Ubisoft : نبود کنسول های نسل بعد دلیل رکود صنعت گیم

Paranormal

کاربر سایت
سلام

ps4lol.jpg

مدیر ارشد شرکت Ubisoft آقای Yves Guillemot معتقد است برای تولید بازی هایی با کیفیت بالاتر شرکت های Sony، Microsoft و Nintendo باید کنسولهای نسل بعد خود را معرفی کنند.
ایشان گفته اند با توجه به قدرت و پیشرفت تکنولوژی باید با استفاده از سخت افزارهای جدید اقدام به ساخت IP های جدید کرد. اون این موضوع را دلیل رکود صنعت گیم میداند. به عقیده ی وی زمانی که کنسولهای نسل جدید در بازار موجود باشد گیمرها علاقه ی بیشتری به IP های جدید و تحربه ی آنها نشان میدهند.
" اگر نگاهی به تاریخ صنعت گیم بیاندازیم میبینیم زمان هایی هست که معرفی IP جدید کاری دشوار و در برخی زمان ها معرفی آسان میباشد. در این مرحله از چرخه ی طول عمر کنسولها میتوان به معرفی IP های جدید پرداخت اما مسلماً زمانی که کنسولهای نسل بعد در راه باشند معرفی IP های جدید جدابیت بیشتری خواهد داشت، و این درست زمانی است که گیمرها دست و دلبازتر از همیشه اقدام به تجربه ی IP های جدید میکنند. با رشد و کاملتر شدن سخت افزارهای کنسولی؛ این برندهای بزرگ هستند که میتوانند با ساخت بازی هایی بهتر بازار را در دست بگیرند! "
" وقتی فرمت های جدید عرضه شوند. ما ایده و بازی های جدیدی را برای خریداران معرفی کرده و خواهیم ساخت و همیشه به دنبال این هستیم تا نسبت به رقبای خود موفق تر عمل کنیم. "
" با هر باری که سخت افزار جدید معرفی میشود آزادی عمل بیشتری به تیم داده میشود و دیگر نیاز نیست از قوانین و محدودیت های اخیر پیروی کنیم. صنعت گیم نیاز به نوآوری دارد.Kinect, Move, 3DS, NGP همگی به این مهم کمک خواهند کرد اما صنعت گیم نیاز به پیشرفتی چشمگیر در زمینه ی تکنولوژی دارد. "
" پردازنده ها قوی و قویتر شده اند، کارتهای گرافیک گام های بزرگی به جلو برداشته ند. تکنولوژی های زیادی به ما کمک میکند تا بتوان تجارب بهتر و قویتری را تحویل خریداران داد و برای پیشرفت و رشد صنعت گیم تلاش کرد. و این بخشی از این دلیل است که صنعت گیم در رکود به سر میبرد. "
با توجه به تب داغ کنسولهای نسل بعد؛ رئیس SCE آقای Kaz Hirai اوایل امسال گفته است که کنسول Play Station 4 در برنامه های آنها نیست و شرکت در حال حاظر تمرکز خود را روی PS3 و NGP متمرکز کرده است. اما به نظر میرسد که نینتندو قصد دارد کنسول Wii 2 خود را به زودی معرفی کند.
از طرف دیگر مایکروسافت نیز اعلام کرده است که حداقل تا سال 2015 کنسول نسل بعد خود را عرضه نخواهد کرد. البته عضو گیری برای ساخت کنسول نسل بعد مایکروسافت شروع شده بود.

منبع

آخرین ویرایش:
ای بابا من 6 ماهه تازه ps3 گرفتم :d

ps3 می تونه حداقل یه سال بیشتر از x360بمونه به نظر من

من crysisرو روی xboxبازی کردم با این که نصب بود رو هارد و سی دی خش نداشت بازی تو صحنه های شلوغ برای من سرعت بازی می اومد پایین و یه ذره گیر گیری می شد

ای بابا من 6 ماهه تازه ps3 گرفتم :d

ps3 می تونه حداقل یه سال بیشتر از x360بمونه به نظر من

من crysisرو روی xboxبازی کردم با این که نصب بود رو هارد و سی دی خش نداشت بازی تو صحنه های شلوغ برای من سرعت بازی می اومد پایین و یه ذره گیر گیری می شد

ربطي به سي دي نداره !!
توي هر بازي كه بيش از حد شلوغ باشه يا دود و نور خيلي درگير بشه توي مبارزات همين مشكل پيش مياد !!

موضوع اینه که . کنسول همون 5 سال پیش هم حرفی برای گفتن نداشت در برابر PC .
الان هم نداره و نخواهد داشت . حتی نسل جدیدش که بعیده تا 2 یا3 سال آینده عرضه بشه .
عنوان هایی که حتی انحصارش کردن برای کنسول نه به خاطر اینکه فقط رو کنسول میشه بهتر بازیش کرد یا فقط رو کنسول باید باشه . نه! خودشون میدونن که همون بازی به قول خودشون عظمت دار و چنین و چنان رو با یک PC متوسط خیلی بهتر اجرا می کنن. اتفاقا من یکی دقیقا دنبال دیدن خال صورت و رگ توی مردمک چشم و چرک زیر ناخن کراکتری هستم که دارم بازی می کنم . اگه تعریف شما از آخر گرافیک واقعا به همین محدود شده .
یکی مثل یوبی سافت که قبل از پیدایش چیزی به اسم کنسول داشت برای PC کار می کرد و شاهد بهترین عنوان هاش روی PC بودیم همین الان هم فقط به خاطر عدم یک اسپانسر مطمئن از سوی PC مثل شرکت های سخت افزاری مختلف هست که کم کم متمایل شده روی کنسول .
از اونجایی که امروز پول حرف اول رو میزده و میزنه این شرکت ها برای رضای پروردگار برای هیچ پلتفرمی کاری نمی کنن مگر پشتش یک بازار نهفته و پول ساز خوابیده باشه .
متاسفانه امروز با وجود سخت افزارهای بسیار بسیار بسیار و باز هم بسیار قویتر از سخت افزار کنسول ما باید منتظر بشینیم که فلان بازی کی ابتدا برای کنسول ساخته بشه و بیرون بیاد و آیا جداگانه برای PC مورد بازبینی قرار خواهد گرفت که در 80 درصد موارد جواب خیر هست و پورت کردنش برای PC از سوی اون شرکت به مراتب بی دردسر تر و کم خرج تر تموم میشه .
باید قبول کرد که اگر پشتیبانی مالی شرکت های تولید کننده این کنسول ها نبود و به واسطه سرمایه گذاری های عظیم و سرازیر کردن پول فراوان به استودیو های بازی ساز برای مولتی پلتفرم کردن بازی ها و یا به انحصار درآوردنشون برای کنسول خود عمر این تکه حلبی ها خیل وقت پیش تمام شده بود .
اینها هر وقت به جایی رسیدن که بتونن یک کنسول مثلا با قابلیت ارتقاء کارت گرافیک با شرایط خاص خودش بسازن اونوقت میشه اون رو با همون شرایط خودش به روز کرد و صنعت گیم از این وضعیت تک قطبی که ابتدا به سمت PC بود و حالا رو به کنسول گردانیده بیرون میامد .

• Like
Reactions: Electronic Arts
موضوع اینه که . کنسول همون 5 سال پیش هم حرفی برای گفتن نداشت در برابر PC .
الان هم نداره و نخواهد داشت . حتی نسل جدیدش که بعیده تا 2 یا3 سال آینده عرضه بشه .
عنوان هایی که حتی انحصارش کردن برای کنسول نه به خاطر اینکه فقط رو کنسول میشه بهتر بازیش کرد یا فقط رو کنسول باید باشه . نه! خودشون میدونن که همون بازی به قول خودشون عظمت دار و چنین و چنان رو با یک PC متوسط خیلی بهتر اجرا می کنن. اتفاقا من یکی دقیقا دنبال دیدن خال صورت و رگ توی مردمک چشم و چرک زیر ناخن کراکتری هستم که دارم بازی می کنم . اگه تعریف شما از آخر گرافیک واقعا به همین محدود شده .
یکی مثل یوبی سافت که قبل از پیدایش چیزی به اسم کنسول داشت برای PC کار می کرد و شاهد بهترین عنوان هاش روی PC بودیم همین الان هم فقط به خاطر عدم یک اسپانسر مطمئن از سوی PC مثل شرکت های سخت افزاری مختلف هست که کم کم متمایل شده روی کنسول .
از اونجایی که امروز پول حرف اول رو میزده و میزنه این شرکت ها برای رضای پروردگار برای هیچ پلتفرمی کاری نمی کنن مگر پشتش یک بازار نهفته و پول ساز خوابیده باشه .
متاسفانه امروز با وجود سخت افزارهای بسیار بسیار بسیار و باز هم بسیار قویتر از سخت افزار کنسول ما باید منتظر بشینیم که فلان بازی کی ابتدا برای کنسول ساخته بشه و بیرون بیاد و آیا جداگانه برای PC مورد بازبینی قرار خواهد گرفت که در 80 درصد موارد جواب خیر هست و پورت کردنش برای PC از سوی اون شرکت به مراتب بی دردسر تر و کم خرج تر تموم میشه .
باید قبول کرد که اگر پشتیبانی مالی شرکت های تولید کننده این کنسول ها نبود و به واسطه سرمایه گذاری های عظیم و سرازیر کردن پول فراوان به استودیو های بازی ساز برای مولتی پلتفرم کردن بازی ها و یا به انحصار درآوردنشون برای کنسول خود عمر این تکه حلبی ها خیل وقت پیش تمام شده بود .
اینها هر وقت به جایی رسیدن که بتونن یک کنسول مثلا با قابلیت ارتقاء کارت گرافیک با شرایط خاص خودش بسازن اونوقت میشه اون رو با همون شرایط خودش به روز کرد و صنعت گیم از این وضعیت تک قطبی که ابتدا به سمت PC بود و حالا رو به کنسول گردانیده بیرون میامد .

رضا مسئله ي كنسول براي اين قابل ارتقاء نيست چون سرنوشتي مثل پي سي پيدا ميكنه !!!
هر روز سخت افزار جديد
هر روز دل نگراني بازي سازها كه چه گرافيكي بسازن چه انجيني و چه سيستم گرافيكي پياده كنن !
همين تمايل به راحتي كنسول هست كه همه رو جذب ميكنه (جدا از مسائل ديگه)
كنسول يك حد پاياني داره، برا همين همه ميدونن كه چيكار ميكنن !!
پي سي هفته به هفته نه، ماه به ماه به روز ميشه !!
اگر همچين بلايي سر كنسول ميومد كه صنعت گيم كلا ميپاچيد به در و ديوار

همین حد و حدودشه که چشم ما رو درآورده . آخه در حد و حدود خودش هم حرفی برای گفتن نداره .
GTA با 15 فریم ؟
کرایسیس با 24 فریم؟
کنسول ی حد پایانی داره برای همین هیچ کسی نمیدونه داره چیکار می کنه .
امروز این بازی ها رو به زور براش ساختن
فردا حتما WITCHER 2 هم براش میسازن .
اصلا بسازن . ولی موضوع اینجاست که سخت افزار حلبی که همش رو هم جمع کنن 4 GHZ نمیشه PC رو به بازی گرفته . آقا دروغ میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنسول همیشه و تا ابد زیر سایه PC خواهد بود مگر اینکه یک حلبی دیگه بسازن که عینا همون بازی روی یک PC رو بتونه با همون جزییات اجرا کنه فریمش هم همون 27 8 تا باشه کافیه .

همين ديگه !!
اون كنسولي كه ساخته بشه و توان پي سي رو داشته باشه ( فقط در يك ايست زماني ميتونه اين توانايي رو از خودش نشون بده)
يك ماه بعد، نه دو ماه بعد پي سي 2 level ميره بالا !!
بعد بازي ساز دو ماه بعد بايد يك انجين جديد طراحي كنه؟
يا انجينش رو به روز كنه؟ كه به يك پي سي برسه؟
خب مشخصه نميكنه
نه توانايي ماليشو داره نه توانايي عملياتيشو كه هر روز انجين رو عوض كنه :d
در ضمن يك گرافيك ثابت روي دوتا كنسول براش بهتره تا يك گرافيك پيشرفته تر روي يك پي سي !
برا همين انجينش در نهايت قدرت كنسول و قدرت 3 level قبل پي سي ميمونه !!
اين وسط چند نفر حاضرن ريسكش رو بپذيرن كه انجين رو در حد پي سي افزايش بدن؟
كرايتك يك بار كرد دفعه دوم جا زد !! انجين رو تركوند كه برسه در حد همون قوطي ها :d
------------------
كلا حرف من اينه كه كنسول اگر يك جهش هم بكنه به نسل بعد بازي هاي گرافيكيش يك دوره ي زماني كوتاه هم تراز با پي سي ميشه و در همون دوره شاهد بازي هاي خوب روي هر دو هستيم !!
اما مدت زمانش كه بگذره ( اين زمان رو پيشرفت پي سي مشخص ميكنه) ميشه همين اش و همين كاسه !!
-------------------
نهايتا ميشه همين فقر صنعت گيم در پي سي كه روز به روز به لطف سازنده هاي عوضي داره فقير تر هم ميشه !!!! #:-s
خدا بيامرزه پدر اون سازنده هايي كه هنوزم رو پي سي حساب ميكنن
يكيش سازنده هاي ويچر

آقای Sheypooorchi این حرف شما عملاً غیر ممکنه.
ضمن اینکه پستتون بیشتر جنبه ی تخریب کنسول رو داشت تا راه چاره ای برای خارج شدن صنعت گیم از رکود!!
ثابت بودن سخت افزار کنسول ها بهترین راه کار برای تثبیت بازار و البته صنعت گیم به حساب میاد. سازنده میدونه در چه حدی از پیشرفت قرار داره و مطابق با اون اقدام به ساخت نرم افزار، ساخت موتور و بازی میکنه. یک شرکت مثل اپیک میتونه با ارائه ی بستر نرم افزاری هم برای خودش سود داشته باشه هم شرکت های دیگه. دیگه شرکت ها لازم نیست هزینه های اضافی داشته باشند و به ساخت موتور از پایه بپردازن.
اگر قرار باشه به روشی که شما گفتید پیش بره و ارتقای قطعات انجام بگیره! هر چند ماه شرکت ها هم باید همگی اقدام به ارتقای نرم افزارها و پشتیبانی نرم افزاری کنن که این خودش هم برای شرکت خرج زیادی داره هم برای خریداران و گیمرها. چرا که هم باید آپدیت نرم افزاری رو خریداری کنن هم آپدیت سخت افزاری. این کجاش به صرفست؟
جز اینکه بیشتر از اینکه به کمک صنعت گیم بیاد از بین میبرتش!؟
شما خودتون احتمالاً در ارتقای PC دستی در آتش دارید و اینکاره هستید میدونید اگر یک قطعه رو ارتقا بدیم برای match بودن سایر قطعات و استفاده از نهایت کارایی قطعات جدیدتر باید سایر قطعات رو هم ارتقا داد.
اگر کنسول ها به این روش پیش برن کاربران هر چند ماه باید کنسولشون رو باز کنن. فلان قطعات! رو بزارن کنار و قطعات جدید رو جایگزین کنن! به بیان دیگه یک حرکت 100% احمقانه و متعاقباً ضرر تولید کننده گیم و مصرف کننده ی اون!

اول بگم . من کاری به به صرف بودن و نبودنش نزدم .
همین الانم خیلی ها سالی یک کارت گرافیک عوض می کنن و بالاش 1 میلیون هم پول میدن .
پس هستن کسایی که بخرن و پول بدن . و کلا رمز پول سازی شرکت های سخت افزاری به همین ارتقائ محصولاتشون هست و همینطور نرم افزاری جدیدتر که بتونه نهایت کارایی رو از اون سخت افزار بکشه.
بنده راجع به انجین هم حرفی نزدم گفتم اگر مطابق سازی بشه کنسول با PC اونم تا حد قابل قبولی وضع از این بدتر نمیشه .(راجع به مولتی پلتفرم کردن بازی ها و ضزبه دیدن PC )
بنده راجع به ارتقاء سخت افزاری کنسول گفتم ( بر طبق شرایطی خاص همون زمان و کنسول و چالش هاش) .

کوروش جان کلا بحث سر همینه .
آقا اصلا ما نمی خوایم کنسول جهش کنه .:d همینجایی که وایساده بمونه تکون نخوره . کم کم نیست بشه ما یک نفس راحت بکشیم . :d
آخه کی می خواین به آفریدگار خودتون خالق خودتون احترام بزارید کنسول ها ! کی ! :d تا وقتی پدرتون زندست شما غلط می کنید زیر شلواریه بابا تون رو به تن کنید:d
صنعتPC هم قربونش برم جلوتر میره دیگه کسی سراغ کنسول رو هم نمی گیره ( مثل همه ی اون قدیمی هاش که الان تو موزه رفتن ) .
خدا بهشون اجر بده به این 4 تا جوون که دل PC GAMER ها رو شاد کردن و از طرفی کنسول رو کنف کردن>:d<:x:x.(منظورم همون WITCHER بود که بهش اشاره کردی ).

آخرین ویرایش:
اصلا چرا باید به کنسول گفت قوطی .. چیزی که گیم رو گسترش داد.. چیزی که به خیلی از خونه ها طعم و لذت بازی کردن رو برد؟.. خاطره سالهای پیش با کنسولهای ps1 , ps2 برای هیچ کدوممون فراموش شدنی نیست.. شاید برای بعضیا مقدور باشه که ماه به ماه و سال به سال بتونن سخت افزار پی سی شون رو راحت ارتقا بدن اما برای همه مردم این شدنی نیست .. اصلا عاقلانه هم نیست .. اگه مبنای پیشرفت بازیها فقط در ارتقای گرافیک و گسترش محیط و ارتقای فیزیک بازیها بود خیلی از فرصتها برای پیشرفت سایر اجزای بازیها فراموش میشد .. توقف نسبی در پیشرفت گرافیک موجب تمرکز روی گیم پلی و داستان و نواوری های دیگه شده .. منکر محدودیتها هم نیستم اما محدودیت همیشه مانع پیشرفت نمیشه... از یه جهت هم وجود کنسولها یه مزیتی برای کاربر داره که دقیقا نقطه منفی پی سی.. سازنده کنسول بار نگرانی از کهنه شدن سخت افزار رو ساپورت نکردن بازیهای جدید رو از دوش گیمر برداشته و فقط لذت اون بازیها رو براش گذاشته ..
اگه یه خوره سخت افزار و تواما گیم پی سی باشید الان اگه gtx580 هم داشته باشید با اومدن 6990 یا gtx 590 خود به خود کهنه سریع میشه دل ازار!! .. با اینکه هنوز بازی در حد همونم وجود نداره ... اما خوب از یه سر هم آدم افول کرایسیز رو میبینه به pc گیمرها حق میده ..

اول بگم . من کاری به به صرف بودن و نبودنش نزدم .
همین الانم خیلی ها سالی یک کارت گرافیک عوض می کنن و بالاش 1 میلیون هم پول میدن .
پس هستن کسایی که بخرن و پول بدن . و کلا رمز پول سازی شرکت های سخت افزاری به همین ارتقائ محصولاتشون هست و همینطور نرم افزاری جدیدتر که بتونه نهایت کارایی رو از اون سخت افزار بکشه.
بنده راجع به انجین هم حرفی نزدم گفتم اگر مطابق سازی بشه کنسول با PC اونم تا حد قابل قبولی وضع از این بدتر نمیشه .(راجع به مولتی پلتفرم کردن بازی ها و ضزبه دیدن PC )
بنده راجع به ارتقاء سخت افزاری کنسول گفتم ( بر طبق شرایطی خاص همون زمان و کنسول و چالش هاش) .

کوروش جان کلا بحث سر همینه .
آقا اصلا ما نمی خوایم کنسول جهش کنه .:d همینجایی که وایساده بمونه تکون نخوره . کم کم نیست بشه ما یک نفس راحت بکشیم . :d
آخه کی می خواین به آفریدگار خودتون خالق خودتون احترام بزارید کنسول ها ! کی ! :d تا وقتی پدرتون زندست شما غلط می کنید زیر شلواریه بابا تون رو به تن کنید:d
صنعتPC هم قربونش برم جلوتر میره دیگه کسی سراغ کنسول رو هم نمی گیره ( مثل همه ی اون قدیمی هاش که الان تو موزه رفتن ) .
خدا بهشون اجر بده به این 4 تا جوون که دل PC GAMER ها رو شاد کردن و از طرفی کنسول رو کنف کردن>:d<:x:x.(منظورم همون WITCHER بود که بهش اشاره کردی ).

ولي جداي اين حرفا من تمام تقصيرات (خيانت بازي سازها به پي سي) رو ميندازم گردن خود ماكروسافت !!
كه خودش هم از پي سيه خودش حمايت نكرد و رو اورد به انحصاري ساختن برا ايكس باكس !!! و پشت پي سيو خالي كرد !

دوست عزیز به نظر من کنسولا هیچ کاری نکرده باشن جلوی بی دلیل عوض شدن سخت افزارها رو گرفتن دیگه شرکت نمیتونن برا یک فرم بالاتر یک مدل گرافیک جدید بدن و مردم رو تیغ بزنن در ضمن من خودم شخصه هم کنسولها در اختیارم هستن برای بازی هم pc نسبتا خوبی هم زیر دستم هست ولی نمیدونم چرا با کنسول که بازی میکنم یه لذت دیگه ای بهم میده وقتی با pc بازی میکنم حس میکنم دارم اذیت میشم البته از چند تا از رفقا هم که شرایط منو دارن پرسیئم نظر اونا هم همین بود در ضمن تا کی باید صبر کرد ببینیم حالا اگر کرایسیسی بیاد عنوانهای انحصاری کنسولها هم نقش بسیار مهمی تو فراگیر شدنشون داشته اخه مگه میشه god of war رو ول کنیم یا انچارتد رو ول کنیم یا دیگر عناوین مثل gears of war بعد بریم دل به witcher ببندیم

نوشته شده توسط 619:
به نظرم بیشتر دوستان فقط تیتر خبر را خودند مطابق معمول البته
این بابا حرفش در مورد IP جدید کاملا درسته. برای همین هم هست که بیشتر استودیو ها ریسک ساخت IP جدید را نمی پذیرند. توجه کنید بیشتر IP های جدید پرفروش همون اوایل نسل اومدند مثل Gears of War و Uncharted , Assassin "s Creed و ....

من دقیقا متوجه حرف ایشون شدم و کاملا اطمینان دارم منظور و هدف ایشون از این حرفا چی هست
اینکه اول هر نسل IP جدید معرفی میشه صحیح هست ولی آیا نمی شه وسط و میانه راه یک نسل یه IP جدید معرفی کرد و فقط اول هر نسل این قابلیت ممکن هست؟! و یا اینکه آیا همه IP هایی که اول هر نسل معرفی می شن موفق عمل می کنن؟! این همه بازی معرفی می شه اونم بعد از گذشت سه چهار سال از عمر کنسول ها و خیلی هم عالی از آب در اومدن و خیلی از IP ها هم اوایل معرفی شدن و کاملا گند زدن
در ضمن اگه ایشون سخت افزار رو دلیل شکست های این نسل کمپانی ها و به خصوص یوبی(!) می دونن چرا به طرف PC نمیان؟! چرا نمیان فوران اندیشه و الهام ناگهانی خودشون رو در قالب یک بازی PC جدید پیاده کنن؟! چرا نمیان با ساخت یه بازی PC محور با این پلتفرم آشتی کنن؟! چرا چون ایشون براشون خلق IP ها خوب و در نتیجه بالا رفتن کیفیت بازی و پیشرفت کیفی صنعت و بیشتر لذت بردن گیمر ها از بازی کردن بازی های جدید مهم نیست بلکه فقط براش مهمه که چقدر به خزانه کمپانی اضافه می شه و چقدر می تونه این وسط از گیمر ها پول بچاپه و نوش جان کنه!
حالا که یوبی توی این نسل تمام IP هاش رو گند زده و هیچ راهی پیدا نکرده برای درآمد بیشتر داره همه تقصیر ها رو گردن کنسول ها و عقب افتادگی اونها میندازه و می خواد با حضور کنسول های نسل جدید یه فرصت دوباره پیدا کنه!
باید به ایشون گفت به جای درخواست تعویض سخت افزار شما طرز فکرت رو عوض کن و کمی به جای پول به کیفیت بازی ها اهمیت بده و به فکر گیمر ها باش و گوش کن که چی میخوان تا دوباره یوبی به روز های اوجش برگرده. IP جدید نمی خوایم. جرات به خرج بده BG&E2 منتشر کن نیازی به IP جدید نیست!

آخرین ویرایش:
تو حالا چرا به خودت میگیری :دی ؟
کار با منظورش یا سودش ندارم اما حرفش به صورت کلی درسته. توی اوایل هر نسلی عرضه IP جدید راحت تره. IP های جدیدی ممکنه در اواسط و اواخر هر نسلی معرفی بشه اما بیشترشون شکست می خورند با وجود اینکه اثرات زیبایی هستند. توی اوایل هر نسلی بازی های جدیدی معرفی میشند که با توجه به قدرت کنسول ها و جدید بودنشون خریدار های جدیدی پیدا می کنند. اصولا خود ناشر های بزرگ هم دنباله های معروفشون از سال دوم و سوم به بعد کنسول ها عرضه می کنند ( حداقل توی این نسل ) و همین وضعیت بازار به بازی های نو پا کمک می کنه. نمونه بزرگش Saints Row که از نبود GTA استفاده کرد الان هم پرطرفدارترین بازی THQ هست.
اتفاقا الان یوبی سافت توپ هم تکون نمیده. بیشتر بازی های هم که عرضه می کنه فروش هاشون عالی هست. این هم که بگیم بازی های این نسلش بد بوده اخرت بی انصافیه هیچ نسلی مثل این نسل بازی ها با کیفیت عرضه نکرد. بازی هایی مثل GRAW , AC , Call of Juarez . Rayman Raving Rabbids , Red Steel 2 و خیلی های دیگه/ من به شخصه هم یادم نمیاد هیچ کمپانی نظر طرفداراش اندازه یوبی گوش کنه. درسته کانویکشن در سطح انتظار نبود اما خودشون حداقل فهمیدند چه فاجعه ای اول نسل می خواستند تحویل بدند. یوبی هم که این چند وقته با Just Dance و AC کلی سود کرده. یوبی کلا استعدادش توی فروش عالیه. وقتی اون FC2 ذباله بالای سه میلیون می فروشه دیگه یوبی چرا کف گیرش بخوره ته دیگ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or