خیر تو قسمت انتخاب کرکتر Skin ها با نام هر تیمی که بخوای هستن.این قضیه ی اسکین های جام جهانی چیه؟؟باید دوباره دانلود کنیم یکی توضیخ بده
خیر تو قسمت انتخاب کرکتر Skin ها با نام هر تیمی که بخوای هستن.این قضیه ی اسکین های جام جهانی چیه؟؟باید دوباره دانلود کنیم یکی توضیخ بده
باید از بازی خارج شی و بری به قسمت Internet setting و یه بار conection رو امتحان کنی تا موقعی که Tape ت معلوم بشه1،2،3 باید باشه بعد میری تو بازی اجرا میشهسلام
اقا من چند ماه پیش راحت اینو بازی میکردم.
بعد پریروز اومدم بازی کنم اپدیت کردم به 1.8 و تازه 2 تا dlc هم از کسی گرفته بودم نصب بود.بعد موقع synce شودن ارور error sync models می داد تازه بعد40 دقیقه.
دوباره اپدیت ها رو پاک کردم وو اینبار از اول گرفتم بدون dlc بازم همین طور شد
3بار هم امتحان کردم
تازه گوش شیطون کر این روزا اینترنتم هم خوبه
نمی دونید دلیلش چیه
آقا دمت گرم من پستت رو ندیده بودم درست شد ای ولباید از بازی خارج شی و بری به قسمت Internet setting و یه بار conection رو امتحان کنی تا موقعی که Tape ت معلوم بشه1،2،3 باید باشه بعد میری تو بازی اجرا میشه
آیدین باید همون کاری که دوستمون میگه رو انجام بدی البته اگه ارور میده و هی وسط سینک شدن ها میاد بیروندوستان من بازی رو بعد از مدت ها دوباره گرفتم. و اپدیت کردم . و هر کاری کردم نتونستم به صورت مولتی پلیر بازی کنم و فکردکردم به خاطر اپدیت هست. پاک کردم و دوباره دانلود کردم ولی بازم درست نشد 20 بار امتحان کردم
و این روشی که دوستان تو پست بالا هم گفته امتحان کردم ولی نشد . کسی میتونه کمکم کنه؟
این روش رو هم 20 بار انجام دادم و برام نت Tape رو 1 میزنهآقا دمت گرم من پستت رو ندیده بودم درست شد ای ول
===========
ایدین جان شما هم این کارو انجام بده ببین درست میشه عزیز

محمد برا من موقع کانکت شدن تا نصفه میره (هر دفعه یه جای مشخصی گیر میکنه) و بعدش شروع میکنه لود شدن syncing live data و 20 بار هم میزارم لود میشه ولی اون connecting همچنان سر جاش هست حتی گزاشتم تا 30 دیقه ولی تکون نخورده و همون جا مونده و syncing live data همش لود میشه و تموم میشه و دوباره از نو...آیدین باید همون کاری که دوستمون میگه رو انجام بدی البته اگه ارور میده و هی وسط سینک شدن ها میاد بیرون
و الا باید صبر کنی تا اون سینکینگ ها تموم بشه
خداییش مزخرف ترین مدل آپدیت رو داره این آنچارتد.بعدی که آپدیت می گیری تازه این مسخره بازی سینکینگ دیتا شروع میشه که بدجوری روی اعصابه

پس معلومه صبرت کمهمحمد برا من موقع کانکت شدن تا نصفه میره (هر دفعه یه جای مشخصی گیر میکنه) و بعدش شروع میکنه لود شدن syncing live data و 20 بار هم میزارم لود میشه ولی اون connecting همچنان سر جاش هست حتی گزاشتم تا 30 دیقه ولی تکون نخورده و همون جا مونده و syncing live data همش لود میشه و تموم میشه و دوباره از نو...
یعنی اصلا ارور نمیده و گیر میکنه
همه بازی ها بعد از اپدیت بهتر میشه و باگ های بازی کمتر میشه. این یکی بر عکس هستش
آقا دمت گرم من پستت رو ندیده بودم درست شد ای ول
===========
ایدین جان شما هم این کارو انجام بده ببین درست میشه عزیز