Ubisoft : نبود کنسول های نسل بعد دلیل رکود صنعت گیم

Paranormal

کاربر سایت
سلام

ps4lol.jpg

مدیر ارشد شرکت Ubisoft آقای Yves Guillemot معتقد است برای تولید بازی هایی با کیفیت بالاتر شرکت های Sony، Microsoft و Nintendo باید کنسولهای نسل بعد خود را معرفی کنند.
ایشان گفته اند با توجه به قدرت و پیشرفت تکنولوژی باید با استفاده از سخت افزارهای جدید اقدام به ساخت IP های جدید کرد. اون این موضوع را دلیل رکود صنعت گیم میداند. به عقیده ی وی زمانی که کنسولهای نسل جدید در بازار موجود باشد گیمرها علاقه ی بیشتری به IP های جدید و تحربه ی آنها نشان میدهند.
" اگر نگاهی به تاریخ صنعت گیم بیاندازیم میبینیم زمان هایی هست که معرفی IP جدید کاری دشوار و در برخی زمان ها معرفی آسان میباشد. در این مرحله از چرخه ی طول عمر کنسولها میتوان به معرفی IP های جدید پرداخت اما مسلماً زمانی که کنسولهای نسل بعد در راه باشند معرفی IP های جدید جدابیت بیشتری خواهد داشت، و این درست زمانی است که گیمرها دست و دلبازتر از همیشه اقدام به تجربه ی IP های جدید میکنند. با رشد و کاملتر شدن سخت افزارهای کنسولی؛ این برندهای بزرگ هستند که میتوانند با ساخت بازی هایی بهتر بازار را در دست بگیرند! "
" وقتی فرمت های جدید عرضه شوند. ما ایده و بازی های جدیدی را برای خریداران معرفی کرده و خواهیم ساخت و همیشه به دنبال این هستیم تا نسبت به رقبای خود موفق تر عمل کنیم. "
" با هر باری که سخت افزار جدید معرفی میشود آزادی عمل بیشتری به تیم داده میشود و دیگر نیاز نیست از قوانین و محدودیت های اخیر پیروی کنیم. صنعت گیم نیاز به نوآوری دارد.Kinect, Move, 3DS, NGP همگی به این مهم کمک خواهند کرد اما صنعت گیم نیاز به پیشرفتی چشمگیر در زمینه ی تکنولوژی دارد. "
" پردازنده ها قوی و قویتر شده اند، کارتهای گرافیک گام های بزرگی به جلو برداشته ند. تکنولوژی های زیادی به ما کمک میکند تا بتوان تجارب بهتر و قویتری را تحویل خریداران داد و برای پیشرفت و رشد صنعت گیم تلاش کرد. و این بخشی از این دلیل است که صنعت گیم در رکود به سر میبرد. "
با توجه به تب داغ کنسولهای نسل بعد؛ رئیس SCE آقای Kaz Hirai اوایل امسال گفته است که کنسول Play Station 4 در برنامه های آنها نیست و شرکت در حال حاظر تمرکز خود را روی PS3 و NGP متمرکز کرده است. اما به نظر میرسد که نینتندو قصد دارد کنسول Wii 2 خود را به زودی معرفی کند.
از طرف دیگر مایکروسافت نیز اعلام کرده است که حداقل تا سال 2015 کنسول نسل بعد خود را عرضه نخواهد کرد. البته عضو گیری برای ساخت کنسول نسل بعد مایکروسافت شروع شده بود.

منبع

آخرین ویرایش:
اول بگم . من کاری به به صرف بودن و نبودنش نزدم .
همین الانم خیلی ها سالی یک کارت گرافیک عوض می کنن و بالاش 1 میلیون هم پول میدن .
پس هستن کسایی که بخرن و پول بدن . و کلا رمز پول سازی شرکت های سخت افزاری به همین ارتقائ محصولاتشون هست و همینطور نرم افزاری جدیدتر که بتونه نهایت کارایی رو از اون سخت افزار بکشه.
بنده راجع به انجین هم حرفی نزدم گفتم اگر مطابق سازی بشه کنسول با PC اونم تا حد قابل قبولی وضع از این بدتر نمیشه .(راجع به مولتی پلتفرم کردن بازی ها و ضزبه دیدن PC )
بنده راجع به ارتقاء سخت افزاری کنسول گفتم ( بر طبق شرایطی خاص همون زمان و کنسول و چالش هاش) .
آقا اصلا ما نمی خوایم کنسول جهش کنه .:d همینجایی که وایساده بمونه تکون نخوره . کم کم نیست بشه ما یک نفس راحت بکشیم . :d
آخه کی می خواین به آفریدگار خودتون خالق خودتون احترام بزارید کنسول ها ! کی ! :d تا وقتی پدرتون زندست شما غلط می کنید زیر شلواریه بابا تون رو به تن کنید:d
صنعتPC هم قربونش برم جلوتر میره دیگه کسی سراغ کنسول رو هم نمی گیره ( مثل همه ی اون قدیمی هاش که الان تو موزه رفتن ) .
خدا بهشون اجر بده به این 4 تا جوون که دل PC GAMER ها رو شاد کردن و از طرفی کنسول رو کنف کردن>:d<:x:x.(منظورم همون WITCHER بود که بهش اشاره کردی ).

احتمالاً منظورت از خیلی ها همون 1 درصده که هر سال بالای 500 دلار خرج سیستمشون میکنند. اشتباه میکنم؟؟

ببینم شما هیچ میدونی در ابتدا کنسولها و دستگاههای آرکید بودن که باعث شدن بازیهای ویدئویی بین مردم جا بیوفته و به شکلی که شما در حال حاضر تجربه میکنی دربیاد؟

• Like
Reactions: Tommy Fisher
ببین کسرا اینکه اول هر نسل ساخت IP راحت تره که توش حرفی نیست و من قبول دارم
ولی دارم می گم که این آدم داره جوش میزنه واسه تیغ زدن ملت و فقط از IP جدید واسه فروش بیشتر استفاده می کنه چون که همه IP های قبلی که داشت رو گند زد بهشون رفت برای همین داره با درخواست شروع نسل بعد کنسولی، در اصل درخواست یه فرصت دوباره می کنه و تلاش واسه سود بیشتر می کنه و دلش برای من و تو نمی سوزه! و این موضوع رو داره پیوند میزنه به اینکه با شروع نسل جدید ما ایده های جدید تر داریم و آزادی عمل بیشتر داریم و از این چرت و پرت ها و داره دلیل خودش رو توجیح می کنه و می گه با نسل جدید بازی های بهتری می تونیم ارائه بدیم که یه دروغ بزرگ هست. این چیزی هست که من دارم می گم
در ضمن یوبی توی این نسل گند زده به تمام معنی
Red Steel رو که اصلا صحبت نکن چون شوته
Rayman ؟!!؟ اینا ریمن رو به گند کشیدن با چند تا خرگوش گول منگول! چیش جالبه؟!
Call of Juarez خوب بود ولی فقط نسخه اول چرا که سازنده ها آزادی داشتن ولی سر نسخه های بعد تبدیل شد به یه شوتر که الان شده تقریبا Call of Juarez Call of Duty Edition! کدوم احمقی اون پتانسیل وسترن ول می کنه میره سراغ مدرن! آخه بدبختا شما باید با رد دد رقابت کنید چرا رفتید سراغ COD?!
AC رو که من عاشقش بودم ولی بعد از شماره یک چی شد!؟ نابود! شد بزن بکش و تمام اون لذت مخفی کاری نابود شد
شماره سوم ژانرش hack'n slash شد!lol
GRAW این یکی رو دو شماره اولش رو قبول دارم ولی از نمایش شماره آخر چندان دل خوشی ندارم.
چی موند!؟ پرنس؟! فارکرای؟! سام فیشر!؟ آها Just Dance !:-&:-&:-& واقعا باید به حال و روز یوبی گریست که Just Dance و مایکل جکسون=)) شده ناجی کمپانی!
با این وضعیت مشخصه یوبی سراپا گوش هست و هر چی ماها بگیم گوش می کنه! نمونش AC که طرفداراش هم دارن می گن بسه بابا نمی خوایم بزارید نسل بعد شماره سوم رو بدید ولی کو گوش شنوا؟!
من دیوونه یوبی بودم توی نسل قبل و به اسمش قسم می خوردم و چشم بسته همه بازی هایی که لوگوی یوبی داشت بازی می کردم ولی این نسل رو یوبی رسما گند زد به همه اون خاطرات خوش!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
AC رو که من عاشقش بودم ولی بعد از شماره دو چی شد!؟ نابود! شد بزن بکش و تمام اون لذت مخفی کاری نابود شد
من در مورد بقیه نظری ندارم، ولی در مورد این شدیدا مخالفم! :d
AC : BH نسبت به AC II مخفی کاریش خیلی بیشتر بود!
توی مراحل داوینچی که اکثرش رو باید مخفی کاری میرفتیم، اون ماموریت های جانبی هم برای 100% کردن DNA ها هم باز هم اکثرش رو باید مخفی کاری میرفتیم که اگر کسی اهلش باشه سعی میکنه بازی رو بیشتر مخفی کاری بره :d

کلا به نظر من AC : BH خیلی بهتر از AC II بود! تنها مشکلشم همین یک شهر داشتنش بود! :d

من در مورد بقیه نظری ندارم، ولی در مورد این شدیدا مخالفم! :d
AC : BH نسبت به AC II مخفی کاریش خیلی بیشتر بود!
توی مراحل داوینچی که اکثرش رو باید مخفی کاری میرفتیم، اون ماموریت های جانبی هم برای 100% کردن DNA ها هم باز هم اکثرش رو باید مخفی کاری میرفتیم که اگر کسی اهلش باشه سعی میکنه بازی رو بیشتر مخفی کاری بره :d

کلا به نظر من AC : BH خیلی بهتر از AC II بود! تنها مشکلشم همین یک شهر داشتنش بود! :d

شرمنده اشتباه شد!:دی
منظورم بعد از شماره اول بود. درسته منم قبول دارم شماره آخری از دومی بهتر بود و حتی شاید از شماره اول هم بهتر بود ولی من به عنوان یه طرفدار بازی دوست داشتم یوبی با این بازی بعد از شماره اول بره بیشتر طرف مخفی کاری نه اکشن و یه پلتفرمر ضعیف و پر از اشکال

بانظرات دوستانkoorosh sh+ wander موافقم
دوستان گفتنیهارو گفتن ردد و l a noire و آلن ویک و هیوی رین همه Ip هایی هستن که در اواسط این نسل اومدن این نشون میده این آقا طبق معمول به فکر جیب خودشه
بجای این حرفا بهتره بره درست بازی بسازه اینقدر اساسین اساسین میکرد همین بود:))=))

ولی دارم می گم که این آدم داره جوش میزنه واسه تیغ زدن ملت و فقط از IP جدید واسه فروش بیشتر استفاده می کنه چون که همه IP های قبلی که داشت رو گند زد بهشون رفت برای همین داره با درخواست شروع نسل بعد کنسولی، در اصل درخواست یه فرصت دوباره می کنه و تلاش واسه سود بیشتر می کنه و دلش برای من و تو نمی سوزه!
اینجاست که باهات مخالفم. گند زدن توی فرهنگ ما با اون طرف فرق داره. 90 درصد بازی های یوبی این نسل فروششون فوق العاده بود و اگه از نظر تو AC2 گند زده اما با فروش بالای 9 میلیون موفق ترین بازی این نسل کمپانی بوده. من قشنگ یادمه اوایلی که توی فروم عضو شده بودم همه رو اسم یوبی قسم می خوردند و این یعنی موفقیت یوبی توی اوایل این نسل حداقل از دید یوزرهای اینجا.
Rayman ؟!!؟
ربیدرذ گفتم چون طرفدار زیاد داره. Rayman که شماره جدیدش خیلی جالب به نظر می رسه و شدیدا منتظرشم.
Just Dance و مایکل جکسون=)) شده ناجی کمپانی!
همون Just Dance اندازه Uncharted 2 فروخته !! ( حدودی ) برای کمپانی های سود مهمه نه خود تایتل
پ.ن : بی خیال من که می دونم تو BG&E 2 از یوبی شاکی هستی :دی

ربطي به سي دي نداره !!
توي هر بازي كه بيش از حد شلوغ باشه يا دود و نور خيلي درگير بشه توي مبارزات همين مشكل پيش مياد !!

والا تو بازی های xbox این اولین بازی بود برام اینطور شده من موندم می تونه rage رو راحت اجرا کنه یا نه

فعلا که با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه! کی اصلا این یا رو آدم حساب میکنه اومده میگه بیایین نسل جدید بدین!. خیلی دلش هوای نسل بعد و تکنولوژی کرده و اگه دل شیر داره بیاد واسه پی سی بازی بسازه!.متاسفانه یا خوشبختانه این کنسولا تا چند سال دیگه مهمون گرم تلویزیون و مانیتور های ما هستن.

پ.ن : بی خیال من که می دونم تو BG&E 2 از یوبی شاکی هستی
اون بحث ها رو ولش چون تو داری در مورد سود مالی صحبت می کنی و من در مورد کیفیت بازی های یوبی
ولی اینکه من از یوبی شاکیم شاید 20 درصدش مربوط به BG&E2 باشه ولی بقیش به خاطر پرنس و سام فیشر و COJ و چندین و چند IP دیگه هست که توی این چند سال زیر دست این آقا پر پر شدن.

الان هیچ کسی به جز یه مشت معلوم الحال منتظر نسل بعدی کنسول ها نیست. من هم امیدوارم تا 4 سال دیگه هیچ کنسولی نیاد. همه چی گه گرافیک نیست. گرافیک بازهای همین الان هم ارضا کننده است. اینا دیگه ایده ندارن برا متنوع مردن این صنعت میخوان با گرافیک بهتر بازیهای جدیدشون رو به خورد مردم بدن. در ضمن کارت های گرافیک اونقدرا هم پیشرفت نکردن و این کارتها هم برا نسل بعد مناسب نیستند. الان یه 580 چیزی در حدود 6 تا 8 برابر قویتر از gpu ی 360 هستش ولی مصرف برقش هم به شدت بالاست. تا کارت های گرافیک مبنی بر 22 نانومتر نیان اینا نمیتونن از اونا به عنوان کارت گرایک نسل بعد اسم ببرن. 22 نانو هم تا اواخر 2013 نمیاد. پس تا اون موقع نسل بعدی در کار نیست و خدا رو شکر که نیست.

والا تو بازی های xbox این اولین بازی بود برام اینطور شده من موندم می تونه rage رو راحت اجرا کنه یا نه

تو كسلوانيا ميشه، توي نينجا گيدن ميشه، توي رد دد ميشه !!!‌

چطور ميگي همچين چيزي نشده؟ ;)
بازم ميگم بسته به شرايط بازي داره !!
ممكنه هيچوقت توي كرايسز يكجا همچين شرايطي ايجاد نشه كه بخواد فريم بياد پايين (ممكنه همزمان تو چند تا دشمن و افكت اتيش و نور و دود رو همزمان نداشته باشي در بازيت، ممكنه زياد داشته باشي، بسته به سيستم بازيه خودته ديگه)

تو كسلوانيا ميشه، توي نينجا گيدن ميشه، توي رد دد ميشه !!!‌

چطور ميگي همچين چيزي نشده؟ ;)
بازم ميگم بسته به شرايط بازي داره !!
ممكنه هيچوقت توي كرايسز يكجا همچين شرايطي ايجاد نشه كه بخواد فريم بياد پايين (ممكنه همزمان تو چند تا دشمن و افكت اتيش و نور و دود رو همزمان نداشته باشي در بازيت، ممكنه زياد داشته باشي، بسته به سيستم بازيه خودته ديگه)

نه اتفاقا کستلوانیا رو همین چند وقت پیش تمام کردم عالی بود تو کاسیس تا 3نفر بهم همزمان تیر می زنن گیر گیری میشه اگه باور نمی کنی فیلم می گیرم اپلود میکنم برات
برا ردد هم چنین مشکلی رو نداشتم نینجا رو بازی نکردمه

نه اتفاقا کستلوانیا رو همین چند وقت پیش تمام کردم عالی بود تو کاسیس تا 3نفر بهم همزمان تیر می زنن گیر گیری میشه اگه باور نمی کنی فیلم می گیرم اپلود میکنم برات
برا ردد هم چنین مشکلی رو نداشتم نینجا رو بازی نکردمه

ميگم كه اجبار براي شدن نيست !!
بستگي به شرايطش داره ;)

• Like
Reactions: Reza-sony

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or