

نسخه Game of The Year Edition به غير از اواتار و يه سري اسكين ديگه چي داره ... ؟

این عکس bonus content نسخه Game of The Year Edition هست:

aqba9z5m1kr5q62brve.jpg

دوستان من اون فایل 300 مگی واسه آنلاینش رو گرفتم بعد توی بازی که میرم یه Connection میاد که خیلی طول میکشه تا پر شه...خواستم بدونم فقط بار اول انقدر طول میکشه تا وصل شه؟

جدا؟ اگه هربار 40 دقیقه طول بکشه که دیگه بیخیال شدنش بهتره:دی
نه, فقط بار اول یک کمی طول میکشه بعدش ردیف میشه . الآن دیگه U2 از بورس افتاده به نظر من روی U3 تمرکز کنی بهتره، هم سرورهاش فوق العاده شده و هم بخش مالتیش گسترده و اعتیاد آور تر :دی .

نه, فقط بار اول یک کمی طول میکشه بعدش ردیف میشه . الآن دیگه U2 از بورس افتاده به نظر من روی U3 تمرکز کنی بهتره، هم سرورهاش فوق العاده شده و هم بخش مالتیش گسترده و اعتیاد آور تر :دی .
ایول:دی
فایل U3 چقدره واسه دانلود؟

البته هنوز سرورهای U2 بازی کننده داره، من هروقت میگردم بعد از چند دقیقه وصل میشه و عجیبه که با پینگ ما من حتی sniple هم میتونم انجام بدم.

اصلا مگه U3 ميشه آنلاين زد ... ؟ من ديشب هر كاري كردم نشد ! موقع كانكت شدن فريز ميكنه دستگاه ، فقط يه بار تونستم وارد بخش آنلاين بشم كه اونم راحت 15-20 مين الاف بودم ولي پلير پيدا نميكرد ! دو تا آپديت داره كلا اوليشو يادم نيست ولي دومي 33 MB ــه ... :d

ما که با دوستان خیلی راحت بازی میکنیم، در پاره ای از مواقع Nat Type من مشکل بوجود میاره که اونم به ندرت هست . در قسمت Finding Player هم تا 10 میشماریم پیدا میکنه :دی !

منم که الان دارم با دوستان راحت بازی میکنم عین خیالمم نیست!:دی
اولش که میخواست Connect شه همین Error این Nat و میداد
بعد چک کردم دیدم 2 عه پس درست باید باشه
2باره رفتم وصل شد
همه چیش عالیه واقعا یکی از بهترین مولتی هارو داره البته هنوز 3 رو بازی نکردم :دی اگه اینجا کسی بازی نکرده حتما امتحان کنه چون فوق العادست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or