من هر روز UNcharted 2 بازی میکنم..منو اد کن.....معمولا ظهرا که بیکارم میام.البته شبا هم هستم ولی کماقا حریف میطلبم!
هر کی بازی میکنه add کنه یه ذره کل کل کنیم!
فردا شب یه قراری بذاریم بازی کنیم!
اگه پایه این بیاین پست بدین 2 نا تیم شیم بازی کنیم؟
چرا حال می بندی؟ :biggrin1: تو هیچ وقت ندیدم تو آنچارتد باشی :biggrin1:من هر روز UNcharted 2 بازی میکنم..منو اد کن.....معمولا ظهرا که بیکارم میام.البته شبا هم هستم ولی کم

سلام دوست عزیزسلام به همه یه سوال داشتم من uncharted2 رو ریجن 1 دارم . میخواستم بدونم میتونم با کسی که ریجن 2 داره انلاین بازی کنم ؟
سلام به همه یه سوال داشتم من uncharted2 رو ریجن 1 دارم . میخواستم بدونم میتونم با کسی که ریجن 2 داره انلاین بازی کنم ؟
این بازی یه ذره به وصل شدن به MultiPlayer مشکل داره اگه بار اول وصل نشدی بار 3ـم حتما وصل میشیسلام بچه ها . ...
من الان بازی رو آپدیت 1.08 کردم اما هر کاری می کنم تو کانکتیگ به زور میره جلو و یا اصلاً نمیره !!!
چی کار کنم ؟؟؟؟
این بازی یه ذره به وصل شدن به MultiPlayer مشکل داره اگه بار اول وصل نشدی بار 3ـم حتما وصل میشی![]()
کیا امشب از ساعت 12 هستند ؟؟ من اگر پینگم خوب باشه و مشکلی پیش نیاد از 12 یا 12:30 هستم . هرکی می خواهد بازی کنه من رو هم اد کنه.

منم هستم به مناسبت جام جهانی لباس همه رو هم گذاشته بیاید حالشو ببرید >:d<>:d<
این قضیه ی اسکین های جام جهانی چیه؟؟باید دوباره دانلود کنیم یکی توضیخ بدهاین skin های جام جهانی اضافه شدن بقیه رو چرا برداشتن کسی میدونه چرا؟